שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

תן לי חתימה/טיפקס סלח לי, מי אתה? אתה מפורסם? תן לי חתימה! תן לי חתימה, תן לי חתימה, תן לי חתימה רק תיתן לי חתימה. (תן לו חתימה, תן לו חתימה, תן לו חתימה רק תיתן לו חתימה.) באתי מרחוק תן חתימה לנכד (הוא בא מרחוק תן חתימה לנכד) הוא עוד לא בגן תראה עדיין ילד (הוא בא מרחוק תן חתימה לנכד הוא בא מרחוק תן חתימה לנכד) הוא עוד לא בצה"ל תראה עדיין ילד. הוא חולה עליכם מחזיק את כל הדיסקים, (חתימה) הוא לא מזייף אתכם ולא אמפישלושים הוא אוהב אותך וגם קרא ת'ספר,(גם השני) כל התוכניות רואה חושב שאתה עשר הוא חולה עליכם מחזיק את כל הדיסקים, (חתימה) הוא לא מזייף אותכם ולא אמפישלושים הוא אוהב אותך וגם ראה ת'סרט כל התוכניות רואה חושב שאתה עשר שאתה עשר, שאתה עשר תן חתימה,תן לי גם תמונה עם החתימה, תן לי חתימה ותיתן לי גם תמונה (תן לו גם תמונה עם החתימה תן לו חתימה ותיתן לו גם תמונה) אשתי חולה עליך תלתה אתמול ת'פוסטר (אשתו קרועה עליך וגם על קווין קוסטנר) תן לי משקפי חלל לשיר שלך כל בוקר אתם כה נחמדים אתה קלף חזק יא ג'וקר למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר? אתם כה סימפטיים, יא קלף חזק יא ג'וקר למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר? כל כך ביוקר, כל כך ביוקר בתיה טלי. תן לי נשיקה,עם החתימה תן לי חתימה ותיתן לי גם תמונה (תן לו נשיקה, עם החתימה תן לו חתימה ותיתן לו גם תמונה) אמא שלי בגבס,היא התחלקה עליך איך זה אתה אפס, חושב כולם תחתייך תן לי מיקרופון ביד אני עולה עליך. (אמא שלו זה גבס,היא נדלקה עליך איך זה אתה אפס, חושב כולם תחתייך) תן לי מיקרופון ביד אני עולה עליך קל להיות זמר נשפך כסף עליך בגדים מיד שנייה וכוסיות יאחא (קל להיות זמר נשפך כסף עליך) אחת אחרי שניה הכוסיות יאחא מה יש עליך שאין עליך תן חתימה. תן לי הלוואה,תן לי נשיקה תן לי חתימה ותיתן לי גם תמונה (תן לו הלוואה, תן לו נשיקה תן לו חתימה ותיתן לו גם תמונה) תן תן תן תן תן לי חתימה (חתימה!)

dragonfly017

New member
כבר עכשיו../images/Emo205.gif

כבר עכשיו ירמי קפלן מילים: ירמי קפלן לחן: ירמי קפלן זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כל כך לא הצלחתי לדבר כשהמזכירה שלך ענתה לא שהתבלבלתי, רק פחדתי מעט סגרתי את הטלפון בנשימה כבדה ניתקתי, לא ידעתי לא חשבתי שחיכית לי לא ידעתי לא ניחשתי שחיכית עד שנמאס ואת נמצאת בדרך אלי כבר עכשיו. היו לי תוכניות ומזימות, איך אני אכבוש אותך, ואז את תיכנסי אל תוך חיי אבל בתוך הלב נשאר רצון אחד חזק לרגש, לפנק אותך כי את היחידה ניתקתי, לא ידעתי לא חשבתי שחיכית לי לא ידעתי לא ניחשתי שחיכית עד שנמאס ואת נמצאת בדרך אלי כבר עכשיו.

לינויהה

New member
פרידה.....כמה עצוב.!

דואט פרידה ביצוע: ניקי גולדשטיין ומורן אהרוני מילים: רחל שפירא לחן: ירוסלב יעקובוביץ' בגלל העצב בשעת פרידה תדע, על מה שנתת אני מודה. בגלל עינייך, צלצול של שמך מפני שכבר דבק בי דבר ממך. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך. לא לי, לא לי, שלווה נועדת מעולמך, אהוב שלי, אני נפרדת סלח לי. עד מה בך הייתי שמח כל מה שאחזתי פורח וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הופכת (כך התרוששתי) ברחתי זו דרכי המושכת (אם את אינך...) נפשי היער, שלך העיר כל זה ישן רק הצער עודו צעיר. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך. זו רק פרידה אחת מאלף זו לא חידה, אני עדה חיי האלה סלח לי. נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הופכת (כך התרוששתי) את חלקי זו דרכי המושכת עד מה בך הייתי שמח (אתה רשאי לשכוח) כל מה שאחזתי בורח (את זאת אומר במקום שמך) וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. הזמן ימציא לך שלווה.

למעלה