שרשורי חדשות

ailag

New member
שרשורי חדשות

התייעצות על פינת חדשות.. חשבתי לעשות פינת שבועית (דו שבועית?) של עדכונים מבלוגים של חברי ומכרי הפורום (פוסטים בנושאי קומיקס), אבל אלו שבדף הקישורים לא מביאים מספיק חומר (מבלוגים שונים, מולי) בשביל זה. לפחות כרגע. שרשור חדשות כללי זה אחלה, אבל עדיף כבר לפתוח אותן בשרשור חדש בד"כ.. מה דעתכם? רעיונות אחרים בכיוון? אגב, לאן נעלמו עדכוני הסטריפים מויגיימס? טסק טסק..

ailag

New member
כנכן, לכן הסוגריים

אתה מעדכן, אבל בשרשור כזה מתאים שיהיו עדכונים מכמה בלוגים של אנשים שונים.. (אז יאללה, תפתח עוד כינויים)

the runaway

New member
אוקי

אני מבטיח לעדכן פעם בשבוע (או פעם בשבועיים, תלוי בתדירות) אם את עושה את הפינה הזאת. אחרת אף אחד לא ייכנס, זו הסיבה שאני לא מעדכן. העדכונים האחרונים היו ביקורות שעלו אח"כ לקומיקאזה/היו אמורות לעלות לשם. וגם שם לא מגיבים לי מסיבה לא ברורה.

ailag

New member
../images/Emo45.gif

אם זה יעודד כתיבה אז בכלל מצוין

Hubert Hubert

New member
לי לא אכפת לכתוב פה עדכונים בכל הנוגע אליי

בכלל, אני חושב שאם יש "שרשור חדשות" עדיף שהוא יתרכז בקומיקס ישראלי ולא "ג'ון סמית הוא האינקר החדש של ספיידרמן המופלא מגיליון 353". לי לא אכפת לרכז פעם בשבוע את כל הסטריפים העבריים (או לפחות אלה שאני קורא, שאלה רובם אם לא כולם) ולעדכן בנוגע למה ששמעתי בבלוגים השונים, אם כי אני מניח שמי שזה מעניין אותו יכול למצוא את זה לבד. אבל יש לי גם חדשות אקסלוסיביות, נגיד: חבורת 'החוברת המסריחה הזאת' עובדת על מיני-חוברת חינם לכבוד הFree Comic Book Day. (כן, אלה חדשות אמיתיות)

למעלה