שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

לאן לאן לאן/שלמה ארצי ושואל מה את עושה, והם אומרים שהם לא יודעים, ומחפש תירוץ לדבר עלייך, ואחד מציע שאסע, בעקבות הידועים, ולוקח ת'מכונית ונוסע אחרייך. בכניסה לכביש המהיר, שסוללים כל החיים, המכונית היא בית בעולם של קוקה קולה, קונה לך ממתקים שאהבת למצוץ, כי זה טעים, בשביל כוס קפה איתך, הייתי שם גם אלף דולר. אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, את היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן. ושומע את קולך כמו אז, בין הדלת והחוץ, צועקת "אלוהים, רחם עלי, שים לי קצת יוד", חצי חיים עברו, ואיפה הם, מחשב בזהירות, כמה עוד נשאר לבנאדם לחיות. על דרך עפר ספוגת גשמים, עולה כדי לקצר את המסלול, המכונית היא לפעמים כמו גונדולה. חושב על כל המיואשים, שהתאהבו והתחתנו, בשביל כוס קפה איתך הייתי שם גם אלף דולר. אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, פעם היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן. ושואל אם ראו אותך, אף אחד כבר לא ראה, ומחפש תרוץ לדבר עלייך. מטח יריות של מטורף אחד על ראש הממשלה, אני בוכה עליו כשאני בוכה עלייך. מכל החרא בעולם, תראי איך אני נראה, הולך עם כאב בצד מרוב אהבה שלא עוברת, ולאט לאט נרדם במכונית, כי לפעמים היא גם מיטה, וחולם על כוס קפה איתך, על מה את חולמת? אני נוסע, לא יודע, לאן, לאן, לאן, את היית בשבילי הכל, וזה לא היה מזמן.

שלי..!!

בוא ביצוע: עברי לידר מילים: מירי פיגנבוים לחן: רמי קלינשטיין בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד

ASTAR3

New member
שלי....

לאן שלא תלכי שירי מימון את עוד תחשבי עליו..למה שתרצי אליו? את אוהבת, את עוזבת עכשיו עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים תסמכי שוב על עצמך תאמיני בדרכך יש בנו כוחות שלא הכרת לא תמיד יהיה לך קל העצב הולך אבל כשהלילה מתארך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים לאן שלא תלכי רק תבקשי עולם מלא באנשים רק תבקשי... רק תבקשי...

talia s

New member
שלי :)

Can You Feel The Love Tonight Elton john There's a calm surrender to the rush of day When the heat of a rolling wind can be turned away An enchanted moment, and it sees me through It's enough for this restless warrior just to be with you And can you feel the love tonight It is where we are It's enough for this wide-eyed wanderer That we got this far And can you feel the love tonight How it's laid to rest It's enough to make kings and vagabonds Believe the very best There's a time for everyone if they only learn That the twisting kaleidoscope moves us all in turn There's a rhyme and reason to the wild outdoors

למעלה