שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

בדיעבד/אריאל זילבר הכרטיס מול עיני הניפה המטוס בחמש יוצא או שבאת איתי הפעם או לעולם לא נתראה אז ביקשתי ממנה רגע מנסה קצת להתעכב מתעלם מכדור הרעם ההולך ומתקרב איך הוא עלה כמו סופה מהדלת יצאה לו היה לי שכל פועל ממש מיד הייתי על הג'מבו בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי נשארת איתי בדיעבד גם כל הקטע לא היה פוקד אותי שימו פריז על שנה אחרי כן כביש החוף מאוחר בליל מהרדיו שיר בוקע ואני ת'עצמי שואל איך הלכה לי מבלי לשובה איך נטשה בלי לומר שלום הרמזור מתנפנף ברוח ואני בתוך חלום איך הוא עלה תאונה המכונית נמחקה היום היה לי אוטו ואת אשתי ליד אם הייתי על הג'מבו בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי... הם אמרו לי תלך ימינה אמרו לי תלך לשמאל אמרו לך על צנוע אמרו לך על גדול איך הוא עלה מסתבר הגורל לא חבר מה שכאן בטוח באופן מחודד כולם פה גאונים בדיעבד אם לא הייתי כה חולמני בדיעבד אולי הקטע לא היה פוקד אותי בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי... כלום לא חלמתי לו רק פעלתי לבד נשארתי בדיעבד

talia s

New member
יאללה!

אחלום לנצח מופע הארנבות של ד"ר קספר זה לא שאני לבד אין אף אחד, אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי אלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד זה לא שאני לבד אין אף אחד, אין אף אחד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח, כולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל, הבוקר יבוא העולם גדול מדי אלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא...אם תשאלו אותי העולם גדול מדי אלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח

השיר שלי =]

יש שירים יותר יפים, הרבה יותר. סתם מרגש אותי עכשיו ולא נכנס לפרטים. ג'ורג'יה - רוח עולה מן הים גל מתקדם ועוד גל מישהו בא ומבחין בי מישהו בא ונבהל אני שוכבת קפואה קול מהדהד במרחק מישהו בא ונושם בי בא ולוחץ בי חזק כל התחושות נשכחו כבר כל הכאב נעלם אין בי דבר להציל עוד אין לי בכל העולם רוח עולה מן הים טעם מלוח בפי מישהו לא מוותר לי בא ונלחם במקומי רעש קולות אנשים צל מכסה את פני מישהו בא ובוכה לא אל תבכה, לא עלי כל התחושות נשכחו כבר כל הכאב נעלם אין בי דבר להציל עוד אין לי בכל העולם

dragonfly017

New member
וואיי

שירים ממש יפים! השיר השבועי שלי: גאולה חמי רודנר גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה האהבה ביננו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה כמו מעיין לפלג אלי נחל בואך הנהר אל תוך הים שלך הגוף שלך אואואוהו יקח מה שיקח יתן מה שיתן גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה הברית ביננו אחותי אהובתי יפה שלי אשה שלי יש בה כובד ראש וצחוק בזוויות וריח כריות ויש אמת גדולה ואהבה אואואוהו יקח מה שיקח יתן מה שיתן גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה

Oded shmilo

New member
יש לי שיר הכי חדש בשוק יותר נכון

הוא ישן אבל לא מוכר אבל אני לא יכול לרשום אותץו עקב החלתיתי הקודםמת אימכם הסילחה!!

FRISHO

New member
השיר האישי שלי...

לבן על לבן /שונרא היא יודעת לעשות שירדו לה דמעות, זה סימן לחבק בשבילי, אני בא ועושה, היא צוחקת, מזל שאפחד לא רואה.. בטח חסרות לי מילים- אני לא מובן, לא מוגן. היא לא יכולה לראות! זה לבן על לבן אז אי אפשר עד כאן.. לא בא איתך במשא ומתן רוצה שאני אצחיק אותך?! לא בא איתך- לא משנה לאן רוצה מכות!? אני לא רוצה לעשות מעצמי מסכן, למרות שיש לי זכות אבל אני כ"כ מתבייש בעצמי, שבא לי למות היא לא יכולה לראות, זה לבן על לבן אז אי אפשר עד כאן אני לא מובן אני לא.. בטח חסרות לי מילים, אני לא מוגן! אז אי אפשר.. לא בא איתך במשא ומתן! את רוצה שאני אצחיק אותך, אה!?! לא בא איתך! לא משנה לאן.. תגידי?? רוצה מכווותתת!??!?!?!?! היא לא יכולה לראות.. זה לבן על לבן. שבוע טוב לכולנו!

למעלה