שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אהובתי/משינה אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי.

../images/Emo205.gif תקווה

אין על השיר הזההההההה תקוה ביצוע: גלעד ויטל מילים ולחן: גלעד ויטל כן כי נובע טוב הוא שבדברו נהיה הוא אין אחר שמאזין קראתי ירמיהו איכה ידע איכה הוא כאן באלה הימים תקוה אף פעם לא אבדה אז מה נהיה לך ארץ כי לא נקפוץ ממצדה אנו יודעים אחרת ההשראה שורה כאן והאמת נוכחת באני שמאמין במעשה אוהב את האור שוב לנתב למקומות חשוכים

דרורוש סחה עליך

אחד השירים שיצאו אי פעם
ואם כבר אז שילי דני / משינה אתה אמרת שהחיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת, את הקיצור אז נפלת זה הסיפור הסיפור הוא על חבר שנסע - להסתדר הוא הבריח קוקאין, השטן - הוא לבן כמו סדין אווווו או אווווו אמסטרדם על ציר ברזיל מחלקה ראשונה כסף נזיל דה ז'נרו בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוכר תיזהר שלא ליפול כי העין של האינטרפול מסתכלת, כל הזמן פקוחה ובבית, אמא שלך... אווווו או אווווו כן הם תפסו אותו בפריז כשהחליפו מטוס אזיקים כלבים שוטרים, ציפורניים לכסוס כבר שנתיים עד המשפט המר הוא יושב ופתאום נזכר איך היינו גולשים על הגלים והים היה כל כך כחול בזריחה הפראית כשהרוח דרומית והשמש כדור ענק עגול והמים עשויים קריסטל שקופים אפשר את הסלעים לראות והשקיעה... ואחר כך יוצאים לבלות מצטער החיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור

שיר תותחחחח עללל!!!

כול השבוע אני שרה אותו! מילים:לא יודוע.. לחן: לא ידוע בית"ר לא נגמר לא היום ולא מחר! טו טו טו טו טו טו טו טו טו בית"ר!

dragonfly017

New member
השיר שלי

מלנכולי ארקדי דוכין לחן: ארקדי דוכין מאיר בנאי: מלנכולי על הגג רוקד מול חצי ירח מוטרף עץ או פלי מהמר לקפוץ או להשאר מחשבות מהעץ נושרות ועפות בסתיו נשים רכות על מיטות חורקות מפוסקות עכשיו אז כשאתם נועצים עיניים מחכים לזה שיפול הכלבים ינעצו שיניים בעורו בבשרו בדמו בעצמות ארקדי דוכין: הירקון זורם נשפך לים הירקון זורם נשפך לים מאיר בנאי: מלנכולי על הגג אנטנות מול ירח מוטרף לקפוץ זה פלי עץ לא בא לא בא לי להשאר בסתיו אז כשאתם נועצים עיניים מחכים לזה שיפול גם בכם ינעצו שיניים בעורכם בבשרכם בדמכם בעצמות ארקדי דוכין: הירקון זורם נשפך לים וגם הזונות הירקון זורם נשפך לים הזונות גם

שלי!!!

אלוהיי אייל גולן מה אני עושה פה בלעדייך אין לי כלום מלבד האהבה כל הערב מחייג אלייך את לא עונה הסתגרתי לי לבד בחדר כמו משוגע הולך מפה לשם החיים איבדו כיוון וסדר אין לי עניין אלוהיי אלוהיי אלוהים אני לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תתן לי קצת זמן האורות כבים בחלונות אנשים חולמים על המחר לא יכול לישון רוצה לבכות עצוב לי וקר ופתאום צלצול ואת בדלת מתנצל, אומר , מתנצל את אהובתי ואין אחרת לילה ערפל אלוהיי אלוהיי אלוהים אני לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תתן לי קצת זמן רק איתך אלך לשוטט בעולם לא יודע איך, לא יודע לאן, אנגן לך שיר, אזמזם פזמון, את אהבתי עד יומי האחרון. אלוהיי אלוהיי אלוהים....

who is this

New member
שלי..

