שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

דוד ושאול/אהוד בנאי שעת לילה מאוחרת כולם מזמן הלכו לישון רק שאול ער, קודר מרים לדוד טלפון אולי תקפוץ אלי, יא דוד נפשי אגם שחור תביא איתך את הגיטרה כי באצבעותיך אור דוד בא מיד רגוע, מתיישב ומכוון את המלאכה היטב יודע עוצם עיניים, מנגן עשר אצבעות לדוד קצה כל אצבע - קרן אור כשהוא פורט על המיתר הזמן זורם לו לאחור שאול מבפנים קרוע קרבות בתוך בטנו אוהב-שונא, ומקנא מכור לחברו דבר מה אפל נופל השד חוזר להשתולל סכין נזרקת באוויר פתאום יש בין השנים קיר דוד מתחמק משאול אבל שאול לא מוותר דוד שוכח וסולח כששאול מתקשר בוא שוב לנגן לי דוד קח אותי לכוכבים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים בוא שוב לנגן לי דוד קח אותי לכוכבים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים...

לינויהה

New member
לא יכולה...חחח

לא יכול להוריד ממך את העיניים ביצוע: כלא 6 ומאיר אריאל מילים ולחן: מאיר אריאל לא יכול להוריד ממך את העיניים מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות איך אני נזכר באותו רגע ראשון כשראיתי אותך, כבר לא יכלתי לישון יותר איך אני נזכרת במבט כשנפלתי שבוי בעיניים שלך לאט איך אני נזכר בדפיקות של הלב שהלם כבר דקות ארוכות ואיך אנ'לא אשכח ת'חברות שאמרו לך "שימי לב איך הוא עושה לך עיניים, אני בשוק!" איך אני נזכר בך עוברת ברחוב עם ראש ונקי והרגשה משוחררת כמה טוב שבסוף את נתת לי סימן כשאמרת שיש סיכוי ושניתן לזה זמן אני אמרתי "איך שבא לי להביט בך", שתקתי ו"איך שבא לי להפשיט אותך", צחקתי איך אני נזכר בכל פרט עוד קצת זו את, וזה פשוט בלתי נשלט. לא יכול להוריד ממך את העיניים מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות כל כך רוצה לבלות איתך ת'לילה אקח אותך למקומות שלא ביקרת בהם עדיין לקישוט אני אקטוף לך כוכבים וירח רק אני ואת מול השקיעה, הגבול הוא השמיים לא מפסיק לחזר, לפזר מחמאות למחזר קלישאות שעות על שעות מרגע לרגע רק יותר מתמגנט מהיופי הכל כך שובה שלך מתהפנט אז תני לי רק להיות האחד שיהיה שם כשטוב, כשרע, כשחם או קר כשקל או כשקשה שם תתקרבי או תתרחקי או שתהיי סתם ברקע לא מוריד ממך את העיניים לרגע. לא יכול להוריד ממך את העיניים מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים (פשוט לא יכול) מעינייך הנראות כתגליות (את יודעת שאין מה לשאול) לא יכול להוריד ממך את העיניים (ועכשיו אני מבין ובגדול) משפתייך המפיקות מרגליות (שכל דקה איתך בשבילי היא הכל).

mean girl 16

New member
יהיה טוב../images/Emo102.gif

יהיה טוב ביצוע: דיויד ברוזה ונימרוד לב מילים: יהונתן גפן לחן: דיויד ברוזה אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב, האביב חלף עבר לו מי יודע אם ישוב הליצן נהיה למלך הנביא נהיה ליצן ושכחתי את הדרך אבל אני עוד כאן ויהיה טוב יהיה טוב, כן לפעמים אני נשבר אז הלילה הו הלילה איתך אני נשאר ילדים לובשים כנפיים ועפים אל הצבא ואחרי שנתיים הם חוזרים ללא תשובה אנשים חיים במתח מחפשים סיבה לנשום ובין שנאה לרצח מדברים על השלום ויהיה טוב... שם למעלה בשמיים עננים לומדים לעוף ואני מביט למעלה ורואה מטוס חטוף ממשלות וגנרלים שחילקו לנו את הנוף לשלהם ולשלנו מתי נראה את הסוף? הנה בא נשיא מצרים איך שמחתי לקראתו פירמידות בעיניים ושלום במקטרתו ואמרנו בוא נשלימה ונחיה כמו אחים ואז הוא אמר קדימה, רק תצאו מהשטחים. ויהיה טוב... אני מביט מהחלון לראות אם כל זה אמיתי מביט מהחלון וממלמל את תפילתי עוד יגור זאב עם כבש ונמר ירבץ עם גדי אך בינתיים אל תוציאי את ידך מכף ידי כי יהיה טוב...

