שרשורשירים!

i l i

New member
שרשורשירים!

כל אחד ישרשר תמילים של השיר שנתקע לו במוח! ניו יורק רפיח/ שייגעצ אמרתם שאחרי הגשמים, יהיה יותר טוב, יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים, נחזור לשגרה, נחזור כמו גדולים, עברנו את הגשמים ואת סוכות, והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט, שיקרתם כי עכשיו אחריי סוכות, ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי, ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל, ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה, אוי! ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח, מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת..., ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים.

R E M U S

New member
אני לא יודעתצ בדיוק...

no puedo no puedo vivir con eso dolor ...(החלק הזה בספרדית) שלום חבר קשה לךי לדבר עלייך.. (לא זוכרת עוד) לכל השואלים זה: אבי מסיקה - פרח

חן 765

New member
אני!

פרח נתתי לנורית\שייגעצ םרח נתתי לנורית פרח קטן וכחול תפוח נתתי לנורית נתתי הכל נורית אכלה התפוח הפרח נשאר בחצר הלכה לשחק עם ילד עם ילד אחר אנני בוכה אף פעם אנני תינוק בכיין אז למה אמא למה? זולגות הדמעות בעצמן עשב עישנתי עם נורית עשב ירוק מגולגל עד שהגיעה המשטרה היה זה חבל נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה לוותר הלכה הזדיינה עם ילד עם ילד אחר אנני בוכה אף פעם אנני תינוק בכיין אז למה אמא למה? זולגות הדמעות בעצמן

D a n a 15

New member
שיר שלי!

היא כל כך יפה/ כוורת היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצוב היא לא מבינה שאני אוהב אותה לא אומרת לי כלום בגינה תשב עם הטבע להתערבב היא והשושנים שתי מילים אולי הגדר מאחורי אין לי אומץ מתאים כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב (משהו..) הייתי נותן לך שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת... יש עוד בית אבל אין לי כוח...

the mush

New member
|ר-הביתה|

אין לי כוח לשים ת'מילים. קבלו ת'שם - אביב גפן - לילות לבנים.

למעלה