שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

כמדי יום חמישי... שרשורשיר! אז אם יש לכם שיר נחמד.. בעברית.. והוא לא מספר איך השכנה שלכם נכנסה לכלא בגלל שהיא התחילה עם אימא שלה שהיא גם במקרה אחיה.. זה המקום לפרסם את השיר שלכם! נתתי לה חיי/כוורת במקום די רחוק קרוב לכאן, אספנו את עצמנו, הבאנו חברינו ולא אמרנו מי ומה. בדרום בצפון או במרכז שכרנו קצת שמיים, דמעות הביאו מים, פתחנו ארץ חדשה. מדינה קטנה מתחמקת מצרה, את הכתובת לא תמצא, היא שמורה בתוך קופסה. בעולם כל-כך קשה, להתבלט זה לא יפה, נתחבא כאן ולנצח לא נצא. שני בתים, שני סוסים, שלושה עצים. נוסעים תמיד ברגל, שרים שירים בלי דגל, נושמים שנים ללא סיבה. מלחמות אסונות חולפים בצד, אנחנו בתוכנו, וכל מה שאצלנו, תמיד ניתן למחיקה. מדינה קטנה... יום אחד אם כדאי אולי נצא, כל עוד נעמוד לאורך, אני לא מרגיש ת'צורך, נחיה נמות ואז נראה. מדינה קטנה...

Oded shmilo

New member
שיר השבוע שלי!!

זה אחד השירים הכי יפים שיש תתפנקו נשמות שלי! על כפיו יביא אבי פרץ לחן: יאיר רוזנבלום בִּרְחוֹבֵנוּ הַצַּר גָּר נַגָּר אֶחָד מוּזָר הוּא יוֹשֵׁב בִּצְרִיפו וְלֹא עוֹשֶׂה דָּבָר. אִישׁ אֵינוֹ בָּא לִקְנוֹת, וְאֵין אִישׁ מְבַקֵּר, וּשְׁנָתַיִם שֶׁהוּא כְּבָר אֵינוֹ מְנָגָּר. וְהוּא חֲלוֹם אֶחָד נוֹשֵׂא עוֹד בִּלְבָבו לִבְנוֹת כִּסֵּא לְאֵלִיָּהוּ שֶׁיָּבוֹא, עַל כַּפָּיו אוֹתוֹ יָבִיא, לְאֵלִיָּהוּ הַנָּבִיא. וְהוּא יוֹשֵׁב וּמְחַכֶּה לו כְּבָר שָׁנִים חוֹלֵם הוּא שֶׁיִּזְכֶּה לו, עַל סוֹדוֹ שׁוֹמֵר וּמְחַכֶּה לו מָתַי כְּבָר יַגִּיעַ הַיּוֹם. בִּרְחוֹבֵנוּ הַצַּר גָּר סַנְדְּלָר אֶחָד מוּזָר הוּא יוֹשֵׁב בִּצְרִיפו וְלֹא עוֹשֶׂה דָּבָר. מַדָּפָיו הָרֵיקִים מְכֻסִּים בָּאָבָק כְּבָר שְׁנָתַיִם מֻנָּח, הַמַּרְצֵעַ בַּשַּׂק. וְהוּא חוֹלֵם כִּי נַעֲלַיִם הוּא תּוֹפֵר, בָּן עַל הָרִים יִנְווּ רַגְלֵי הַמְּבַשֵּׂר. עַל כַּפָּיו אוֹתָן יָבִיא, לְאֵלִיָּהוּ הַנָּבִיא. וְהוּא יוֹשֵׁב וּמְחַכֶּה לו... בִּירוּשָׁלַיִם יֶשְׁנו אִישׁ, לְגַמְרֵי לֹא צָעִיר, שֶׁבָּנָה הַרְבֵּה בָּתִּים בְּכָל פִּנּוֹת הָעִיר. הוּא מַכִּיר כָּל סִמְטָה, כָּל רְחוֹב וּשְׁכוּנָה, הוּא בּוֹנֶה אֶת הָעִיר כְּבָר שִׁבְעִים שָׁנָה. וְהוּא חוֹלֵם כִּי, כְּמוֹ שֶׁאֶת הָעִיר בָּנָה, יָנִיחַ לַמִּקְדָּשׁ אֶת אֶבֶן-הַפִּנָּה. עַל כַּפָּיו אוֹתָהּ יָבִיא לְאֵלִיָּהוּ הַנָּבִיא. וְהוּא יוֹשֵׁב וּמְחַכֶּה לו כְּבָר שָׁנִים חוֹלֵם הוּא שֶׁיִּזְכֶּה לו, עַל סוֹדוֹ שׁוֹמֵר וּמְחַכֶּה לו מָתַי כְּבָר יַגִּיעַ הַיּוֹם.

לינויהה

New member
שיר השבוע שלי......

