שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

כמדי יום חמישי (ויום חמישי כבר התחיל...) אנחנו מעלים את השיר הנחרש ביותר בפלייליסט שלכם, השיר שכבש את מצעד הלהיטים בארמניה ובמדגסקר... השיר הכי טוב שיש לכם להציע בימים אלה. והשיר שלי הוא... תראו אותי/ד"ר קספר תראו אותי אני שמח סתם פתאום תראו אותי הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום אני הבנתי שלא אהיה כל מה שרציתי אולי דומה אבל לא איכפת לי יותר כל מה שהיה אני לא זוכר הכל עובר ונראה לי סתם פתאום. תראו אותי אני שמח סתם פתאום תראו אותי הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום אני הבנתי אני רוצה כל מה שהייתי אחד כזה שלא איכפת לו יותר כל מה שהיה אני לא זוכר הכל עובר ונראה לי סתם פתאום תראו אותי אני שמח סתם פתאום תראו אותי הכל נראה לי יפה היום כמו חלום סתם פתאום

dragonfly017

New member
השיר השבועי שלי!!!

אהבה קצרה ארקדי דוכין ומאיר בנאי לחן: מאיר בנאי מילים: מאיר בנאי מה את מנסה לומר לא אכפת לי מה מאוחר כל כך עכשיו ואין כאן אהבה מבטים נפגשים ואנחנו שני זרים. את היית יפה כל כך אז במסיבה בעינייך השתויות הצעת לי אהבה האורות עמומים ואנחנו כבר עוזבים. רוח בשדרה, את כאן לצידי לילה יעבור בביתך או בביתי ובנגיעה יש בה גם תקווה שאת האחת שחיפשתי בדרכי. אבל זה סיפור נוסף של אהבה קצרה והאש שבערה כמעט מיד כבתה בלי כאב, בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות שוב למעגל בו אני לכוד בן לוקח בת ורוקד איתה ריקוד שוב מהתחלה דלת תיפתח וכשאכנס, להיכן אני נכנס? בלי כאב, בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות. ד"א משה אחלה שיר פירסמת!

לינויהה

New member
השיר שלי.....

כמו בלדה אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה.

eliadiv2

New member
....

לישון בלי לחלום / מטרופולין לישון בלי לחלום לישון בלי לדעת לשקר בלי לחשוב לאהוב בלי לגעת הולכים לדבר שיחה בלי לשמוע ללחוש מרחוק ללחוש ולברוח מטוסים עוברים נמוך מוניות חוזרות בלילה מהצפון אל הדרום ואני תמיד למטה לישון בלי לחלום לישון בלי לדעת לשקר בלי לחשוב לאהוב בלי לגעת

Oded shmilo

New member
כל השירים יפים חוץ משל אליאב!!

את שלי אני ישים בהמשך כי אני הולך להתכונן לקטס לזבוטינסי ז"ל המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t i t u s h

New member
שלי...

טיפה בים/היהודים טפטוף של טל טיפה בים גורל אחד עצוב ראשי מוטל בורא עולם למד אותי לעוף. הנה בא האור שלנו כבר כאן נפרדים עכשיו לפעמים מושכים לנצח בזנב. טפטוף של טל סיום מושלם חצי גורל כתוב ראשי מוטל הכל מוכן הסוף שלי שקוף.

אמאא אהבתי את כל השירים

ושלי <אם מותר לי להידחף> ואסור שירים באנגלית נכון?:( היא לא דומה- ארכדי דוכין היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב. היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב, עומד בצד ומסתכל. והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת.

Oded shmilo

New member
טב לא כל השירים פה יפיםם!!

יש היהודים ויש דכאון באנגלית!! דיאנטו שני שירי דכאון ועוד שיר של אליאב זה רע!!! סתם כדרך אגכב ראיתי היום את ארכדי דוכין שיצאנו ממכון זבוטינסקיי!!

eliadiv2

New member
איזה מזל שיש לי 2 אחים שהם גם

דיסלקטים וההורים שלי והפסיכולוגית לימדו אותי לא להתייחס אליהם כי הם דיסלקטים.. אז אני לא מתייחס לכל הדיסלקטים... חעחעחעחעחע

talia s

New member
../images/Emo79.gif

greenday-time of your life Another turning point a fork stuck in the road Time grabs you by the wrist directs you where to go So make the best of this test and don't ask why It's not a question but a lesson learned in time It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life So take the photographs and still frames in your mind Hang it on a shelf in good health and good time Tattoos of memories and dead skin on trial For what it's worth it was worth all the while It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life

talia s

New member
טוב.. נו זה באנגלית אז הנה בעברית

מכה אפורה ביצוע: מוניקה סקס היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

t i t u s h

New member
גם זה שיר מעולללההה!!

חחח...את שומעת שירים ממש טובים!! גם אני שומעת את זה..

Oded shmilo

New member
שיר השבוע שלי!!

שבועת הנצח מושיק עפיה ורינת בר לחן: יוסי בן דוד מילים: עוזי ג'ורג' אני נוגע בחלום, כמעט פורש כנפיים מביט עלייך בלבן, פותח שערי שמיים אתה אהובי שלי שלך, מציאות בצל האגדה שלך אהיה שבועת הנצח, כך בליבי אשא תפילה שלך אהיה שבועת הנצח, כך בליבי אשא תפילה וכולי שלך בערב זה, חוצה האושר ת'שמיים מגע העור שלך מטיב עימי מכל חלום ואני שלך לנצח קצת, יותר מכל זריחה מבט עינייך מלטפות כמו הנשיקה הראשונה הנשיקה הראשונה גועש ליבי כמו הים, כמעט פורץ בסערה מביטה עלייך כה שלו, בידי אפקיד את אמונך על ברכי נוחת אני רכות, ומבקש לעד רק את ידך האם תהיי שלי לנצח, ונגדל את פרי בטנך האם תהיי שלי לנצח, ונגדל את פרי בטנך וכולי שלך בערב זה, חוצה האושר ת'שמיים מגע העור שלך מטיב עימי מכל חלום

שלי ../images/Emo13.gif

יושב בבית קפה קטן שלוש בלילה העולם דומם ומנסה לשבור תזמן הלילה קשה להרדם תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה... אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך אכן היום היא כך עשתה אמרה שלום ולא תשמע עלי יותר עזבה הכל והסתלקה לא אמרה שתבקר תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך לבד בבית קפה קטן המחשבות והשתיה מתערפלות ומסנן את העשן עכשיו נותר רק לקוות תמיד ידעתי שאני קצת לא בסדר זורק מילים בלי הכרה אני ניזכר איך היא אמרה לי אז בעצב יבוא יום ואברח ממך עצור בבית קפה קטן... של שיר לוי...

למעלה