שרשורר יומיי!!

לאו14

New member
שרשורר יומיי!!

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עבר עליכם החופש בסופו של דבר?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? סורי על האיחור.. אוהבתתתתתתתתתתתתתת!!!!

מ א מ י2

New member
אניניני ../images/Emo9.gif ../images/Emo219.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מעייף שיר היום?"כל הציפורים"
$^#$4325623$%^@$^#^!@$~!@ תמונת היום:אינלי כוח יש לכם משהו מצחיק לספר?"קמץ" XDDDD [עזבו,ת'ם לא יודעות למה חחחחחח] משהו עצוב/מעצבן לספר?כן,עברתי מקום בכיתה ויש לי טונות שיעורים =/ משהו מיוחד שקרה היום?לא הלכתם כבר לים השבוע?-- איך עבר עליכם החופש בסופו של דבר?משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו?הפורום התייבש או מה?!

I N S T I N C T

New member
שילייי../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?נחמדד מאודדדד
שיר היום?הכל יכול לקרות..
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?חח כן אבל זה לא ישמע מצחיק חח היום היה לנו החירות לאיזה משהו לאיזה טיול שהולך להיות לנו והיו כמה מועמדים וחברה שלי יצאה מהכיתה ואז כל הילדים שרצו לבחור לה הרימו אז היד ואז היא נכנסה לכיתה וראתה כמה הצביעו לה.. ונחשו כמה קולות היא קיבלה?? 0 חח זה לא שאני צוחקת עליה בגלל שאף אחד לא בחר בה אבל שהיא נכנסה לכיתה רציתי להתפוץץ לה מול הפרצוף מרוב צחוק... חח
משהו עצוב/מעצבן לספר? מעצבן>> בא לי כבר חופש גדול.. ! חח
משהו מיוחד שקרה היום?אממ לא..
הלכתם כבר לים השבוע?לא.. =[
איך עבר עליכם החופש בסופו של דבר?כיףףף ומנוצל!
או שסתם בא לכם להגיד משהו?אוהבת אותכםםםםם ותודה לכל מי שכתב לי מזל טוב

simhit

New member
אניי

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר שיר היום? אם הוא ילך תמונת היום: =>>> יש לכם משהו מצחיק לספר? הוידיאו עם המר ביצה שמראיין את הראל ששלומית הביאה חחח
משהו עצוב/מעצבן לספר? החליפו לנו את כול המורות הישנות במורות חדשות =\ מעצבנות............. משהו מיוחד שקרה היום? שומדבר הלכתם כבר לים השבוע? לאא איך עבר עליכם החופש בסופו של דבר? נהדר חבל שנגמררר =( או שסתם בא לכם להגיד משהו?

למעלה