פרח השכונות שיר ענקקקקק

פרח השכונות טיפקס ועלמה זק מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז אני יושב לבד בעלאק בית קפה מחזיק באיזה עיתון עסקים את ניגשת אלי "מה מה תשתה?" אני רואה שאת בעננים אספרסו ארוך עם חלב בצד חלב קר לא מוקצף עם שניים סוכר תרשמי תרשמי אחד לבן אחד חום ואז נתת מבט עקום. הגיזרה לא רעה השיזוף סביר הרבה לגלות, מעט להסתיר מישהי כמוך יכולה להאיר את העיר עם איזה ביט צעיר מהיר מתאים לי לקדם אותך למקם אותך לעקם אותך לשקם אותך לצלם אותך לפרסם אותך להפוך אותך לסובב אותך לטפח אותך אני במקרה אמרגן צמרת ותיק ותיק, תשאלי כל זמרת את יודעת מה תשאלי את קלאצ'קין הכרתי אותו טוב טוב ופעם החזקתי את היד של זוהר ארגוב היה לו חוב ונסעתי הלוך ושוב עם גידי גוב בבוגרשוב. את תמיד תהיי פרח השכונות המלכה של העולם פרח השכונות אני אני מלצרית בבית קפה נטפלים אלי בלי מרחב מדבר איתי חטייר נראה לי מוכר אמא אמרה לי: "לא לענות לזר" אמר הוא אמרגן רצה לקדם איזה פרויקט קטן שאל אם אני שרה.. אמרתי: "כן... שרה חרא..." לא משנה נעשה לך בוק תשני את הלוק המראה המחוק לא מזמין ליקוק את נראית כמו איזה ירק אבוד בשוק תעמדי בפיסוק אז טוסי לספר במונית תביאי חשבונית ולא לדאוג יהיה בסדר את להיט!!! את תמיד תהיי פרח השכונות... אז בואי נעבוד על חוזה ארוך, קרוב תחתמי כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן ו... עכשיו הכל מוכן, אז יאללה בלאגן טכנאי תריץ ת'פלייבק יש לנו כוכבת את תמיד תהיי פרח השכונות המלכה של העולם פרח השכונות עכשיו אני כוכבת שחבל על הזמן ואתה נשארת כזה קטן הייתי חניכה צנועה בבני עקיבא ועכשיו כולם קוראים לי דיווה אז אל תנסה לקחת קרדיט זו אני על הבמה זו אני הלהיט מי אתה בכלל מי שמע בכלל עלייך שחרר את החוזה שלי בחייאת אימך ותחתום לי כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן ו... ותעוף לי מהעיניים בנות איפה הכפיים? את תמיד תהיי פרח השכונות המלכה של העולם פרח השכונות גבר אמיתי צריך לדעת לוותר אני הולך למצוא קורבן אחר היי בובה.. חכי רגע, את יודעת שיש לך פרצוף ממש אבל ממש אממ.. איך הייתי אומר טראנסג'אנדרי כזה.

איתיet

New member
אז נצא מהשטחים?

לא נראה לי. נכון שזה רק שיר, אבל בשירים יש לא מעט מסרים סמויים.

mean girl 16

New member
זה ממש "סמוי"

ואז הוא אמר קדימה, רק תצאו מהשטחים. אבל לא נורא, שיר יפה.

