שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

הנסיך הקטן/כוורת פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח ואם אי פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרך והיה אם יופיע שם ילד אחד שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא, והושיטו לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עימי חסד קטן כיתבו נא מהר לכל אימותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח פגשתי אותו בלב המדבר

שלי..!!

נווה מדבר ביצוע: השבט מילים ולחן: אדם טל, מיטל רחמיאן ויקיר בן טוב על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה מרגיש על סף קריסה דופק כניסה שולף את הכרטיס טיסה תסע מפה רק תפתחי מפה תשימי אצבע לשם נוסעים מכאן תופסים מונית לאן שרק תרצי עכשיו תגידי, עכשיו זו הפקודה שלי שרק תדעי, שכבר שנים אני לא מבין אם את זה פטה מורגנה או זה אמיתי שאת איתי הלב מפסיק, הנשימה עוצרת כינורות על הכינרת אנחנו כאן אבל במדינה אחרת זרת לזרת הולכים על החול זה כמו בסרט אם הייתי מסוגל לסמפל את ההרגשה היינו עשירים מתמלוגים בבקשה רק תזרקי לי עוד מבט נבוך נקלט לתוך מבוך אם התוכניות שלך הם רק לטווח ארוך, אני היעד על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה להתמסר לך בלי לחשוב שוב אני בוחר בך לנצח אומר לך שאני תמיד בשטח בשבילך מוותר על הכל, כדי לקבל תגובה ממך כל הדברים בראש שלי, הוטמנו לשמך הולך בדרך של צחוקך, לא דורך, מתחכך בך כי רק עלייך אני סומך איך הקול שלך משכך כאבים עזבתי את הכל כדי לתת את כל המקום שבי בי תביטי ותחליטי אם להיות איתי או להיות איתי תמיד אני יודע,שליבי איתך כך או כך מהצד שלי זה נראה מובטח אז מה אני רוצה בעצם? את הלב שלך הנחתי שתמיד תהיי שם מובן מאליו הפך להיות ביטוי של סתם מגניב כובש ת'סטאר על הקרב נותר שרב קבל נפעם מזכיר לי שזה עוד מוקדם, מזכיר לי שזה... על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת עוד כל נשיקה חושפת סוד אסור נהיה מותר רצים אל השקיעה זה שוב המבט שלו קורא לי לבוא לא מצליחה להשתלט על עצמי, זה בטח יעבור אבל בפנים אני רואה את שנינו יד ביד הולכים לוחש לי כל בוקר באוזן "את שלי, החצי השני שלי" שנינו משלימים שתי נשמות טובות הופכות לאחת רואים, בכל זה רק יכולתי לגעת... זה לא אמור להיות ככה .. זה אמור להיות ככה: זה משהו במבט שלו קורא לי לבוא לא מצליחה להשתלט על עצמי זה בטח יעבור אבל בפנים אני רואה את שנינו יד ביד הולכים לוחש כל בוקר באוזן את שלי החצי השני שלי.. שנינו משלמים שתי נשמות הופכות לאחת רואים בכל זאת יכולתי לגעת.

ASTAR3

New member
שלי...

יחד יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אימרו הכל אפשר זה לא מאוחר השחר כבר עלה... זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת'אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה נשיר לאהבה או או או או

לא שיליייי

שיר בעיפרון ביצוע: בית הבובות מילים ולחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

את לא כמו כולםם :p

חחח בגלל שאני הולכת היום להופעה אזז.. משינה :) את לא כמו כולם ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי את לא כמו כולם עינייך הם לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע...

אלינור

אלינור זוהר ארגוב מילים: ג'קי מקייטן לחן: כריסטוס ניקולופולוס אלינור את יפה כמו מלאך ופנייך יעידו כך בלעדייך לא שווה לי כל העולם אלינור אני פה לבד יושב ועלייך רק חושב לשנות את המזל את מוכרחה אלי - התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי אלי ונמשיך כך יחדיו אל אותם הימים - אפורים וורודים אלי - שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו עמוק, עמוק ופתאום מצאתי בך חלומי להיות איתך נערה כה מתוקה את אלינור וזה סיפור של אהבה נכזבת, אהבה כה כואבת שהסוף צריך להיות אינשאללה טוב אלי - התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי אלי ונמשיך כך יחדיו אל אותם הימים - אפורים וורודים אלי - שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו

dragonfly017

New member
אש

אש רמי קלינשטיין מילים: חנה גולדברג לחן: רמי קלינשטיין אש באה בשקט שמעתי אותה צוחקת אני רואה אותה, היא באה לבקר בתוכי אש באה לוחשת אמרה שהיא כבר נוטשת אמרה לי: תשרוף, שרוף את עצמך בשבילי. כמו אש, אש על הפנים זה בא וגונב אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים כמו אש, אש על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים יושב במרפסת פתאום היא אותי אונסת פתאום זה תופס, ואני בוער מבפנים עוזב את הבית שום דבר לא ברור עדיין מוצא את עצמי על המדרכה על הפנים כמו אש, אש על הפנים זה בא וגונב אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים כמו אש, אש על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים

t i t u s h

New member
me me me

Alanis Morissette - Joining You dear dar(lin') your mom (my friend) left a message on my machine she was frantic saying you were talking crazy that you wanted to do away with yourself I guess she thought I'd be a perfect resort because we've had this inexplicable connection since our youth and yes they're in shock they are panicked you and your chronic them and their drama you this embarrassment us in the middle of this delusion if we were our bodied if we were our futured if we were our defenses I'd be joining you if we were our culture if we were our leaders if we were our denials I'd be joining you I remember vividly a day years ago we were camping you knew more then you thought you should know you said "I don't want ever to be brainwashed" and you were mindboggling you were intense you were uncomfortable in your own skin you were thirsty but mostly you were beautiful If we were our nametags If we were our rejections If we were our outcomes I'd be joining you If we were our indignities If we were our successes If we were our emotions I'd be joining you You and I we're like 4 year olds we want to know why and how come about everything we want to reveal ourselves at will and speak our minds we never talk small and be intuitive and question mightily and find god my tortured beacon If we were their condemnations If we were their projections If we were our paranoias I'd be joining you If we were our incomes If we were our obsessions If we were our afflictions I'd be joining you we need reflection we need a really good memory feel free to call me a little more often

למעלה