שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

היום/אהוד בנאי היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום אגרש את העצב מעינייך אעשה את היום למאושר בחייך היום תשמעי מה שעוד לא שמעת אחדש לך חידוש ואדליק לך מבט היום אבשל לך משהו טעים אעשה את הכל שיהיה לך נעים נכון, לא תמיד אני מראה אהבה אבל היום אני מבקש את הקירבה היום כל כך הרבה זמן לא דיברנו שנינו על כל מה שעובר מעלינו היום נצא לסיבוב בשכונה נשב קצת ביחד על ספסל בגינה היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום

t i t u s h

New member
שלי!!

knockin' on heaven's door /gun's& roses's Mama take this badge from me I can't use it anymore It's getting dark too dark to see Feels like I'm knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore That cold black cloud is comin' down Feels like I'm knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door "YOU JUST BETTER START SNIFFIN' YOUR OWN RANK SUBJUGATION JACK 'CAUSE IT'S JUST YOU AGAINST YOUR TATTERED LIBIDO, THE BANK AND THE MORTICIAN, FOREVER MAN AND IT WOULDN'T BE LUCK IF YOU COULD GET OUT OF LIFE ALIVE" Knock-knock-knockin' on heaven's door

שיררררררר אבל מה שיר??? לפניםם!

כמוני אלון דה לוקו כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony Nuff a dem a try tell dem self a lie live ina dfny try to imitate Loco i&i dem a playhate dem a got no fate Dem a wanna be like de'loco man d grate What dem a gonna do we a gonna tell dem to לא משנה מה תעשו Dem a always number two I anit no gonna stopa Number one a dancehall rappa Dem a wanna be like me But me a always toppa toppa כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony אז מתי כבר תקלטו למציאות תנחתו לא משנה מה תעשו לוקומן לא תהיו כל אחד הוא אורגינל אז למה להשתנות בכלל הייחוד נמצא בך לפספס את זה חבל כי אתה זה אתה יו אני זה אני אולי ככה תבין למה אני כאן עצבני שאתה מנסה להיות כמוני אתה זה לא אני אם תרצה או לא תרצה רק אחד כאן אמיתי כולם מנסים להיות כמוני להתלבש להתנהג כמוני מנסים לזוז כמוני But dem always dem alook phony רוצים להיות כמוני רוצים להיות סלב עם הפוזה והמוני See dem pic ina d' wed פלוס הבגד ג'ל בפוני ושרשר על הצוואר חושבים שהם כמוני חושבים שזה עזר אז אולי כבר תתעוררו למציאות תנחתו תתרכזו בעצמיכם ורק אז אולי תראו שאתם שם עומדים לא אני מולכם תפתחו תעיניים, תאמינו בעצמיכם!!

שלי!!!

ואז תבואי הראל מויאל מילים: נדב ביטון לחן: נדב ביטון אני יוצא למסע של חיים לחפש אותך והיא בלתי מושגת אולי היא איננה כל השירים הם רק עליה כותבים לי מציירים את דמותך באריכות של זמן ונצח, אבל בסוף אמצא אותך ואז תבואי תבואי אלי, לבושה בשמלה לבנה יחפה בכפות הרגליים והעיינים מלאות אהבה ואז אשיר לך שיר של פריחה והלב יתרוקן מעצבות ואני אתענג מיופייך אהובה שלי, אם תשארי אני רוצה לשאול שאלות להבין את דרכו של עולם אני נודד בין טעויות ללא כיוון ללא שליטה להאחז במשהו ואולי יש עוד סיכוי שאת תבואי תבואי אלי... תשארי תשארי

dragonfly017

New member
פרי גנך!

ליל כוכבים הסהר עלה את שם יושבת בוהה באפלה שעה חולפת יום ושנה ואת עדיין לו מחכה שעה חולפת יום ושנה עודך אובדת שבויה באמונה את פרי גנך את תבקשי מי לך יומר מי לך ישיב מר כאבך רודפים הימים נותרת לבדך רוצה להאמין שהנה קרבה אותה השעה שבה הבטיח לשוב בחזרה שהנה קרבה אותה השעה שבה הבטיח לשוב בחזרה בדומייה עוטפת התוגה ובליבך נותרה המשאלה שעה חולפת יום ושנה ואת עדיין לו ממתינה שעה חולפת יום ושנה עוד את זוכרת ולא מאמינה את פרי גנך....

