שרשורר יומיייייי

לאו14

New member
שרשורר יומיייייי

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
הלכתם כבר לים השבוע?
איך עובר עליכם החופש?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?

מ א מ י2

New member
אאאאאאאאני :] ../images/Emo219.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה שיר היום?כלמיני תמונת היום:עוד מעט אולי אני ישים יש לכם משהו מצחיק לספר?למה לפיל יש חדק ארוך? כי זאת התחפושת של פינוקיו -.- (כע זה לא מצחיק חח) משהו עצוב/מעצבן לספר?אין משהו מיוחד שקרה היום?אין הלכתם כבר לים השבוע?לא איך עובר עליכם החופש?משעמםםםם או שסתם בא לכם להגיד משהו?עוד 2 ימים

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר שיר היום? הדיסק של הראל תמונת היום: יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? גם היום לקח לי שעה וחצי לשים את העדשות משהו מיוחד שקרה היום? כלום הלכתם כבר לים השבוע? לא איך עובר עליכם החופש? משעמם או שסתם בא לכם להגיד משהו? כלום.

מ א מ י2

New member
יא איזו תמונה חמודית ^^ ../images/Emo219.gif

נכון היא מווראייטי? (או מאיזה יום להתרמה..?)

מ א מ י2

New member
כן,זה מה שהתכוונתי^^../images/Emo219.gif

(זתומרת,זה מהיום שהיה ווראייטי אבל איזה מישהי ראיינה שם אנשים,ביניהם הראל)

לאו14

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..קצת חם אבל יש מזגן אזזז... שיר היום?"הרוח תשנה את כיוונה"!!!!!! תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?לא..:] משהו עצוב/מעצבן לספר?לא ממש.. משהו מיוחד שקרה היום?לא..:] הלכתם כבר לים השבוע?לא..:] איך עובר עליכם החופש?סבבה לגמרי..רק המחשבה על זה שהוא עוד מעט נגמר ועוד לא עשיתי ת'שיעורים לחופש..
או שסתם בא לכם להגיד משהו?להלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהלהההההההההה

הנגן שלי ו"משהו ממני"

איך עבר/עובר עליכם היום? - השליח שהביא את ה MP4 העיר אותי באיזו שעה מוזרה שיר היום? - "משהו ממני " תמונת היום: - בהתחשב בחדשות - אלוהים ישמור מתמונות היום. יש לכם משהו מצחיק לספר? - נאלצתי למחוק את קצבי הוידאו מהנגן, כי זה תופס מלא מלא מקום. משהו עצוב/מעצבן לספר? - עקב הסעיף הקודם, מחקתי גם את "עודני ילד" של הפסטי.. אבל אני אחזיר אותו. משהו מיוחד שקרה היום? - הMP 4 והחדשות המעצבנות הלכתם כבר לים השבוע? - לא.. ואני לבקנית כמו חלב. (בגלל זה קראו לי לבנה כשהייתי חיילת). איך עובר עליכם החופש? - מי בחופש? מי? או שסתם בא לכם להגיד משהו? - אוף, שתיגמר כבר המלחמה הזו.....................

עונה ../images/Emo13.gif איך עבר/עובר עליכם היום? ../images/Emo41.gif אני יודעת בסדר מחשב, מחשב מחשב... בעעע שיר היום?../images/Emo79.gif כל הדיסק לא מתמקדת בשיר מסוים תמונת היום:../images/Emo26.gif חסרות לי תמונות במחשב ../images/Emo4.gif יש לכם משהו מצחיק לספר?../images/Emo6.gif לא ממש משהו עצוב/מעצבן לספר?../images/Emo10.gif גם לא משהו מיוחד שקרה היום?../images/Emo142.gif לא מאוד. חוץ מיזה שנאי שכחתי את כ-ל המתמטיקה שלמדתי!!!!!!!!! הלכתם כבר לים השבוע?../images/Emo181.gif רציתי ללכת עם חברה שלי לכבוד היומולדת שלה שהוא ביום שלישי אלב הי א לא ממש רצתה כי לא היינו הולכות כדי לשחות איך עובר עליכם החופש?../images/Emo42.gif פסדר. סופסופ יש לי כסף ../images/Emo13.gif או שסתם בא לכם להגיד משהו?../images/Emo20.gif

מ א מ י2

New member
התמונה הזאת מפחידה :$ ../images/Emo219.gif

אבל יפה
. איך זה שלא ראיתי אותה עוד..?><

i love skat

New member
עהאהעהאע איזה יווווום!@#$../images/Emo210.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מעולה, מצויין, מדהיםםםם..
הייתי בלונה פארק עם שתי החברות שאני הכי אוהבת בעולם..
והיה מצחייק וכייף..אבל חחםםםם
וגם קצת מעצבן.. היו שם המון אנשים מהצפון..ותאמינו או לא הרגע חזרתי הביתה אחרי שהספקתי לעשות גם פן..
מטוורף שיר היום?כמההה עוד אפשררר
כי שמענו אותו היום בכל חור אפשרי..
תמונת היום:
יש לכם משהו מצחיק לספר?חחח כןן היינו בלונה םארק, ועשינו צחוקים עם כל המתקנית וזה...ממש התחרפנו..גם בגלל שככה אנחנו..
וגם בגלל החום
משהו עצוב/מעצבן לספר?רר ת'אמת כן..היה חחם כ"כ שהשתגעתיי..
וגם לא היה לנו איך לחזור הביתה אז הסתכנו קצת
משהו מיוחד שקרה היום?עשיתיי פןןן ויש לי אירוע עוד שעה
הלכתם כבר לים השבוע?לא..
כל הקיץ לא הייתי ביםםם אראאארררר איך עובר עליכם החופש?מעולה, אני נהנת מכל שנייה..1@# או שסתם בא לכם להגיד משהו?אני מצטערת שלא הספקתי להיכנס היום.. אתם סולחים לי
?

i love skat

New member
אוי שכחתתי ת'תמונה...../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

\ על נשמות שלי..אתה שולט

למעלה