שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

עוד שלוש שעות יום חמישי.. נו ו? לא איכפת לי... האהבה הישנה/שלמה ארצי האהבה הישנה, זאת שברחה לי, מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפיים, היה עוד משהו פשוט להתגעגע. הכינורות המתוקים לא מנגנים לי, לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר, אין שום פטנטים, העולם נהיה כבר גימיק, אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר. בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו. את יודעת לא הייתי שר לך סתם כך, הנביאים כבר מתו, ואין מי שינבא לי, חלליות עפות למעלה ולמטה, פתאום זה שיר געגועים או שנדמה לי... בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו. בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו.

שלי!!!

בוכה בלילות יוסי אזולאי כבר לילות את לבד לא נרדמת את החושך כובשת דמותו כל מילה בלעדיו כמו אילמת וגופך מבקש לחוש את גופו הירח מאיר את האופק ואת שוב אל החוף מביטה הגלים מתנפצים כמו דופק שפועם בגופך כשהוא איתך ואת נאחזת כ"כ בגבר שלך הוא לא שב מאז שהלך פזמון: את בוכה בלילות לא מפסיקה לקוות את פותחת דלתות שבמהרה נסגרות את שבויה בצילו ושוב יוצאת לקראתו שיבוא... אין לך למה לחכות והלילה ארוך כמו נצח הדמעות מכסות את הכר בליבך הכבול יש רק פתח שנסגר למשמע קולו המוכר החדר הופך כ"כ קר עכשיו זה נגמר וכבר לא נשאר מה לומר פזמון: את בוכה בלילות לא מפסיקה לקוות את פותחת דלתות שבמהרה נסגרות את שבויה בצילו ושוב יוצאת לקראתו שיבוא... אין לך למה לחכות

Oded shmilo

New member
טוב... נוו שלי

מדוה עד עכשיו שני שרייםן רצינים בבקשה אל תערסוו!! מבקש רק לשמוח עידן יניב לחן: עממי יווני מילים: עידן יניב בחלום לך נשקתי ואלייך נקשרתי קטפתי לך פרח אדום כה פורח ובך התאהבתי ורק לחשתי נאהב כך לנצח, באהבה ננצח. מבקש רק לשמוח, את תתני לי ת'כוח, רק תהיי פה איתי. תחשבי רק על שנינו, על כל מה שבינינו ויחדיו נישאר. את ידייך ליטפתי, בעינייך ראיתי צבעו של הים, יופי מושלם. לזכות בליבך, חום גופך מרעיד את גופי, רוצה שתדעי. מבקש רק לשמוח, את תתני לי ת'כוח, רק תהיי פה איתי. תחשבי רק על שנינו, על כל מה שבינינו ויחדיו נישאר.

t i t u s h

New member
שלי!!

שיר עצוב, מרגש,ויפה עם הרבה משמעות! אני פשוט מתה עליו! wish you were hear/pink floid So, so you think you can tell Heaven from Hell, Blue skys from pain. Can you tell a green field From a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade Your heros for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange A walk on part in the war For a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

talia s

New member
אוי אני מתה על השיר הזה!!!

שלי......! Led Zeppelin Stairway To Heaven There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven. There's a sign on the wall but she wants to be sure 'Cause you know sometimes words have two meanings. In a tree by the brook, there's a songbird who sings, Sometimes all of our thoughts are misgiven. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it makes me wonder. There's a feeling I get when I look to the west, And my spirit is crying for leaving. In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees, And the voices of those who standing looking. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it really makes me wonder. And it's whispered that soon if we all call the tune Then the piper will lead us to reason. And a new day will dawn for those who stand long And the forests will echo with laughter. If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now, It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There's still time to change the road you're on. And it makes me wonder. Your head is humming and it won't go, in case you don't know, The piper's calling you to join him, Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know Your stairway lies on the whispering wind. And as we wind on down the road Our shadows taller than our soul. There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold. And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll. And she's buying a stairway to heaven. אפילו יש לי פוסטר של זה...

dragonfly017

New member
שלי!!?!?