אהבת נעורי

אהבת נעורי ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך הייתי ילד בלילות עצוב משוטט לבד לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעורי הייתי ילד בימים חולם מנגן ושר מדמה לי שאת שומעת את השיר הראשון בחיי מסתכל איך את רוקדת מסתובבת ונצמדת רק אני צופה מהצד אני נשאר ואת עוזבת רחוקה לא מתקרבת זיכרון שעולה בי שוב פרדס רטוב יללת התנים ואת שהיית אהבת נעורי ולא הייתי איתך כמעט כל כך מעט ואמרת לי שאת נוסעת ואולי לא אראה אותך שוב הייתי ילד בלילות עצוב משוטט לבד לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעורי

MS6

New member
אגב זה לאו דווקא שמאלני...

אפשר לפרש את זה כתנאי אבסורדי ואז זה דווקא יוצא נגד הדרישות של המצריים.. למי שמכיר את השיר של שייגעצ "חייל של מאה שערים": גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה שערים ויש לי כפה כזאתי שחורה ויש לה רקמה מזהב ויש לי ויש לי חולצה יפה לבנה עם כל הימים של החג אני מכיר בע"פ את כל הפסוקים אני חייל של מאה שערים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי לא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראש ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר בפנים אני חייל של מאה שערים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם תחזרו בתשובה מישהו חושד בשיר הזה שהמטרה שלו להחזיר בתשובה?

שלי ../images/Emo3.gif

היא התווכחה איתו שעות/משינה היא התווכחה איתו שעות כמעט היתה על סף דמעות הכל קרה כל כך מהר הרגישה צורך לספר ישבו הם שניים בסלון הסיט לאט את הוילון מיד כיבה גם את האור היה שיכור היה שיכור כן התנגדות הוא לא הרגיש אינטלגנטי ורגיש שניהם נולדו מזל סרטן זה מסוכן זה מסוכן הכל הלך כל כך חלק היו באמצע המשחק כן הוא והיא והיא והוא לה לי לה לי, לה לי לה לו... היא אמרה תמצא מוצא אני רוצה אותך היא אמרה תמצא מוצא אני רוצה אותך הוא נאלץ להשתדל פתאום הטלפון צלצל מיד הרים והתנצל אמר שהוא צריך לזוז מאוד חפוז מאוד חפוז דחו הכל כבר למחר שעה סבירה לא מאוחר הטלפון נשאר אדיש הוא לא הרגיש, היה אדיש הוא לא ידע להתנהג לכל אחד היה לועג אבל עבד מאוד קשה היה עוסק, עוסק מורשה בטלפון שינה מספר שלא יפריעו לו מחר העסק נהפך רגיש הוא כבר הרגיש, זה עסק ביש היא אמרה תמצא מוצא אם לא אמצא אותך היא אמרה תמצא מוצא אם לא אמצא אותך הוא נאלץ להיזהר היא לא קיבלה טיפול נכון היה לה מזג ים תיכון היא רק רצתה להתנקם את הברנש קצת לעקם אחרי פגישה קצרה בבנק החליפה מכונית בטנק גנבה תחמושת מבסיס זה רק תכסיס, זה רק תכסיס איושה פילחה את החלל פגז חדר אל ההיכל והתנפץ אל תוך הקיר מוות מהיר עתיד מזהיר המשטרה שלחה חילוץ לפתור את פשר הפיצוץ הוא נעלם בלהבה כן זו כוחה של אהבה. היא אמרה תמצא מוצא אם לא אמצא אותך היא אמרה תמצא מוצא אני רוצה אותך אותך אין שמש גשם יש רק צל.

LPgirl

New member
ואת..

ואת הראל סקעת מילים: קרן פלס לחן: קרן פלס היום שהתנפץ עלי, עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי, לא הייתי אני אסגור מאחורי גבי, שוב לא יוכל לגעת בי, בתהומות לבי טעיתי, לא הייתי אני שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ושוב הולך, אותה העיר, אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי, לא ראיתי אותך כולן דומות פתאום יותר, כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי, לא הרגשתי אותך ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ואת, במי את נוגעת לאט, במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי אותך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לי אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע.

למעלה