שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אפר ואבק/יהודה פוליקר יום אביב ריחות לילך בין חורבות העיר שלך יום יפה לדוג בנהר בתוכי הלב נשבר שם היתה ואינה ילדותך אשה קטנה אנשים שאיש לא מכיר אין אפילו בית שיזכיר ואם את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת לאן את נוסעת שנים וכלום לא נמחק. קחי מעיל יהיה לך קר כסף בכיס וגביש סוכר אם יהיו קשים הימים הזכרי בי לפעמים ואם זה עוד מסע נואש אל הצריף אל המגרש במסילת העיר הישנה איש לא יחכה בתחנה. ואם את נוסעת... מי ימתיק לילותייך מי יקשיב לבכייך מי ישמור צעדייך בדרכך. ואם את נוסעת... קחי מעיל יהיה לך קר.

mean girl 16

New member
מכה אפורה../images/Emo11.gif

מכה אפורה מוניקה סקס מילים: יהלי סובול, יוסי חממי, פיטר רוט, שחר אבן צור ולהב זוהר לחן: יהלי סובול, יוסי חממי, פיטר רוט, שחר אבן צור ולהב זוהר היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה.

ASTAR3

New member
שלי...:)

שובי אל ביתי עידן רייכל מילים: עידן רייכל לחן: עידן רייכל שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב - מגיע יום מאושר בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום כמה את יפה תמיד וכמה היום. שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב מגיע יום מאושר. בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום וכמה את יפה תמיד

נמס בגשם\ יהודה פוליקר

גשם יורד בחוץ, הוא לבד וקר לו בטלפון הציבורי שומע קול שמוכר לו זאת אמא שלו מהבית אוטומטית, בקצרה שלום, תשאירו הודעה ואתקשר בחזרה זה דחוף לו נורא אבל היא, מה היא יודעת היא רואה פופוליטיקה והיא בקושי שומעת היא אמרה לו: אל תגור פה גם אבא שלו אמר אחד כמוך לא אצלנו לא בקשנו עוף מוזר גשם בחוץ ממשיך עוד לרדת אמבולנס מיילל, בכביש עוברת ניידת ילד, איפה אתה גר שואלים אותו כולם אני בגן הציבורי על הספסל מעל הים הוא נראה לאחרונה עם תרמיל וסוודר השאיר מעטפה על השולחן בחדר וכתב בהמשך לשיחתם האחרונה אחד כמוני לא יגור פה עדיף לגור במלונה נמס בגשם,עף ברוח הן לא, לא יבכה לבד כל הלילה למי הוא מחכה נמס בגשם, עף ברוח בלילה קר כזה אם יש אלוהים פה גם הוא היה קופא השעה כבר מאוחרת אמא שלו במקלחת, עטופה במגבת הגשם יורד, הכביסה שלה נרטבת אבא שלו בטלפון הזמין וידאו וארוחה ונרדם בתוך פיג'מה מול ערוץ המשפחה גשם בחוץ והתנועה זוחלת השליחים בדרך, שני שוטרים בדלת הם מצאו אותו קפוא, חשבו שהוא נרדם בקצה החשוך של העיר על שפת הים

talia s

New member
../images/Emo19.gif

הנה אני בא ביצוע: הדג נחש מילים ולחן: לא ידוע הנה אני בא... ירושלים, עיר שווה פיצוץ הולך במדרחוב מרגיש כמו קיבוץ גלויות אלף תרבויות, לכל אחד יש אח ותשע אחיות ערבים בסדר חרדים בחדר וכולם פה קולטים את אלוהים - בתדר אחרי טדי ירושלים דעכה מהר מיום ליום תל אביב נצצה יותר חברים עזבו או התקרבו לבורא שמים אפור, משעמם, אין ים מחשבות על עזיבה שלוש שנים לקח לי לקבל ת'החלטה אורז ת'חפצים לתוך המזוודה מהכפר לעיר בכיוון הירידה תל אביב - הנה אני בא אני מגיע - הנה אני בא באתי להזיע - הנה אני בא כי את היחידה אני נשבע יצאתי לכיוון מישור החוף איזה שוק אני עומד לחטוף ועכשיו כשאני בתל אביב סוף סוף משתלב עם הנוף הכל טרי וזה טוב ווי, כמה שדיים, נשרפו לי העיניים אחרי שנתיים של סדום ועמורה לא מזהה את עצמי במראה מכיר, מתערב, מתמזג, מסתחבק עם כל הבעלים של הדיסקוטקים עכשיו כשאני IN, מבין, זה לא נוצץ כמה רעש, כמה פיח, תן לי דשא תן לי עץ כל היום מתבזבז על שלום, שלום השכירות הון הלחות ושגעון ואז נפל האסימון, גן עדן היה לי בידים מחשבות על עזיבה שלוש שנים לקח לי לקבל ת'החלטה אורז ת'חטאים בתוך המזוודה מהעיר לכפר לכיוון ירושלים - הנה אני בא חוזר אליך - הנה אני בא אל חומותיך - הנה אני בא כי את היחידה אני נשבע חזרתי לירושלים, פה החומוס טוב זה בדוק תן לי רוגע, תן לי שקט, לא יזיק איזה פיהוק מתי פעם אחרונה שמתי איזה פתק בכותל, השקעתי באוכל, עשיתי חברים חדשים, העיר הזאת תחזיר לי ת'שליטה בחיים נתערבב עם עצמי במקום לערבב מים ננשום קצת אויר הרים צלול כיין יאללה בית"ר, יאללה חיים בכפר! העיקר להיות מאושר הנה אני בא... תל אביב - הנה אני בא אני מגיע - הנה אני בא באתי להזיע - הנה אני בא כי את היחידה אני נשבע

MS6

New member
תפסיקי לבחור שירים שאני אוהב../images/Emo13.gif

talia s

New member
משה אני באמת מצטערת...

