שרשוריומי 31.1.2006

שרשוריומי 31.1.2006

יום מצויין לכולם.

yaeli87

New member
31.01.06

22 ימים...
תחקיר בטחוני
רואה את בן דוד שלי שחזר מחו"ל,אחרי חודש.
רואה את אחותי ואת הקטנה
חברות באפטר
יהיה טוב.

SomebodyElse

New member
היום האחרון שלי בעבודה../images/Emo7.gif

מוזר כ"כ. ואז 21 יום בבית לנוח קצת.. וצבא. החצי השנה האחרונה פשוט טסה לי מבין הידיים.

סיונתו

New member
בוקר אורררר

נוסעת עוד מעט לת"א לשופינגגגג
כי נשארו לי 600 שקל מהמשכורת...
חבל שרק ב-10 לחודש אני מקבלת את המשכורת החדשה ועד אז שוב לא ישאר כלום..כמו תמיד... אוף דווקא עד שחסכתי לי ככה שישאר עד סוף החודש חברה שלי מפתה אותי בהצעה שאני לא יכולה לסרב לה (קניות) אז ננצל את זה לקנות את כל הדברים שאני צריכה לצבא- גופיות ו...זהו
אחרי זה אני אפגש עם ידיד שלי
מסכנצ'יק החברה הקטינה והמפגרת שלו זרקה אותו והוא לא מבין שהוא יכול למצוא משו כ"כ יותר טוב... הוא גם חתיך והיא כונפה והוא גם אכפתי ונשמה טובה והיא כל כך הפוכה מזה.... אררררררררר למה אהבה תמיד עיוורת למההההה וזהו
יום טוב

EL ad1

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

זהו אני בהרצליה, מתגעגע לירושלים... אבל אחלה בית

ShukyDD

New member
כולם עוברים למקומות טובים יותר

או לפחות ממקום נורמלי למקום נורמלי ורק אני צריך לעבור ממקום נורמלי שלדעתי הוא אפילו יותר מנורמלי לזוהמה הזאת בעעע תהנה כמה שאפשר מהאיזור לפני שתמצא את עצמך בקרית שמונה

purple rain2

New member
היה לך תחקיר בטחוני היום../images/Emo35.gif

יא לי יש היום
אבל מה הסיכוי ששלך היה בת"א?

hell cen be fun

New member
וואי, שנים שלא הייתי פה...../images/Emo7.gif

אפילו יש כבר אייקונים חדשים.... התגעגעתי.

miracle16

New member
אררר התקררתי!!!

ולא הצלחתי לישון בלילה... לדעתי היו לי איזה 10 סיוטים שונים בלילה.. ועוד סיוטים ממש מוזרים! יאבא.. לא זוכרת בכלל את הפעם האחרונה שהיו לי סיוטים אז אח"כ היה לי נורא קשה לקום בבוקר והרגשתי נורא.. בסוף איכשהו קמתי והלכתי לשיעור נהיגה שהיה בסדר... היום כיף אין הרבה מה לעשות! רק מקווה לישון טוב בלילה וזה.. הולכת לראות המון המון טלוויזיה ולהתפנק במיטה עם קופסת טישיו ומים

Liza1987

New member
יום נפלא לכולם.. ../images/Emo24.gif..

התעוררתי בבוקר, הלכתי לשיעור נהיגה כפול.. היה אחלה..
.. ערכתי עוד כמה סידורים.. הגעתי הבייתה.. יותר מאוחר אפגש עם כמה חברים.. אך, בערב - אהיה בבית !!
..

המ.

אתמול עשיתי סגירה (וראיתי את אלון ליטבק ואיזה אחת שמשחקת בשמינייה) היה חביב ואף נחמד. היום היה פיכסה בעבודה
. מחר חופש
. יומטוב.

למעלה