Crazy AEROSMITH Come Here baby You know you drive me up a wall the way you make good on all the nasty tricks you pull Seems like we're makin' up more than we're makin' love And it always seems you got somn' on your mind other than me Girl, you got to change your crazy ways You hear me Say you're leavin' on a seven thirty train and that you're headin' out to Hollywood Girl you been givin' me that line so many times it kinda gets like feelin' bad looks good That kinda lovin' Turns a man to a slave That kinda lovin' Sends a man right to his grave... [Chorus:] I go crazy, crazy, baby, I go crazy You turn it on Then you're gone Yeah you drive me Crazy, crazy, crazy, for you baby What can I do, honey I feel like the color blue... You're packin' up your stuff and talkin' like it's tough and tryin' to tell me that it's time to go But I know you ain't wearin' nothin' underneath that overcoat And it's all a show That kind of lovin' Makes me wanna pull Down the shade, yeah That kind of lovin' Yeah now I'm never, never, never, never gonna be the same [Chorus] I'm losin' my mind, girl 'Cause I'm goin' crazy I need your love, honey I need your love Crazy, crazy, crazy, I go crazy You turn it on Then you're gone Yeah you drive me Crazy, crazy, crazy, for you baby I'm losin' my mind, girl ?ause I'm goin' crazy Crazy, crazy, crazy for you baby You turn it on, then your gone Yeah you drive me

לינויהה

New member
מחכה ליום שמישהו ישיר לי ת'שיר הזה.

האישה שלי ביצוע: משה פרץ מילים ולחן: לא ידוע כן, זה היום הכי גדול בו אני ואת הופכים להיות ביחד ליבי פועם בתוך ליבך ובגופינו התחושה לא נודעת ואני צועד איתך כמו חלום שלא נגמר מביטה את בעיני ואני אומר לך: את האישה שלי, את כל מבוקשי וזה הרגע שלעולם לא ימחק מזיכרוני את האישה שלי, את החלום שלי וביחד גם נסלול לנו את שביל האהבה. היא בשלה כולה יפה ובלחייה יש דמעה קטנה זולגת לה אני רואה ולא פוחד לומד משפט תפילה כשאני עומד מולה ואני רואה פתאום זה לא אולי ולא חלום מביטה את בעיניי ואני אומר לך: את האישה שלי...

שלי =]

מלאך- אחריי שתיקראו תשיר סתכלו של מי הוא =] מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזבני את המלאך שלי לפעמים אנ'לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך את המלאך שלי אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי אני שלך לנצח את המלאך שלי הוא של אביב גפן ולא להרוג אותי :|

ASTAR3

New member
שלי....

נוף ילדות שלמה ארצי בנוף הבתים הישנים אשר היו צילי בימי ילדות חלפו הרבה שנים חלפו הרבה שנים. נוף הבתים כבר מתפורר וקירותיו נעלמים חלפו הרבה שנים חלפו הרבה שנים. בגן העדן של ילדות אשר היה פורח הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. בגן העצים המתקלפים אשר היו צילי מימי ילדות כבר נשברו הענפים קפצה זקנה פתאום. אני הולך ואת איתי והם כולם נעלמים קפצה זקנה פתאום איזה יום היום. בגן העדן...

השיר שלי...

השיר שאני הכי אוהב(והוא השיר שנכתב לזכר הדס ולינוי ז"ל): זאת הארץ שלי/דורון מזר זאת הארץ שלי בית וגינה ילדים תמימים צוחקים בכל פינה את הארץ שלי כל מילה היא תפילה אלוהים הנשמה שלי בוכה והכאב יושב אצלי בלב הוא לא יחלוף לנצח לעולם אלוהים שמע קולי רציתי שתדע ההורים לימדו אותי לחיות מאהבה אלוהים הכל יכול זה כל הזעקה אני עוד מחכה לתשובה לא נטשתי אותך ארצי היקרה ונשארתי איתך גם בעת צרה וחיי השתנו אין חיים בי יותר אלוהים אין מילים עוד לתאר בכיתי ימים בכיתי לילות ואין תשובות לכל השאלות אלוהים שמע קולי....

למעלה