שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

בדרך אל הים/משינה בכל אחד יש איזה מן סימפטום שלא בולט באופן ממשי וגם אני בתוך עצמי פתאום מקשיב למסתרי קולות נפשי בכל אחד יש מטורף חבוי שמתגלה ולעיתים נחבט בעולם שלך אני שבוי בעולם שלי למי איכפת.... רק אני ואנוכי נורמלי מכולם בתחבורה הציבורית נוסע אל הים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם אני שוכח את עצמי בדרך אל הים כולם אומרים מחר יבוא שלום אבל עלינו כבר הקיץ הקץ ועד שיפתחו את השסתום אני יורד לים להתרחץ עכשיו אני בגובה פני הים רואה אותך בכל מיני גדלים ומשתומם היכן היו כולם כשאלוהים המציא את הכללים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם בתחבורה הציבורית נוסע אל הים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם אני שוכח את עצמי בדרך אל הים פתאום מיציתי את עצמי חיפשתי השראה כל כך הופתעת לראות אותי מביט בי במראה חזרתי מהים עברתי בסביבה רק רציתי להגיד שהיית אלי טובה רק אני ואנוכי נורמלי מכולם בתחבורה הציבורית נוסע אל הים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם אני שוכח את עצמי בדרך אל הים

לינויהה

New member
מחררר...אולי מחר יהיה טוב..

מחר ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן את לא שמעת, הוא עמד שם וקרא לך, בזמן שאת איבדת עניין. הוא לא האמין שזה יקרה לך. כבר כמה זמן את נכנסת והולכת, מסירה את האיפור, בזמן שהוא עם לב שבור בחדר. זה נגמר. מחר, מחר, תמיד נשאר מחר. מחר, מחר , תמיד נשאר מחר. זר לא מוכר, אחרי הרבה שנים ביחד. איך היא כל-כך רחוקה, רק נהית יפה יותר וחזקה. ואתה במכונית מחפש אותה בלילה, ממסיבה למסיבה. כמה מסיבות יש כבר בעיר הזאת בכלל. מחר, מחר, תמיד נשאר מחר. מחר, מחר, תמיד נשאר מחר. חבקי אותי חזק, לפני שזה נגמר. חבקי אותי חזק, כאילו אין מחר. תמיד נשאר מחר.

כנראה שאהבתי אותך

כנראה שאהבתי אותך אך לא ידעתי להגיד לך במילים כנראה שרציתי אותך אבל פחדתי שאת לא רוצה אותי ליד ביתך עובר בודק אם את נמצאת היום יש לך מישהו אחר האם את אותי זוכרת כנראה שפיספסתי אותך הרי אני עכשיו יושב כאן לבדי נתראה בגלגול אחר אם תזהי את הלב השבור שלי ליד ביתך עובר געגועים שלי היום יש לך מישהו אחר נוגע בך במקומי ליד ביתך עובר בודק אם את נמצאת היום יש לך מישהו אחר האם אני בכלל חסר לך כנראה שאהבתי אותך אך לא ידעתי להגיד לך במילים

ASTAR3

New member
שלי...-מדהים!

ספינותיה נורית גלרון ספינותיה מטיילות על פני אוקיינוסים של בושם הן כמו רוח של פרחים לעור פניה של אשה הוא אחר להתעורר או זו היא שקמה קודם הספינות שלה לוקחות אותה לארץ חדשה היא יצאה אל הרחוב ומעדה מול המכולת את שפתיה היא נשכה והאדימה במבוכה הספינות שלה כמעט שנכנסו למערבולת ובחור אחד שאל אותה לאיפה היא צריכה. לאיסלנד, ג'מאייקה, ניו זילנד, לסוף העולם לשום מקום מסויים היא עלתה על קו שלוש והתגלתה בעיר אחרת אין כמו עיר בלי הפסקה לנעוריה של אשה בככר שרקו לה שיר, ובשוק קראו לה גברת הספינות שלה לקחו אותה לארץ חדשה לאיסלנד, ג'מאייקה, ניו זילנד, לסוף העולם לשום מקום מסויים מה קרה לה מול הים היא ממש לא מספרת מסתירה את החיוך ושתי עיניה נוצצות הדמיון מפליג חופשי, זה כל מה שהיא אומרת הספינות שלי לוקחות אותי לאן שהן רוצות לאיסלנד, ג'מאייקה, ניו זילנד, לסוף העולם לשום מקום

dragonfly017

New member
ברי סחרוף!!!

יום הולדת ברי סחרוף ו-Infected Mushroom היום יום הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לדעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון פזמון: נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת,בואי איתי פחד קחי אותי ככה נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת,בואי איתי פחד קחי אותי ככה היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת...

LPgirl

New member
הציורים של יובל../images/Emo24.gif

הציורים של יובל בית הבובות מילים: אמיר אטיאס ויובל שטרן לחן: אמיר אטיאס האם חשבת פעם על איך זה יכול להצליח? לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם שאתה הרבה יותר מסתם בנאדם האם זו שליחות? או עוד אמונה טפלה? אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה שא את עצמך תשא תפילה אל מה שרואות עינייך וההבטחה היא המפתח למסע חייך זה חוזר אלי בלילות בטיפות הגשם המלוחות זה נופל עלי מלמעלה בזיונים עם בחורות זה כל מה שרציתי לדעת ולא העזתי לגלות ביופי שלא עולה על הדעת מאבד את העשתונות אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה האם חשבת פעם על איך זה יכול להצליח? לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם שאתה הרבה יותר מסתם בנאדם האם זו תמימות עד אובדן ההכרה אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה ____________________________________________________________ ולמדתי אותו גם על הגיטרה.. אחלה שיר

למעלה