שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אילנית/שיר של יום חולין אם יש בי מיתרים הם מתנגנים ברטט אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט אם יש בי אהבה היא תיעלם בשקט אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד הרוח משנה תכופות את כיוונה ניסינו לעזוב אבל אני יודעת אנחנו נשארים שנה אחר שנה בחדרים שלך השמש משרטטת קווים ורצועות של אור על הכתלים אני למענך כל בוקר מלקטת פרטים קטנים, שמחות קטנות של יום חולין האם אתה משיב, האם אתה עונה לי? אולי באוזנך הומים גם שאוני אולי אתה מקשיב אולי אתה דומה לי כן בפניך משתקפים פתאום פני האם אתה משיב האם אתה עונה לי? האם אתה משיב האם אתה עונה לי? אולי באוזניך הומים גם שאוני אולי אתה מקשיב אולי אתה דומה לי? הן בפניך משתקפים פתאום פני אם יש בי מיתרים הם מתנגנים ברטט אם יש בי דאגה היא חשופה כמעט אם יש בי אהבה היא תיעלם בשקט אם יש לי שורשים הם מתארכים לאט יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד ובחסדו שורות אליך נכתבות קח את ידי עכשיו עשני מפוייסת ביום חולין כזה דרכינו מצטלבות

שילי ../images/Emo9.gif

ככה וככה/ שלמה ארצי ושלום חנוך חוזר מלילה באולפן חורז לי זמר אהבה ישן לשיר במקלחת חושב עלייך כל הזמן אני אוהב אותך בכל מובן ככה וככה את בלתי נשכחת גם כשאת לא כאן עולה עוד בוקר על חיי אולי עבדתי יותר מדי במקום להיות יחד אבל בטוח לא אולי גם את עובדת קצת יותר מדי ככה וככה רוצה אותך נחה פה בזרועותי מרטיב את הפנים, עוצם ת'עיניים נותן לדימיוני לזרום עם המים ואין מה לעשות, זה מה שיש בינתיים ואת בכל מקום, ככה וככה בלילה וביום, ככה וככה ארבעה עשר יום בלי להיות ביחד זה שיר של ילד מאוהב אם את שומעת את קולי עכשיו את בטח סולחת חושב עלייך כל הזמן אני אוהב אותך בכל מובן ככה וככה את בלתי נשכחת גם כשאת לא כאן את בכל מקום, ככה וככה בלילה וביום, ככה וככה ארבעה עשר יום בלי להיות ביחד מרטיב את הפנים, עוצם ת'עיניים נותן לדמיוני לזרום עם המים ארבעה עשר ימים הם נצח שנמשך שבועיים

גודחגססססס

אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו יה, אז אני טורו טורו, מרו מרו, מפוצץ בדינרו הלו מאמא, בואי אלי אל תביאי פיג'מה אין אף אחת אחרת, את לבד, oh no בג'קוזי תזוזי מצד לצד, וואו וואו Gone למועדון T.A.C.T dream team כל שעה זה Happy Hour, תעביר ת'פיג'לין, לא לא אעצור עד שאוריד ת'מטדור עם חיבורים מטורפים שיכולים לנגח שור אז הם אומרים שהיפ-הופ מת, לא זה לא מקובל ומנסים לחסום את האמת, לא זה לא מקובל חומות מונעות מאיתנו לצאת, לא זה לא מקובל מחתרת עם מחברת ועם עט, בגלל שסאבלימינל סאבלימינל סאבלימינל סאבלימינימינל, מה חזר על הסוס הלבן, הדגל מורם, כידון מכוון באם, בול במטרה, נו שוב מה קרה כאן Triple, double or nothing, עם הקלפים על השולחן כי אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו אז בתוך ים של מלל שלא לא שווה שקל מילים שלי בולטות כאילו הן סומנו במרקר אם נעלבת טמבל קח פנדל וזוז מהדרך של המאסטר למה אם אתה גאנגסטר בהאמר או סנג'ר עם פנצ'ר אולי אוהב היפ הופ אבל אתה לא ראפר מוקף מלא בנות, יו האפנר מחבר אותן לצ'ארג'ר, הוא פרטנר לוקו עליו מלא זהב כמו פררו סוחב את כל הסצנה על הגב כמו רודיאו מושך ועוד מושך וכל זה ללא אגו עוד לפני ששלושת רבעי מהם שיחקו בלגו באמפר ליריקלי, הם מושכים ברקסים משחדים ת'שדרנים ולא עוברים טסטים למה, כמה זה עולה לי, האם זה שווה לי משחק רק עם הקלפים שאלוהים זורק לי כי אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו

MS6

New member
מסכים...

סאבלימינל והחברים שלו הרסו את הראפ בשנים האחרונות..

שלי :) חזרתי לשיגרה :)

אולי ליאור נרקיס ואבי קורן עננים מעל כיסו שמים ווהעצב שוב גובר את פתאום מולי חולפת יד ביד לך עם אחר את רואה אותי נשרף בשקט אותך ממשיך שוב ללטך אני לא יודע עם ללכת חושב עליך ומרחפף זהו לילה שאני מתגעגע זהו לילה שאני אורז ונוסע אולי תני לי לך לומר אולי תקחי את העבר על דבר כזה לסלוח אי אפשר אולי תדעי שבחיים על טעויות משלמים כמה פעמים תדעי כבר מאוחר איזה כייף היה איתך ביחד לא חבל על השנים את היית סיבה מוצלחת ללמוד איתך את החיים הראש הזה הפסיק לחשוב עליך יושב ולך כותב שירים רוצה לחוש את שיפתותייך אך את רואה בי שדות זרים זהו לילה שאני מתגעגע זהו לילה שאני אורז ונוסע אולי תני לי לך לומר אולי תקחי את העבר על דבר כזה לסלוח אי אפשר אולי תדעי שבחיים על טעויות משלמים כמה פעמים תדעי כבר מאוחר

שלי

את מביאה הכל לידי דמעות ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך את מביאה הכל לידי דמעות ביום יפה כזה, יכולנו לבלות בחוץ אביב מדליק פריחה רציתי לבקש ממך סליחה רציתי להצחיק אותך והנה את בוכה לו רק יכולתי להביא לך פתרונות כל מה שרק ניתן היה כבר כאן מזמן להביא לך פתרונות כל מה שרק ניתן היה כבר כאן מזמן בלי שהרגשנו, השתנה הלב בלי שניחשנו האהבה הפכה כאב אין לעולם דבר פשוט אי שם בדרך מחכה טעות אי שם קיימת אפשרות שלא הכל אבוד ולו יכולתי להביא לך פתרונות...

שנינו שווים?

שנינו שווים פחות או יותר רק לך יש עוד טמבל ששונא לדבר *ואהבתי אותך והלכתי ממך ונתת לי הרגשה שאף פעם לא נתראה* אוהב אותך אך את לא מאושרת שונא אותך בחבל היא קושרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפשה והיא כבר מתעייפת שנינו לבד רק לך יש פחדים שהטמבל יבוא ויראה אותנו שוכבים ולי יש כאב הראש מסתובב ותגידי לטמבל שלא יתערב אוהב אותך אך את לא מאושרת שונא אותך היא כל יום מתקשרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפשה והיא כבר מתעייפת

למעלה