שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

כשאני איתך אני כמו דג/טיפקס כשאני איתך אני ממש טיפש כמו נעל אני מגמגם אני שותק אני חסר מזל מיד נגמר לי האי קיו ונתקעות לי המילים כשאני איתך אני ממש כמו אמבה ומתנהג כמו שובב בן שש אולי בן שבע כי כשאני איתך אני כמו דג לא יודעת מה קורה לי אני רועדת חם לי קר לי כשאני איתך אני כמו דג לא יודעת מה קורה לי המילים מתבלבלות לי כשאני איתך אני כמו דג כשאני איתך רוצה להישאר בבית שוכב על המיטה ולא מוריד ת'נעליים אני בטלן כשאת איתי ולא הולך לשום מקום כשאני איתך נדבק לי מן מבט דבילי ומחכה בסבלנות עד שתחיכי לי כי כשאני איתך אני כמו דג לא יודעת מה קורה לי אני רועדת חם לי קר לי כשאני איתך אני כמו דג לא יודעת מה קורה לי המילים מתבלבלות לי כשאני איתך אני כמו דג האהבה מוציאה אותי מהכלים הרגילים לא מוצא ת'מילים לא יוצאים הצלילים לא שולט בחיים

talia s

New member
בשבילכם בעברית..

איתי ביצוע: קרן פלס מילים ולחן: קרן פלס איתי הגיע בשני לבוש בגולף שחורה אני חשבתי, משהו זמני, שירפא לי את הלילה הקרוב ויעזוב עם בוא האור, ויעלם ולא נזכור איתי רגיל לריגושים היו לו חודשים קשים עבר יותר מדי נשים ולא זכה כמעט אף פעם לאהוב הוא מחפש כתף רכה כמה לילות של הדחקה איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי לא משנה לו מה עובר לי בחיי אחרי שהוא סוגר ת'דלת ונפרד וזה החורף הראשון שלי לבד. איתי פרק חצי בקבוק ורק חסר לו בדיוק, ממני, עוד חצי חיבוק שיסדר לו את הראש וירדם ועם הבוקר ייעלם, ושוב נשוב להתעלם נעים לו לידי גם לי קשה קצת לבדי בלילה נח בתוך ידי, משחקים באהבה אחד עם השני, ברור שזה זמני ויש לו אחרות וזה לא ענייני איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי לא משנה לו מה עובר לי בחיי אחרי שהוא סוגר ת'דלת ונפרד וזה החורף הראשון שלי לבד. וזאת אני שנקלעה לו בדרכו האומללה לא מתעסקת בשלו רק מתעסקת בשלה שלא עושה עניין ממך שלא תגיד לך כמה עצבות יש במבט הזה שלך כמה בדידות יש במגע הזה איתך איתי...

לפעמים

אבל לא בביצוע של רון שובל- גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים שובי אלי בואי אהובה גם אם לא קל לפעמים סלחי לי על כל שגיאותיי גם אם לא קל לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים גל רודף גל ונשבר גם אתה...

איתיet

New member
היום יומולדת

אבל אני חוגג את התאריך העברי. מקדיש לכן את השיר, את שומעת של מאיר בנאי.

שלי...

זה כל הקסם/נימרוד לב ואורלי פרל מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה הנשימה כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים הן ריקות כמו האוויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמים כשאני רואה אותך...

חרשתי עליו...

חושב עליה ביצוע: עידן יניב מילים ולחן: ליאור דטאוקר שוב מרגיש את הפחד שוב אנחנו לא ביחד ומנסה להתגבר היא עם אחר איך היא עושה זאת בקלות אני מרגיש רק ריקנות ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר מילים יוצאות מתוך הלב פשוט תדעי אני אוהב ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר

