שרשורלבוש.

Small talk

New member
אני היי בנטוראל...

חזיה שחורה תחתונים ירוקות של פוקס גופייה ירוק זית סווטישרט ירוק עם ציורים עליו שאמור להיות חיקוי של בילבונג סקיני שחור גרבים סתם נעלי בית שאמא סרגה לי סגולות עם פסים ורודים באמצע.

EVE Lights

New member
מיאווו.

את כל מה שבתמונה (זה ירכוני רשת למי שתהה) חוטיני שחור שקוף שמתחתיו יש בד אדום וזה די מגניב ומתחת לסוודר המחמם והצמרירי הזה יש גם גופיית בייסיק שחורה למקרה ויהיה לי חם.

EVE Lights

New member
אני אוהבת אותן! ../images/Emo14.gif

תשמעי יש את המגפונים שאם הם לא היו עם כזה עקב שרוצח אותי אז הייתי נועלת אותן אבל איןלי מושג לאן יוצאים ויש מצב שזה דורש הליכה = אין מצב וזהו! איי לייק מיי בוטס

DIE kvar

New member
אבל כבר דיברנו על זה

שמגפונים וחצאית זה לא הולך! אני יודעת שאת אוהבת את המגפיים אבל יש עכשיו בחנויות דגמים כ"כ יפים ולפעמים אני רואה מגפיים וחושבת עלייך! שאם היית הולכם איתם נגיד זה היה כ"כ יפה!!! חחחח אני דפוקה לגמרי אבל נשבעת לך שחשבתי עלייך

EVE Lights

New member
איזה?! תגידי איזה!! ../images/Emo10.gif

ורצוי פחות מ- 500 שקל כי לא נשאר לי גרוש על התחת אחרי ה-900 שקל ששילמתי בשביל ההם..

Lost Lullaby

New member
ואם תמצאי מגפיים יפות תגידי לי

לפני שבוע עברתי באיזה 5 חנויות נעליים ואיכס הכל כל כך מכוער

EVE Lights

New member
זו פעם אחרונה בחורף הזה

שאני מעיזה לצאת עם ירכוני/גרביוני רשת.
פאקינג שיט קפאתי מקור נקסט טיים - גרביונים אטומים או מחממים וזהו

DIE kvar

New member
אורנית פותחת השרשורים הרשמית

סריג אפור בהיר שמגיע עד אחרי התחת עם קצת מעויינים כאלה של זקנים (נו רטרו) וצווארון גולף. מזארה שנה שעברה לא לבשתי אותו עדיין אף פעם אבל הוא מהמם ג'ינס קסטרו בהיר חיקוי אג..בקרוב המקורי. אולי, אם עדיין יבוא לי עד אמצע-סוף ינואר כשידיד שלי טס שיער אסוף, עגילי פנינה, השעון סאב, טבעת מסווטש, חזייה לבנה גרביים לבנות, חוטיני תחרה בטורקיז

NoWords

New member
ייפידידו.

נתחיל מלמטה אולסטאר חצי תכלת גרביים פסים אדום-ורוד עבות[: ג'ינס אפור מזארה גופיית בייסיק שחורה ארוכה באורך מעל סריג פסים בגווני אפור-לבן מפוקס עם V מעל ז'קט מחוייט קורדרוי שחור מקסטרו תיק לבן שאני ממש אוהבת ו... קדימה לקומדי בר P:

AnGeL DoLlY

New member
שונאת להתלבש למסיבות בחורף

סקיני כהה מזארה מגפיים חומות עם קיווצ'וצים, אלגנטיות יפות כאלה מהמבצע של טו גו P: גופייה כחולה עם תחרה צרה, החרושה של הקיץ, אברקומבי. לא יעזור, היא פשוט יושבת הכי טוב בעולם. צעיף לבן קשור ומעל עליונית אפורה כזאת שאני בטח אוריד בתוך המועדון אע עד שמצאתי מה ללבוששש יאו שהקיץ יחזור :[

EVE Lights

New member
האמת שלהתלבש בחורף זה באמת מכה

ולא משנה כמה שכבות תשימי ועם איזה מעיל תהיי, עדיין תקפאי בטירוף ואם תהיי במקום מחומם רק תקללי את הרגע שהחלטת ללבוש טופ עליון שהוא לא גופייה בקיצור קיץ בוא

greeneye

New member
וווווש

אתמול ללכת- -קוקו בלוף נפוח וענק שבאיזשהו שלב מאוחר של הערב הפך לגולגול גבוה כי הוא הציק לי. -אפורן שחור+מסקרה+ממש טיפה צללית ברונזה כזאת -עגילים תלויים במלאן צבעים בצורת פרח ממיכל נגרין. -שרשרת מתאילנד ארוכה-ארוכה מאבנים אמיתיות שאני מלפפת על הצואר 3 פעמים [ואז זה בשלושה גדלים כזה..נו. קיצר, היא נקרעה אתמול במסיבה..] -צעיף ירוק תפוח ממשי קשור על הצואר. -חזיה לבנה עם תחרה. -גופיה שחורה עם תחרה בציצים. -גופיית בייסיק של גברים, לבנה-ארוכה בבטן וגדולה כזאת. -ג'קט שחור מחוייט מקורדרוי עם קפוצ'ון -שעון שחור על יד שמאל. -טבעת כסף עם אבן בורדו על יד ימין. -טבעת כסף עם אבן שחורה ביד שמאל. -תחתונים בצבע ורוד. -סקיני שחור. -גרביים לבנות. -אולסטאר נמוכות בבורדו. -תיק גדול וצבעוני ומהמם. היום לאמרולה- -גוגול גבוה וחמוד -עפרון שחור+מסקרה -עגילי פנינה לבנים. -שרשרת כסף ארוכה קצת עם תליון של 3 טבעות מחוברות בכסף-זהב-ברונזה. -צעיף משי בבורדו שמתחלף לורוד קשור על הצואר. -חזיה בצבע לבן עם פרחים אדומים. -גופיית בייסיק של בנים בצבע לבן, גדולה וארוכה בבטן. -סריג ורוד בהירבהירבהיר עם קפוצ'ון. -המעיל המהמממממם שלי באפור עכבר [עד הברך, 2 שורות כפתורים..].. -תחתונים בצבע אדום -סקיני שחור -גרביים אפורות -אולסטאר נמוכות בבורדו. -תיק צבעוני ומגניב.

למעלה