שלייי..!!../images/Emo140.gif

זה לא על אהבה ביצוע: ציפי משהיד מילים ולחן: רועי אלוני ומיטל קורנפלד זה לא על אהבה זה לא על אף אחד אחר זאת רק אני בוא נדבר איך תבין שאין לי אף תוכנית אז מה רציתי להגיד תן לי קצת זמן לחפש תשובה תן לי עוד זמן עד שאדע אין מה להפסיד רציתי לצעוק חזק שכל העולם ישמע שיש חלום ישן שיהפוך לאגדה זה לא על אהבה זה לא על אור של כוכבים ולא נראה לי שאתה תמים אבל איך אני אוכל להתעלם לברוח מעצמי וככה להרגיש תן לי קצת זמן לחפש תשובה תן לי עוד זמן עד שאדע אין מה להפסיד רציתי לצעוק חזק שכל העולם ישמע שיש חלום ישן שיהפוך לאגדה תן לי קצת זמן לחפש תשובה תן לי עוד זמן עד שאדע אין מה להפסיד רציתי לצעוק חזק שכל העולם ישמע שיש חלום ישן שיהפוך לאגדה זה לא על אהבה רציתי לצעוק חזק שכל העולם ישמע זה לא על אהבה רציתי לצעוק חזק שכל העולם ישמע זה לא על אהבה שכל העולם שכל העולם שכל העולם ישמע זה לא על אהבה ולצעוק ולצעוק ולצחוק ולצעוק ולצעוק ולצחוק על אהבה

שלייי

אין לי דבר ליאת יצחקי מילים: ליאת יצחקי לחן: ליאת יצחקי כל השירים הנולדים מתוך ייאוש מצאו דרכם אל תוך ביתי הלילה וכל המנגינות שנשארו תמיד בחוץ גדעו אושרי, טיפסו, עלו למעלה זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח? אין לי דבר, אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך? יש רק אותי, יש רק אותי וזה מעט מעט משנינו... אם תקראי את מכתבי, את מלותי תדעי שמשהו נורא קרה הלילה אל תעצבי ילדה לא אל תבכי יותר מדי אני שומר עליך מלמעלה... זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח? אין לי דבר, אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך? יש רק אותי, יש רק אותי וזה מעט מעט משנינו... זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח אין לי דבר אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך בלי הכוכב? בלי הכוכב אשר האיר את שמיי חיינו געגועים קוראים למיתרי ליבי

who is this

New member
השיר שלי!!

השיר שלי מופע הארנבות של דוקטור קספר מילים: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן לחן: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב רק להיות שוב עם עצמי. כמו חלום שלא נגמר ואחלום אותו מחר להיות שוב עם עצמי. כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי. אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן יש מקום רק בשבילי כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי. ולא אכפת לי מה תחשבו תשנאו או תאהבו כי השיר הזה שלי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי. אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז אשיר את השיר שלי.

dr res

New member
אפשר גם ?../images/Emo9.gif אז אינה שלי! קסם של

עמיר בניון ביצוע: עמיר בניון מילים ולחן: עמיר בניון תם לו קסם ילדות ואתה לא צוחק יותר פנה והלך ממך ברח לילד אחר לא הבנת אז מה קורה סביבך עד מחשך נפל בחלקך נערה באביב לא תרגש את הלב בגרת חשבת אין אהבה יש רק כאב מצטער על שלא החכמת לנסות ועצב בא אותך לכסות אולי מוקסם היית פעם די אינך עוד נער זיכרון אותה שימחה היום גורם לצער כל שנבנה נפל חלום כבר לא משנה אך מה יהיה איתך הלוואי יבוא מענה תשובות לכולם ענית כמו גדול אך את עצמך אתה פוחד לשאול אור עינייך התהפך ממבט שהיה טהור לאיש שעיניו כבו לאיש שחור אולי מוקסם...

למעלה