געגוע קבוע-צ'ינו פרודקשיין

עצבות בעיניים והאקשן בוכה צרות באות בשתיים ועליהם אף פעם לא זוכה לאושר וחיוך ואני שוב בוכה כי כבר שחכתי איך נראה הפרצוף שלך צוחק אז בוא ותגיד לי מי אנחנו בעצם הולכים בתלם ולזרוק עצם בעצם זה הלם אחים בחרב ואחים עם חרב דוקרת מבוקר עד ערב נוצר בסרט זווית שאומרת שכולנו ניפגש בסוף אין דרך ניסתרת הגלגל עוצר והמנגינה לא ניגמרת האמונה מתפוררת לאט הדלת ניסגרת נשברת כל יום אותה גברת עם שינוי הדרת הטינה שמיותרת על עמודים במחברת ואנחנו בארץ שאין בה דרך אחרת אין דרך ארץ כל אדם בפרץ רגשות במרץ רואה לחיצות ידיים מלאות חול ונפץ אה .. אני מביט אל השמיים רואה חיוך מתוך ענן אני פורש את הידיים ושואל למה את לא כאן אני כלכך מתגעגע וחולם שנתראה אבל הלב שלי שומע לב שלי רואה יש לי געגוע קבוע לדבר לא ידוע משהו שניגמר לפני שנה זה נראה כמו שבוע הלב עדיין גרוע הרגע תקוע שקוע עמוק בין דימעה לדימעה לשיכנוע מנסים לנחם מנסים לתקן מצב גרוע כמה זה ימשיך ? עד מתי אני ימשיך ? שיפסיק לעצור שימשיך רק לנוע נשמה תפסיק לגדול תפסיק לסבול והמחר יותר אוהב יותר כואב מהאתמול הרי אומרים שהזמן מרפה את פיצעי העבר אז איך זה שאצלי הוא אף פעם לא ניגמר כמו חול שניכנס לעיניים בנתיים שורף באישונים כמו יום חול שעובר על עישונים אנשים שונים מאומים מחפשים לא מוצאים מתחפשים ויוצאים אה .. אני מביט אל השמיים רואה חיוך מתוך ענן אני פורש את הידיים ושואל למה את לא כאן אני כלכך מתגעגע וחולם שניתראה אבל הלב שלי שומע לב שלי רואה

ASTAR3

New member
שלי...

היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי עכשיו אני מרגיש כאילו, לא יודע כלום, עכשיו אני מחיש את צעדי, היא מסתכלת בחלון, רואה אותי עובר בחוץ, היא לא יודעת, מה עובר עלי. בתוך עיניה הכחולות, ירח חם תלוי, עכשיו היא עצובה כמוני, בודאי. היא מוציאה את בגדי, אוכלת לבדה ת'תות, היא לא יודעת, מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. עכשיו אני ממשיך כאילו, לא הכל אבוד, זה זז בבטן, והורס את לילותי, אני חושב שהאהבה שלי איתה, זה הדבר הכי חשוב, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. כשהיא נוסעת אני נשאר, לא זז מכאן אף פעם. הולך בעיר ומתפתל, מגעגועי. חוזר לחדר ונגמר, כותב שירים ושר אותם, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה

ASTAR3

New member
עוד אחד...../images/Emo13.gif

זה הזמן אדי בטלר מילים: אדי בטלר לחן: אדי בטלר זה הזמן להתאחד עם כל הנשמה זה הרגע, זה הזמן It's now or never זה הזמן לא לפחד ולפתוח את הלב Raise your hand and pray for love together בתוך לבי עכשיו אני יודע שרק אהבה תצית הלהבה Together we are one תקווה בלב עולה I know that we, we can make it if we try Look into your soul Listen to your heart אוהב אותך לעד זה הזמן להתעורר לעולם יפה יותר עם אהבה גדולה בלב לגעת זה הזמן להתקרב אין עוד פחד מכאב אוהב אותך עד אובדן הדעת בתוך ליבי עכשיו אני יודע בגוף אחד נצעד אני שלך לעד Together we are one תקווה בלב עולה I know that we, we can make it if we try Look into your soul Listen to your heart בואי ונתחיל כמו יום חדש שוב נוגע בך כולי נרגש עוצם עיני, חי את החלום זה הרגע זה הזמן זה היום Together we are one תקווה בלב עולה I know that we, we can make it if we try Look into your soul Listen to your heart אוהב אותך לעד

למעלה