שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

לה לה לה מה תאמרי/יזהר אשדות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי מה תגידי אל תתני לי לחכות מה תעשי איך תגיבי תני לי את עצמך לראות מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך מה תאמרי אם פתאום אחייך ואקח את ידך ולסרט נלך מה תאמרי אם אלחש אל אזנך ואשק על לחייך מה יאמר אז ליבך

dragonfly017

New member
למרות ש..

למרות שאתה לא מגיב לשירשורים שלי אהבת נעורי שלום חנוך מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך הייתי ילד בלילות עצוב משוטט לבד לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעורי הייתי ילד בימים חולם מנגן ושר מדמה לי שאת שומעת את השיר הראשון בחיי מסתכל איך את רוקדת מסתובבת ונצמדת רק אני צופה מהצד אני נשאר ואת עוזבת רחוקה לא מתקרבת זיכרון שעולה בי שוב פרדס רטוב יללת התנים ואת שהיית אהבת נעורי ולא הייתי איתך כמעט כל כך מעט ואמרת לי שאת נוסעת ואולי לא אראה אותך שוב הייתי ילד בלילות עצוב משוטט לבד לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעורי.. המשך שבוע טוב לכולם--יותר נכון סופ"ש

dragonfly017

New member
בקטנה

תבדוק לבד-אתה מנהל הפורום אתה אמור לדעת.. אבל עזוב בקטנה

לינויהה

New member
לה לה לה לה להההההה

הילדה הכי יפה בגן ביצוע: הכבש השישה עשר מילים: יהונתן גפן לחן: יוני רכטר הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן.

:)

לחבק אותך\ סינרגיה אני סולח לך גם אם את לא רואה את זה שלכל דקה יש עוד טעם יושב מלאך גבוה שעוד נותן לי כוח הוא מחזק אותי כשאת איתי. יש אנשים שלא מוצאים אף פעם ויש גם מקומות שאין כבר טעם ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות קשה לראות כשאת צוחקת אני חי כשאת בוכה עצוב מדי אני פותח ת'ידיים לחבק אותך כי זה האור שבענייך שמקרב אותי אלייך כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך יש אנשים לא מוצאים אף פעם מקום שכזה יש מקומות שאין כבר טעם ואין טעם להמשיך את זה ולפעמים לפעמים זה שם גם אם זה גם אם זה קשה לראות ולפעמים לפעמים זה שם כשאת צוחקת אני חי...

t i t u s h

New member
שלי!

שיר בעיפרון ביצוע: בית הבובות מילים ולחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

S v e t k A

New member
אחלה שירים כתבתם הפעם...

הציורים של יובל / בית הבובות האם את חשבת פעם על איך זה יכול להצליח לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם אתה הרבה יותר מסתם בן אדם האם זו שליחות או עוד אמונה תפילה אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה שא את עצמיך תישא תפילה לאן שרואות עיניך וההבטחה היא המפתח למסע חייך זה חוזר אליי בלילות בטיפות הגשם המלוחות זה נופל עליי מלמעלה בזיונים עם בחורות זה כל מה שרציתי לדעת ולא העזתי לגלות ביופי שלא עולה על הדעת מאבד את העשתונות אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה האם חשבת פעם על איך זה יכול להצליח לעולם תמשיך באותה הדרך הקלה בשבילך והאם זו אותה הדרך איתה רצית להוכיח לכולם שאתה הרבה יותר מסתם בן אדם האם זו תמימות עד אובן הכרה אם אתה מרגיש אבוד השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה

Oded shmilo

New member
שיליייי

יש כמה שירים מעפנים כרגיל מישהי/ו עורס.... עכשיו המלך!!!!! שיר פרטי זוהר ארגוב שרתי בחיי כבר המון שירים כתבתי מנגינות להרבה מילים רציתי שיר פרטי ששייך רק לי לבד תמיד יהיה איתי שלא יכיר את אף אחד אשיר אותו בסוד ותמיד עליו אשמור שלא יקשיבו לו ושלא יצא לאור אבל הוא לא יכול כי הוא רוצה להיות גדול ברח בין השירים למצעד הפזמונים עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אליי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אליי מהר איני רוצה פזמון אחר עבר הוא את הים ודילג על ארצות שמר על המילים ושינה הרבה שפות תהיתי אם אוכל להכיר אותו בכלל מחר אמצא אותו כולם שרים אותו עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אליי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אליי מהר איני רוצה פזמון אחר

talia s

New member
../images/Emo122.gif

השכן ביצוע: זקני צפת מילים ולחן: מאור כהן בבנין ממול יש שכן שלדעתי הוא לא ישן כי לפי מה שראיתי אצל השכן על בטוח שהוא לא ישן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן אז שאלתי את השכן תגיד לי למה אתה לא ישן הוא אמר לי אני רק השכן של השכן של השכן שלא ישן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן השכן שלא ישן הוא לא ישן השכן תגיד לי למה אתה לא ישן כי אני זה השכן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן כי גם לי יש שכן היפראקטיבי בכיתה ג' שאפעם לא ישייייייייין! (ובמקום זה דופק על הקיר המשותף של הבתים..גרר)

Oded shmilo

New member
משה....שששששששש

אין לזוהר המלך שיר לא יפה זוה בדווקק!!! זסה עוד אחד מהשיריןם הגדולים שלו

ASTAR3

New member
שיר מדהים!

ממעמקים עידן רייכל מילים: עידן רייכל לחן: עידן רייכל ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי בשובך יחזור שוב האור בעיני לא גמור לא עוזב המגע ביידיך שיבוא ויאיר למשמע כל צחוקך ממעמקים קראתי אליך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל מי זה קורא לך הלילה - הקשיבי מי שר בקול אלייך - אל חלונך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבנה את ביתך מי ייתן חייו ישימם מתחתיך מי כעפר לרגלייך יחייה מי יאהבך עוד מכל אוהביך מי מכל רוח רעה יצילך ממעמקים.

הנה שלי!!!

אור אלון דה לוקו אור אור אור אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל מהרגע הראשון שראיתי את חיי אני שיניתי היית כל מה שרציתי ציפיתי קיותי בחיי אוחז אותך בשתי ידיי דמעות של אושר בעיניי צועק תודה לאלוהי נתן לי את האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אז אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל אז עכשיו אני יודע שאלוהים אותי שומע שלח מלאך שבי נוגע נתן לי את האור שום דבר אותי לא יעצור לא יפיל ולא ישבור רק אני מביט לי לאחור רק לכיון האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אז אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל יש לה זוג עיניים מדהימות ולחיים מתוקות ילדה יפה שבא לבכות היא האור היא מתנה מאלוהים הטעם לחיים סימן שמתפללים אותך שומעים כן היא האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל אור כן את האור את הכח את הכל אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל X2 אור כן את האור את הכח את הכל

לינויהה

New member
ספיר אחלה שיר

אבל זה עדיין השיר שלי.....חחחח את יודעת כמה אני אוהבת אותו.....

לינויהה

New member
ספיר אחלה שיר

אבל זה עדיין השיר שלי.....חחחח את יודעת כמה אני אוהבת אותו.....

למעלה