שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אני מכריז על עוד מסורת החל מהיום: יום חמישי- יום הפלייליסט. מה זה אומר? כל יום חמישי נעלה (אגב לאו דווקא אני.. כל אחד יכול) שרשור עם השיר האהוב של השבוע.. שיר שנחרש במחשב/דיסקמן/MP3/מערכת שלכם (מחקו את המיותר). טיפקס/בתוך נייר עיתון יש אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון אה ווה ווה ווה חיים בתוך קופסה של שימורים אצלנו במטבח ובמטבח על השולחן יש איש בתוך קנקן אה ווה ווה ווה מציץ מהזכוכית ויום אחד נורה מתוך תותח ובתותח יש אנשים שמקבלים סטירה אה ווה ווה ווה זקנים ותינוקות ליד בקבוק שבור מחוף הים ליד הים יש אנשים קופצים מבניינים אה ווה ווה ווה סיפרו על זה בדיחה וצוחקים אצלנו בסלון ובסלון שלנו אנשים מסוג חדש אה ווה ווה ווה חיים בתוך שמיכה ליד רמזור מתחת איזה קו אה יה לא עלינו הנה זה בא הנה זה בא גם אלינו אה יה לא עלינו הנה זה בא הנה זה כאן גם אצלנו יש מדינה שמתחבאת מתחת איזה קו אה ווה ווה ווה ויש סטטיסטיקה שנכתבה בתוך נייר עיתון יש אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון אה ווה ווה ווה חיים בתוך קופסא של שימורים אצלנו במטבח אה יא לא עלינו...

ומה אנחנו אמורים להגיב על זה??....

או שאנחנו צריכים לרשום את השיר שלנו?...

Oded shmilo

New member
השיר שלי.... בצתלם אוהבים/רגב הוד

בתלם אוהבים רגב הוד לחן: רינת בר מילים: רינת בר הולך אני איתך בתלם אוהבים רואה בך מלאך ששלח אלי האלוהים ידי נישאות לשמיים רוצה שתושיטי ידיים אל ליבי ותרגישי כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך את היחדיה האחת בשבילי פרח אהבה שקטפתי לעצמי ידי נישאות לשמיים רוצה שתושיטי ידיים אל ליבי ותרגישי כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך זה שיר השבוע שלי ומי שיודע למה יודע!! ויש סיבה מוצדקת!

talia s

New member
השיר שלי

הייתי דבוקה אליו כל היום... איזה יופי (אני מקווה שלא יהרגו אותי שזה לא בעברית..) imagine-john lennon Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries, It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace You...you may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope some day you'll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world You...you may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope some day you'll join us And the world will live as one

Oded shmilo

New member
מה זה דכאון באנגלית לפחות

תתרגמי את יודעת יש כאלה שלא יודעים אנגלית ובכלל זה שמת אנגלית מעצבנת אוצתי!!!

talia s

New member
יאללה עודד אני מתרגמת בשבילך!

דמיין שאין גן-עדן זה קל אם תנסה אין גהנום מתחתינו, מעלינו רק שמיים דמיין את כל האנשים חיים בשביל היום דמיין שאין מדינות זה לא קשה לעשות אין בשביל מה למות או להרוג וגם לא דתות דמיין את כל האנשים חיים בשלום אתה..אתה בטח תגיד שאני חולם אבל אני לא היחיד אני מקווה שיום אחד תצטרף אלינו וכל העולם יהיה כאחד דמיין שאין עמדות אני תוהה אם אתה יכול אין צורך ברדיפת בצע או באוכל אחווה של גברים דמיין את כל האנשים חולקים את כל העולם אתה....אתה...

MS6

New member
../images/Emo6.gif

מאיפה לקוחה השורה הזאת (בתרגום חופשי כמובן): "בואי גברתי בואי בואי גברתי את הפרפר שלי, סוכר, תינוקת"

MS6

New member
butterfly של crazytown...

הפזמון הלך ככה: come my lady come come my lady your my butterfly sugar baby.

לינויהה

New member
השיר שלי שובי אל ביתי של עידן רייכל

שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב - מגיע יום מאושר בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום כמה את יפה תמיד וכמה היום. שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב מגיע יום מאושר. בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום וכמה את יפה תמיד

eliadiv2

New member
זה השיר שליייייייי

המגפיים של ברוך כוורת הוא קנה אותם בזול הן היו מלאות בחול הוא ניקה אותם בספירט כל שעתיים. האכיל אותן מרק שהקיאו הוא שתק הוא לקח אותן לסרט כל יומיים. אבל יום אחד הוא קם עדיין מנומנם חיפש ת'מגפיים בארון ובמקום שהן היו רק גרביים נשארו שסיפרו לו את הכל בהגיון. שנעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. לדרכו יצא יחף מצונן וגם עייף וכולי מודע לעומק הצרה כששאל עובר ושב אם ראה את מגפיו רק מתוך נימוס נשמיט את התשובה. ברוך תר בכפר ועיר במצב מאוד שביר הדפרסיה במוחו השתוללה כשפנה חסר אונים למדור חיפוש קרובים התרגז עליו פקיד הקבלה. כי נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. נגני נגני גיטרה... נגני נגני גיטרה... והנה ליד חווה שם מילא ת'מימייה הוא גילה עקבות שלא נעשו מזמן ופתאום בין השיחים הוא שמע שם ליחשושים בזרועות בחור אחר ראה אותן. לא ידע הוא מה לעשות אם לצחוק או רק לבכות מה שלא יהיה הוציא את המטפחת. את ההוא לצד לקח ושלף את האקדח שירה עליו כדור אחד בתחת. כי נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. נגני נגני גיטרה... נגני נגני גיטרה... אז ההוא... סליחה! אז ההוא... סליחה! אז ההוא אמר סליחה הוא קיבל את הסליחה והלך הביתה בלי לעשות חוכמות. ומאז ועד היום גם בגשם גם בחום הן תפורות אצלו יש לעצמות. נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. ואם אתה לא מאמין תשאל את ברוך...

MS6

New member
אחד השירים היפים..

בכלל כל השירים של כוורת יפים.

עודד שיר מדהים

משה פרץ מביט אל המרומים!!! בית א': יש רגעים בהם בוכה ירח, ודמעותיו נוטפות על העולם, והחיוך הופך אורח, בתוך שניות הולך ונעלם. בית ב': ברגע של חולשה אסור לשכוח, אל המרומים נישא תפילה, תודה נזעק בכל הכוח, ולא נדע עוד אפילה. פזמון: אני מביט אל המרומים, ובליבי יודע, שברגעים הכי קשים, יש קרן של תקווה, אני מביט אל המרומים, ולא שוקע, כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה. בית ג': יש רגעים בהם גדל הצער, והמכאוב מעיג לי הלוואי, ענן מסתיר את אור הסהר, ומנסה לרמוס כוכב. בית ד': ברגע של חולשה אסור לשכוח, שיש תקווה תקווה קטנה בלב, אותה נישא בכל הכוח, כדי לסגור על הכאב. פזמון: אני מביט אל המרומים, ובליבי יודע, שברגעים הכי קשים, יש קרן של תקווה, אני מביט אל המרומים, ולא שוקע, כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה. פזמון: אני מביט אל המרומים, ובליבי יודע, שברגעים הכי קשים, יש קרן של תקווה, אני מביט אל המרומים, ולא שוקע, כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה.

למעלה