שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

mean girl 16

New member
אני רוצה עוד אחד.. פשוט חייבת../images/Emo166.gif

מי שלא מזהה, זה שיר שהתנגן בתקופת מלחמת ששת הימים ברדיו נון-סטופ. יום אחד השבוע אמא שלי קמה ומשום מה התחילה לזמר אותו ומאז הוא לא רוצה לצאת לי מהראש
---- נאצר מחכה לרבין מייק בורשטיין מילים: חיים חפר לחן: עממי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי שיחכה ולא יזוז, איי איי איי כי יבוא מאה אחוז, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי פעמיים כבר חיכה, איי איי איי והכנסנו לו דפיקה, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי עוד יצעק הוא איי איי איי, איי איי איי כמו מזמן מבצע סיני, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי נאצר מחכה לרבין, איי איי איי עוד תראו, יבוא היום, איי איי איי יתחנן הוא לשלום, איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי

אמורוסו

New member
חיילים אלמונים / יאיר

חיילים אלמונים אברהם שטרן (יאיר) ירושלים, תרצ"ב חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוות. בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש. לא גויסנו בשוט כהמון עבדים כדי לשפוך בנכר את דמנו. רצוננו: להיו לעולם בני חורין, חלומנו: למות בעד ארצנו. בימים אדומים... ובכל עברים רבבות מכשולים שם גורל אכזרי על דרכנו - אך אויבים, מרגלים ובתי-אסורים לא יוכלו לעצור בעדנו. בימים אדומים... ואם אנחנו ניפול ברחובות, בבתים יקברונו בלילה בלאט, במקומנו יבואו אלפי אחרים ללחום ולכבוש עדי עד. בימים אדומים... בדמעת אמהות שכולות מבנים ובדם תנוקות טהורים כבמלט נדביק הגופות ללבנים ובנין המולדת נקים. בימים אדומים...

למעלה