תסתכל עליי עכשיו של סיוון ממשפחת תאקט שיר מהממממם חשבתי הרבה, הגעתי למסקנות מצטערת, אני לא רוצה יותר לבכות אני יודעת זה לך כאב אתה עדיין בי מאוהב תבין, זה לא כמו סכין בגב זה יותר כמו לעבור שלב אז... למה זה כואב למה זה כואב אז אם אתה לא מבין מה שהיה תקשיב למילים כי השיר נכתב לך אני לא יכולה כל פעם לנסות לגרום לך להאמין שעשיתי את כל מה שעשיתי כי רציתי שנהיה מאושרים הזמן עושה את שלו הדברים משתנים לא שיצאתי לבלות, או לחפש לי אחרים תבין, בסוף זה לא עבד אני רק רציתי שתלמד שתשחרר לי את היד ותן לי לעמוד לבד תסתכל עלי עכשיו תגיד מה אתה רואה, תגיד מה אתה רוצה מה עובר לך בראש בוא נברח מכאן, לא משנה לאן (תסתכל עלי עכשיו) תסתכל לתוך עיני מה אתה רואה, תגיד מה אתה רוצה מה עובר לך בראש בוא נברח מכאן, לא משנה לאן אני לא אשכח את היום שבו נפגשנו איך התרגשנו, איך התאהבנו בא אלי כמו מתוך חלומותי אהבת חיי איך הסתכלת עלי ואיך פנית אלי אני זוכרת את הזמנים שעל הכל דיברנו והבטחנו, כמעט נדרנו עכשיו תראה אותנו איך למצב הזה הגענו אחד לשני נועדנו תסתכל עלי עכשיו... למה זה כואב למה זה כואב למה זה כואב למה זה כואב... תסתכל עלי עכשיו...

dragonfly017

New member
שיר השבוע שלי!!!

היא כל כך יפה כוורת היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות ילד אוהב אשה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש ותפנה את ראשה. כל השבוע... כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה לאן זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי

שליייייי!!!!!!!!!!!!!

כמה פעמים של הגדולה מכולן!!!!! שירי מימון מילים ולחן: רועי לביא כמה פעמים עוד אצטרך להסתובב ולגלות שאני בכלל לא מתקרבת לסיבוב האחרון אז תן לי רק סימן קטן לטוות לי דרך בה ללכת אני לא מבטיחה הרבה אבל רוצה רק לנסות אז תן לי עוד סיבה ללכת תן לי עוד סיבה לינשום תן לי רק אותך, תן לי מנוחה להיות איתך כל היום כמה פעמים אני עוד אסתכל סביב ואגלה שזה לא המקום אותו זכרתי בחלום הכל סביב היה שונה הכל היה עטוף בסרט אני לא מתקדמת אני כאן צועדת במקום אז תן לי עוד סיבה ללכת... כמה פעמים עוד אצטרך ליפול לפני שאתקדם שוב ולפעמים נמאס לי כבר להסתובב סתם סביב עצמי רוצה כיוון ברור להסתפק במה שיש לי רוצה כל כך רחוק אבל בינתיים פה רק לבדי תן לי עוד סיבה ללכת...

talia s

New member
שלי..

הייתי דבוקה לשיר הזה כל השבוע בערך.. מלאכים ביצוע: מטרופולין מילים ולחן: עופר מאירי אין בכלל מלאכים בשמיים אני כאן איתך, ממש בינתיים להחזיק את הראש מעל המים לראות הכל, לעצום עיניים כמה דאגה וכמה סכנה את מביאה וכמה אהבה. כמה את יפה וכמה תאווה את מגלה ואיזו הסתה... אין בכלל מלאכים בשמיים אני כאן איתך, ממש בינתיים להחזיק את הראש מעל המים לראות הכל, לעצום עיניים אין בכלל אנשים עם כנפיים כמה דאגה וכמה סכנה את מביאה וכמה אהבה. כמה את יפה וכמה תאווה את מגלה ואיזו הסתה ואיזו אכזבה ואיזו אכזבה. אין בכלל מלאכים בשמיים.

eliadiv2

New member
השיר שלי...

גם בשיר הזה נדבקתי ואני גם לא יודע למה.. בעיקרון השיר של דני סנדרסון אבל אני אוהב את הביצוע של גידי גוב.. ערב אבוד / גידי גוב לחן: דני סנדרסון מילים: דני סנדרסון כל היום אני כמו משוגע מתקשר אלייך את לא עונה הנה עוד ערב אבוד מסתכל על התקרה הלבנה מתעלם מהשעון כל שעה הנה עוד ערב אבוד כל הלילה מתהפך במיטה כל הלילה לא ישן לדקה כל הלילה סופר מאות של כבשים את לא מטלפנת מתקלח ורואה חדשות מחמם איזה מרק קופסאות הנה עוד ערב אבוד לא יודע מה לעשות עם עצמי אם לקום או להשאר לידי הנה עוד ערב אבוד כל הלילה מתהפך במיטה כל הלילה לא ישן לדקה כל הלילה עובר על כל הפרטים את לא מטלפנת כל הלילה מתהפך במיטה כל הלילה לא ישן לדקה כל הלילה סופר מאות של כבשים את לא מטלפנת את חייבת לנסות להתקשר עוד שניה אני מתפורר הנה עוד ערב אבוד

who is this

New member
עכשיו שלי...

כשאת בוכה את לא יפה/תיסלם בוקר, לחי יבשה שמש, כמו ביצה קשה רוח, למה את צריכה למה, למה את בוכה כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך, הוי די לך ילדה כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך, הוי די לך ילדה לילה, הנה הוא כבר בא די לך, אין לך שום סיבה שקט, לחם עם ריבה למה, למה את בוכה כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך, הוי די לך ילדה כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך, הוי די לך ילדה כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך, הוי די לך ילדה די לך, הוי די לך ילדה

MS6

New member
תיסלם?!

כרגע לקחת לאריק איינשטיין את אחד הלהיטים הכי גדולים שלו...

למעלה