שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

באיחור קל... להציל אותך/שלמה ארצי תחת כל שמיים ליד כל עץ עומד הייתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום תמיד אחר הצהרים שאין סימן בחוץ היית צוללת כהרף עין לארץ הילדות היית הולכת לחפש את מה שאין מזמן היית אומרת יש כספת וכולנו שם וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך. Hey! I need somebody Hey! is there anybody hey! I need someone to hey me תחת כל שמיים כולנו בני אדם חיים עם פחד בעיניים בכל גיל ובכל זמן אם צלצלי, אני לוחש לך, אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע, רק מי יציל אותי? וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך

שלי :]

האהבה הישנה שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי האהבה הישנה, זאת שברחה לי, מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפיים, היה עוד משהו פשוט להתגעגע. הכינורות המתוקים לא מנגנים לי, לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר, אין שום פטנטים, העולם נהיה כבר גימיק, אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר. בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו. את יודעת לא הייתי שר לך סתם כך, הנביאים כבר מתו, ואין מי שינבא לי, חלליות עפות למעלה ולמטה, פתאום זה שיר געגועים או שנדמה לי... בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו.

לינויהה

New member
שלי...!!:)

ביצוע: הראל מויאל מילים ולחן: הראל מויאל כוכבים מאירים עלינו עכשיו תבקשי משאלה נפל עוד כוכב ציפורים מעלינו קוראות את הסתיו ואני מנסה ללכת סימנים של תקווה ויאוש מתמזגים בין אהבה לריגוש זה הזמן את יודעת, את ודאי שומעת את השיר שכתבתי לך אתמול סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו כוכבים מאירים את דרכינו עכשיו תבקשי משאלה נשאר עוד כוכב מעלינו שמיים כחולים בינתיים זה סימן שצריך ללכת סימנים של שלכת...

ASTAR3

New member
שלי....ושבת שלום ומבורך! =)

למעני בית הבובות מילים: יובל שטרן לחן: אמיר אטיאס אני לא מוותר לחלום לאן אתה אותי מושך למה בכוח ולמה בכאב? למה אני אותך אוהב? למה אני מתקרב ומה אני נושא בלב אלוהים תתערב למעני

ASTAR3

New member
יש לי עוד שיר,שימו לב למילים,מדהים!

שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

מקווה שכבר לא שמתי אותו..

יש לי סיכוי ביצוע: אביתר בנאי מילים ולחן: אביתר בנאי יש לי סיכוי להינצל אני יודע אני אוכל להתעורר להתפכח אני אוכל עוד לדבר באהבה על עצמי ועל העיר ועל אשה כבר עכשיו אני פחות כועס וגל שקט של רגש מתפקע אמא שרה לבן בלילה אמא כאן לידך כל הזמן אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה ואז אכיר אותך יקירתי ומיד תכירי את אותי תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן אבל עכשיו כמו שאני יושב יש לי סיכוי להינצל אני חושב

צודקת...מצטער. הנה שיר חדש

כשתגדל ביצוע: יהודה פוליקר מילים: יעקב גלעד לחן: יהודה פוליקר חכה שתגדל, אמרו לך לא פעם איש אחד גבוה ואשה נמוכה אם לא תאכל לא תגדל אף פעם ילד טוב משאיר צלחת ריקה תגדל, תגדל ותהיה גנרל תהיה אסטרונאוט ותעוף לחלל אתה לא רצית להיות אפילו חייל או סתם להיות כמו כולם כשתגדל אבל, אותך אף אחד לא שאל. כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל לא צריך שתגדל כשתגדל ויהיה לך ילד שיבוא וישאל מה יהיה כשאגדל אז תגיד לו עזוב, אל תשאל. לך הביתה, עזוב את בית הספר אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר אשה גדולה ואיש במשקפיים ימשיכו לרדוףעד הסוף עד עפר תגדל, אל תתערבב בקהל תשקיף מן הצד תתנדנד בערסל אתה לא רצית להיות שם בכלל אז מה, אותך אף אחד לא שאל אתה נשארת גוזל שנפל. כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל לא צריך שתגדל כשתגדל ויהיה לך ילד שיבוא וישאל מה יהיה כשאגדל אז תגיד לו עזוב, אל תשאל.

בשיבל הרוסיה שלי !!

זה הזמן לסלוח יואב יצחק עוד ארוכה הדרך אל האושר רצופה היא מכשולים רבים עת לחייך לשמוח גם לדמוע אך מה יפים יפים הם החיים זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה את שתי עיני נושא אני למעלה מבקש תשובות לשאלות אין מענה ואיש גם לא יודע האם בסוף הדרך ניפגש זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה

רואים רחוק, רואים שקוף

צר היה כל כך הייתי אז מוכרח לפרוש כנפיים ולעוף אל מקום שבו אולי כמו הר נבו רואים רחוק רואים שקוף. בן אדם כעץ שתול על מים שורש מבקש בן אדם כסנה מול השמיים בו בוערת אש. אז דרכי אבדה חיי היו חידה צמא כמו הלך במדבר אל מילת אמת שכוח בה לתת לשאת פנים אל המחר. בן אדם... בערה בי אש יצאתי לבקש ימים סערתי כסופה שבתי אל ביתי למצוא שאת איתי עד בוא הדרך אל סופה. בן אדם...

אמורוסו

New member
שלי

אחד אלוהים / "איפה הילד" אחד אלוהים מביט מלמעלה אחד שטן מסתובב לו למטה הרבה אנשים גרים שם למטה לחלקם יש צרות חלקם ערבים כמה גנרלים כולם חיילים פוליטיקאים עיתונאים אוהבים לאכול נוהגים לשקר אופקיהם צרים אנשים קטנים ועכשיו הם פתאום שואלים איך קרה שנפלו השמיים מחפשים בערים שהיו אולי לשתות בהן נשאר בהן לשתות בהן מים פתאום המצב נהיה פטאלי העם התגייס העם משפחה אחת הכוהן בירך וצחק כולנו צחקנו איתו הא! איך צחקנו איתו היו יריות וכמה פצצות היתה מלחמה ביולוגית וכימית משהו טוטאלי אנשים הלכו ברחובות מופצצים וצמאים למים ועכשיו הם פתאום שואלים...

mean girl 16

New member
זהו, מעכשיו רק עבריים..../images/Emo66.gif

הנני כאן ביצוע: יהורם גאון מילים: חיים חפר לחן: דובי זלצר אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותי אבל אני איני מרגיש דבר. אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שיערך הנני כאן, אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך. הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר. אני חוזר באלף גילגולים אני נזיר, בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן. אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיכה שבויה במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה אלוהים, האלוהים גדולים. הנני כאן... ואת חיכית, כמו האבנים וכמו הבור, להלך במדבר זריחות רכות נשקו אותך פנים שקיעות כבדות נשקו אותך צוואר. כך ראיתיך עומדת ומצפה ובעינייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב. הנני כאן...

למעלה