הדפוק הזה ירמי קפלן מילים: ירמי קפלן לחן: ירמי קפלן אילו רציתי הייתי מספר לך את כל הפרטים שאת רוצה לדעת אבל אני נמנע את כועסת אז אני נכנע ונותן לך ישר בפנים אני בתוך משבר אז אל תגידי לי להתמודד אני רוצה להתמסטל כדי לצאת מזה. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. הסיפור מסתבך חפצים עפים אני ממיין מה לפח מה לתיקונים את אומרת שאני מסוכסך עם עצמי ומנסה להרוס משהו טוב כי אני חושב שזה יצירתי. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. עכשיו אני חי בזוג וכל החיים לפני לפחות כך נדמה לי עד שמתברר שיש אישה מעלי אז אני שואל: האם אני תמיד אהיה כל כך לחוץ? עד שאני מתגמד ורוצה להעלם לחזור לרחם, להיות תינוק. אני גמד, אני נחמד אבל לבד מאוד הדפוק הזה עושה לך טוב.

omer628

New member
so sick

NE-YO - So Sick Gotta change my answering machine Now that I'm alone Cuz right now it says that we Can't come to the phone And I know it makes no sense Cuz you walked out the door But it's the only way I hear your voice anymore (it's ridiculous) It's been months And for some reason I just (can't get over us) And I'm stronger then this (enough is enough) No more walkin round With my head down I'm so over being blue Cryin over you And I'm so sick of love songs So tired of tears So done with wishing you were still here Said I'm so sick of love songs so sad and slow So why can't I turn off the radio? Gotta fix that calender I have That's marked July 15th Because since there's no more you There's no more anniversary I'm so fed up with my thoughts of you And your memory And how every song reminds me Of what used to be That's the reason I'm so sick of love songs So tired of tears So done with wishing you were still here Said I'm so sick of love songs so sad and slow So why can't I turn off the radio? (Leave me alone) Leave me alone (Stupid love songs) Dont make me think about her smile Or having my first child Let it go Turning off the radio Cuz I'm so sick of love songs So tired of tears So done with wishing she was still here Said I'm so sick of love songs so sad and slow So why can't I turn off the radio? (why can't I turn off the radio?) Said I'm so sick of love songs So tired of tears So done with wishing she was still here Said I'm so sick of love songs so sad and slow So why can't I turn off the radio? (why can't I turn off the radio?) And I'm so sick of love songs So tired of tears So done with wishin you were still here Said I'm so sick of love songs so sad and slow Why can't I turn off the radio? (why can't I turn off the radio?) Why can't I turn off the radio?

talia s

New member
שלי..........

Is This Love BOB MARLEY I wanna love you and treat you right; I wanna love you every day and every night: We'll be together with a roof right over our heads; We'll share the shelter of my single bed; We'll share the same room, yeah! - for Jah provide the bread. Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? I wanna know - wanna know - wanna know now! I got to know - got to know - got to know now! I-I-I-I-I-I-I-I-I - I'm willing and able, So I throw my cards on your table! I wanna love you - I wanna love and treat - love and treat you right; I wanna love you every day and every night: We'll be together, yeah! - with a roof right over our heads; We'll share the shelter, yeah, oh now! - of my single bed; We'll share the same room, yeah! - for Jah provide the bread. Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Is this love - is this love - is this love - Is this love that I'm feelin'? Wo-o-o-oah! Oh yes, I know; yes, I know - yes, I know now! Yes, I know; yes, I know - yes, I know now! I-I-I-I-I-I-I-I-I - I'm willing and able, So I throw my cards on your table! See: I wanna love ya, I wanna love and treat ya - love and treat ya right. I wanna love you every day and every night: We'll be together, with a roof right over our heads! We'll share the shelter of my single bed; We'll share the same room, yeah! Jah provide the bread. We'll share the shelter of my single bed - [fadeout]

למעלה