שרשוריומי17/10/05.

שרשוריומי17/10/05.

שלושה ימים...
. נמנמ אתמול [ראשון] היה כל כך עמוס
. ונראה לי שמשאלתי עומדת להתגשם ביומחמישי
. ואממ נראה כבר.
. יומטוב
.

סיונתו

New member
תראו זה חשוב ../images/Emo26.gif ../images/Emo102.gif

יאאא באמת חיפשתי את השרשור...
מחר אממ... הוא חוזר (אני אראה אותו בכלל
) לקום בבוקר, לקחת את האוטו למוסך, לקשט את הסוכה של סבתא ואז את של דודים שלי
ואז לחזור לישון
לילה טוב וחג שמח

yaeli87

New member
עוד יום להעביר בכלום ../images/Emo9.gif

אבל זה ערב חג וערב חג זה נחמד... ו...הוא חמודי.ואני חולה עליו... ולא יודעת... חג שמח ויום קסום!!!

SuGaRBabe1

New member
אני עצבנית

הייתי עם חברה בארומה [חצי סנדוויץ' חביתה מלחם לבן וקפה ארומה, תודה], היה טעים, אחר כך הסתובבנו בקניון ופגשנו עוד חברה אחת, ואז ידיד שלי התקשר ושאל אם בא לנו להפגש לוודקה וספרייט כמו שהבטחנו כבר מזמן... אז הלכנו לפגוש אותו ובסוף לא היה לנו כוח לשתות אז קנינו קולה ואוכל וסתם ישבנו בגינה נטושה ואכלנו ודיברנו והיה נחמד :] ואז חזרתי הביתה אל ה-MP3 הסקסי שאמא קנתה לי ליומולדת [עוד יומיים!
], וניסיתי להוריד אליו שירים אבל התוכנה הדפוקה לא כ"כ אוהבת אותי ואני לא מצליחה להוריד שירים
הוא גם לא נדלק עכשיו בכלל, לא יודעת מה יש לו, הוא דפוק! [או שאני פשוט לא יודעת להפעיל?
] אז זהו, אני עצבנית עליו עכשיו. ועכשיו לישון כי אני עייפה, ומחר קמים ו... לא יודעת מה אני אעשה כבר. ערב חג או משהו, אנאערף. לילה טוב

SuGaRBabe1

New member
זהו, שזה לא ברור...

כתוב עליו סמסונג בעיקרון, אבל למה לא נראה לי? :$

shiran4u

New member
גם לי יש כזה

של סמסונג... צבע ירוק משהו חמוד אולי יש שם קובץ פגום שמכבה אותו.. תבדקי את זה

SuGaRBabe1

New member
גם שלי ירוק :)

ואין בו קבצים בכלל, אני לא מצליחה להוריד אליו שירים...

shiran4u

New member
תעשי ככה

חברי את הכבל שבא ביחד עם הנגן למחשב, ואז המחשב אם יש לך XP אמור לזהות אותו ולפתוח לך את התיקייה... ואז את פשוט מעבירה את השירים שאת רוצה לאותה תיקייה ככה עשית?

SuGaRBabe1

New member
לא, כי אין לי XP

יש לי ווינדוס 98 [כן אני מיושנת], חיברתי את הכבל והתקנתי את התוכנה שבאה עם זה בדיסק [כי בחוברת כתוב שבווינדוס 98 צריך להתקין את זה. אז התקנתי], וכשאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא לא נותן לי... טמבל... אני אנסה שוב אבל, נראה מה ייצא מזה...

SuGaRBabe1

New member
טוב, הוא עדיין לא עובד

טיפש!!!! אוף... ביום רביעי אני אלך לחנות לצעוק עליהם קצת. תודה בכל מקרה :]

SomebodyElse

New member
ההרגלי שינה שלי נדפקו לגמרי../images/Emo7.gif

אני מתעוררת ב7 כל בוקר, לא משנה מה, ואז אני מסתובבת עייפה כל היום, אבל שוב מתעוררת ב7 למחרת. אני בכלל לא נחה. לא מבינה את זה
. וסתם, כל החופש הזה לא עושה לי חשק לחזור לעבודה במתכונת רגילה של 5 ימים בשבוע, ועוד נובמבר הולך להיות כ"כ עמוס, ואני עדיין קצת מנוונת ומאוד עצלנית. אבל! אתמול ירד אצלנו גשם!

../images/Emo182.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo182.gif

חווווווורף
היום בערב הולכים לעשות חג אצל סבתא
וזהו בנתיים
יום נפלא וחג שמח לכולם

Liza1987

New member
בוקר טוב לכולם !! ../images/Emo13.gif.

אתמול יצאתי עם חברים.. היה כיף... ו... היום יש חג?? לא יודעת מה אעשה הערב...
. יום מקסים.
.

Dawson girl

New member
או וול

בבוקר הלכתי לקניות עם אמא
אם יש משו שאני לא סובלת זה קניות עם אמא, בערב חג ;-[ אממ אחרי זה נחתי קצת בבית וקראתי אחרי זה היה ה-שיעור
היה נחמד
אממ אולי אני אפקוץ לחברה לפרטים על הבית וכו' ובערב ארוחת ערב אצל אחותי מתי נהייתי כזו עסוקה אללי

יומעולההההה ../images/Emo9.gif

גשםגשםגשםגשםגשם
אני מתה על החורף
. אתמול בערב הייתי אצל חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן, היה נחמד. היום עבדתי (עד לפני חצי שעה
), ועוד מעט באים אורחים. חג שמייח לכולם.

למעלה