אבל מה לעשות אני אוהבת מוזיקה טובה!:)

אמורוסו

New member
וואו

אף פעם לא הקשבתי למילים מעבר ל-הנה אני בא. זה שיר מצוין לפי המילים.

לינויהה

New member
קיץ..

קיץ ביצוע: איה כורם מילים ולחן: איה כורם אהוב לובש מעיל עבה אפילו שכבר חם אהוב שלי כורך צעיף סביב צווארו כשהוא מביט למעלה השמיים אפורים הוא מחכה להחלים כדי לבוא אלי והוא יבוא אלי כמו קיץ בלי היסוס בבת אחת ויהיה לי חם הוא יבוא אלי כמו מים הוא יבוא ויכסה אהוב יושב רחוק מכאן ושר עליי שירים והוא שולח מחשבות ומכתבים הוא רואה דרך כל הנשים היפות הוא חושב ורוצה רק אותי והוא יבוא אלי כמו קיץ... כשאהובי יבוא כמו שני פעמונים שוב נצלצל מתוק מגע מוכר ונאמר אז את כל הדברים הקטנים את כל הדברים שנישאר עוד לומר והוא יבוא אלי כמו קיץ... וחיכיתי כבר שבוע וחודשיים ושנה וזה נראה לי נצח וזה מרגיש תמיד אהובי הבורח גם אתה הרי יודע אני אוהבת אותך אבל גם את עצמי והוא יבוא אלי כמו קיץ...

dragonfly017

New member
אחד השירים היפים

אלה דפנה ארמוני מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך אלה אלה תגידו לי מה קורה לה מה הבחור עושה לה היא עוד ילדה קטנה מה קורה לה מה אם זה סתם נדמה לה חולמת שהוא קורה לה כה צעירה לא מבינה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש... אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש...

יש לי סיכוי..

שרתי אותו בערב ום השואה (כל כך התרגשתי!! שימו לב למילים בהקשר הנ"ל) יש לי סיכוי ביצוע: אביתר בנאי מילים ולחן: אביתר בנאי יש לי סיכוי להינצל אני יודע אני אוכל להתעורר להתפכח אני אוכל עוד לדבר באהבה על עצמי ועל העיר ועל אשה כבר עכשיו אני פחות כועס וגל שקט של רגש מתפקע אמא שרה לבן בלילה אמא כאן לידך כל הזמן אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה ואז אכיר אותך יקירתי ומיד תכירי את אותי תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן אבל עכשיו כמו שאני יושב יש לי סיכוי להינצל אני חושב

....

טוב.. בגלל התערבות עם עודד האידיוט אני מחוייבת לכתוב בפורום. אז השיר שלי
אני רואה אותה בדרך לגימנסיה/ אריק אינשטיין. אני רואה אותה בדרך לגימנסיה, עם הילקוט ובתלבושת אחידה, בעוד שנה כבר לא תהיה יותר ילדה, אני חושב שבשבילי היא אבודה. אני רואה אותה חוזרת מבית ספר, אני יודע בדיוק את השעה, היא לא יודעת, היא אף פעם לא תדע, אני חושב שבשבילי היא אבודה. האם כבר מישהו פיתה את המלכה של הכיתה? אני רואה אותה עכשיו היא כבר חיילת קיבלה חופשה היא משרתת באוגדה, עם הכומתה היא עוד נראית לי כמו ילדה, אני חושב שבשבילי היא אבודה. האם כבר מישהו ידע את המלכה של האוגדה? אני רואה אותה בדרך לגימנסיה, אני חושב שבשבילי היא אבודה.

אחחחח ניצחצתי!!!

חושב עליה עידן יניב מילים: ליאור דטאוקר לחן: ליאור דטאוקר שוב מרגיש את הפחד שוב אנחנו לא ביחד ומנסה להתגבר היא עם אחר איך היא עושה זאת בקלות אני מרגיש רק ריקנות ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר מילים יוצאות מתוך הלב פשוט תדעי אני אוהב ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר אור את רוסיה וכולם ידעים את זה!

LPgirl

New member
אמממ... אוקי אז אני לא אהרוס ../images/Emo189.gif

רציתי לשים שיר באנגלית (WHEN I'M GONE-3 DOORS DOWN) אבל אני אשים שיר אחר ובדרך כלל אני בכלל לא אוהבת מזרחית אבל הוא פשוט מ-ה-מ-ם תודה ליפה/ רז חדד לפעמים אני שוכח איך זה לחיות בלי אהבה כל השנים שלנו יחד נראות כמו יום אחד עם הזמן שחולף אני שב ומתאהב רק רוצה להודות לומר את שבלב לפעמים מרוב שטוב לי אני שוכח את הרע איתך הכל כל כך רגוע , אני שום דבר נורא והעתיד מחייך זה הכל בזכותך ומה נותר לבקש מלבד אהבתך תודה , ליפה שלי , לנסיכה שלי , למהממת תודה על שסבלת אותי כל השנים האלה ואין עוד אחת כמוך שתאהב אחד כמוני את , בשבילי את כל העולם , כל העולם את לא אחת שמוותרת את נלחמת בשבילי לא נותנת לי לפול תמיד את לצידי יודעת לאהוב וסולחת מבלי סוף , בלעדייך לא אוכל גם דקה אחת לחיות תודה , ליפה שלי , לנסיכה שלי , למהממת תודה על שסבלת אותי כל השנים האלה ואין עוד אחת כמוך שתאהב אחד כמוני את , בשבילי את כל העולם , כל העולם

למעלה