שרשורשיר

MS6

New member
אתה טועה לגמרי...

מה שאתה אומר זו שמועה שהייתה, אחרי שהפיצו אותה היא יצאה לתקשורת ואמרה שהיא ממש לא חושבת כך, והיא הזכירה שאפילו הסוכן שלה יהודי.

MS6

New member
ואגב...

היא לא מוסלמית, היא מארונית (נוצרית).

זה סוף סוף החליט לכתוב לי אז..

הקיצר מה שכתבתי מקודם וזה החליט לא לשלוח זה שהשיר הזה בכלל לא של שאקירה. היא כולה חידשה אותו עם ווקליף או איך שלא יקראו לו... אם אני לא טועה הוא מהסרט "ריקוד מושחת" הראשון..

MS6

New member
איזה חוצפה...

קוראים לו ווקליף ג'אן והוא רק אחד היוצרים הכי גדולים...

כולם גוייםםםם

ישקף אלוהים סגיב כהן מילים: רבי שלום שבזי לחן: עממי ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין

talia s

New member
תתביישו לכם! הכל באנגלית! ../images/Emo3.gif

עוד לילה ביצוע: הדורבנים מילים: איתי גלוסקא לחן: אייל מזיג חם והלב רעב לשיר אהבה מבקש שלווה, מחכה למוזה הטובה אך זה לא בא, שוקע מאבד תקווה בירה ריקה מאפרה מלאה רגש שגאה נהפך לשיטפון נורא התאווה ליופי שעוד לא נראה עוד לילה עבר והירח מר עוד לילה עבר עוד לילה עבר ושום דבר לא נשאר עוד לילה עבר יד מרחפת על האור החשוף נגיעה ליטוף הפיתוי הוא רק משחק שקוף סם ממכר עוד רגע הנאה לגוף חם, מועקה, הנשימה חנוקה והצימאון נע בין הטירוף לשיגעון בא והולך ולא מוצא ת'הגיון עוד לילה עבר... כמה רעה שורפת היא הקנאה והאל לא חס שאחד יוצא השני נכנס מי הנותן FREE אהבה אסור וגס עוד לילה עבר... חם והלב רעב לשיר אהבה מבקש שלווה מחכה למוזה הטובה אך זה לא בא שוקע מאבד תקווה עוד לילה עבר...

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifרבות הדרכים..

רבות הדרכים ביצוע: דניאל סלומון ודנה עדיני מילים ולחן: דניאל סלומון שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי אורזת את כל השקרים שכבר סיפרת לי והסיפור אותו סיפור של מוות ופרידה שלום געגועים להתראות לאהבה הזכרונות מאחורי ישארו קפואים חנות של מזכרות אקנה לי כמה חדשים... ובטיסה אל תוך שמיים שצבועים שחור אני נשבעת אף פעם לא להביט אחור אתה וודאי ישן אז בטח לא תשמע אותי אנ'לא בוכה צועקת ולא נשברת, לא חוזרת בי החברים מאחורי ישארו שלך במילא הם היו תמיד שם ורק בשבילך... רבות הדרכים לאהוב אותך ארוכה ביותר הדרך לשכוח אהבנו עמוק אהבנו פתוח אבל הכי בטוח זה מרחוק... בכל סיום יש התחלה של משהו חדש ומרחוק אפשר לראות את זה לא מטושטש האהבה שלך אלי היתה לאזיקים סגורה בתוך קופסא נשארת תלויה כמו בובת חוטים הכאבים מאחורי ישאירו בי סימן רבות הן הדרכים וארוכות...אבל לאן? רבות הדרכים לאהוב אותך... שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי אורזת את כל השקרים שכבר סיפרת לי אתה וודאי ישן אז בטח לא תשמע אותי אנ'לא בוכה צועקת ולא נשברת, לא חוזרת בי הכאבים מאחורי ישאירו בי סימן רבות הן הדרכים וארוכות...אבל לאן? רבות הדרכים לאהוב אותך...

אמורוסו

New member
שיר באיטלקית של ANTONELLO VENDITTI

Eh, in questo mondo di ladri c'è ancora un gruppo di amici che non si arrendono mai. Eh, in questo mondo di santi printable copy of the lyrics to In Questo Mondo Di Ladri il nostro cuore è rapito da mille profeti e da quattro cantanti. Noi, noi stiamo bene tra noi e ci fidiamo di noi. In questo mondo di ladri, in questo mondo di eroi, non siamo molto importanti ma puoi venire con noi. Eh, in questo mondo di debiti viviamo solo di scandali e ci sposiamo le vergini. Eh, e disprezziamo i politici, e ci arrabbiamo, preghiamo, gridiamo, piangiamo e poi leggiamo gli oroscopi. Voi, vi divertite con noi e vi rubate tra voi. In questo mondo di ladri, in questo mondo di eroi, Voi siete molto importanti ma questa festa è per noi. Eh, ma questo mondo di santi se il nostro cuore è rapito da mille profeti e da quattro cantanti. Noi, noi stiamo bene tra noi e ci fidiamo di noi. In questo mondo... in questo mondo di ladri... In questo mondo... in questo mondo di ladri... In questo mondo... in questo mondo di ladri...

למעלה