שרשורחוויתי

• פותח הנושא b e n
  • פורסם בתאריך

b e n

New member
שרשורחוויתי ../images/Emo13.gif

בואו שתפו את כולם, מה אתם זוכרים מהתקופה שאתם בפורום, מה הכי אהבתם, מה הכי שנאתם. איזה רגע הכי אתה זוכרים, איזה רגע הכי עשה לכם את זה, ומה אתם הכי אוהבים בפורום.
להתחיל?? אני אישית הכי זוכר את היום שהפורום הזה נפתח, את הרגע.. זה היה מאין שמחה כזו, שנפתח פורום למוקי בתפוז, מה שנותן בימה נוספת להתכתבות המעריצים. אני הכי הכי הכי אוהב, זה את האווירה שבפורום, שבעצם זה הקהילה. כל האנשים שפה עושים כיף, הם בעצם האנשים שגורמים לפורום הזה להיות מה שהוא, והוא בהחלט פורום שולת!!! היופי בפורום הזה, ללא ספק נקבע מהאנשים, מאותם אנשים שהחלו ראשונים לכתוב פה ולהתגבש.. הרבה אנשים שנפגשו פה נעשו חברים והכירו מעבר לפורום, בזכות הפורום. בהמשך הדרך, שמצטרפים חדשים וחדשים, תמיד הקהילה יודעת לקבל אותם, וזה מה שעושה אותנו לקהילה שאוווווה!
יאללה, שניפגש פה גם בעוד שנתיים ויותר לשרשוריםחווייתים כאלה
בן.

אחחחמממ...

טוב אז ככה, אני זוכר כשהגעתי הייתה קבלת פנים יפה וחמה, ובכלל כל מי שמגיע לפורום מקבל קבלת פנים יפה, אני אישית מאוד נהנה לכתוב בפורום פה כי יש אווירה טובה, הגולשים לא רבים פה כמו בהרבה פורומים אחרים וזה מה שעושה לי כיף להיכנס, בקיצור הפורום הזה הוא הפורום הכי הכי שווה! ( אתם יכולים לראות אפילו לפי החתימה שלי שאני מאוד אוהב להיות בפורום ) וזהו... =)

ובלי קשר להודעה

בן אל תתרגז עלי אני יודע שאתה לא אוהב שרושמים דברים לא קשורים בשירשורים שלך אבל זה חשוב לפחות ככה אני חושב, אז מה שרציתי להגיד זה שמוקי במקום ה 3 בגלגלצ גם השבוע!

b e n

New member
מותק.. ../images/Emo3.gif

אני לא מתרגז. בטח לא עלייך. וגם אני רשמתתי את זה, לפניי דקה בשרשור למטה

טוף..

הרגע שאני הכי זוכרת זה שהפורום נפתח.. אבל אחרי יום עזבתי אותו:) אבל עכשיו חזרתי וזה מה שחשוב
חח

The Macker Girl

New member
חוויות? אים בעיה!

אז ככה... היום שנפתח הפורום לא ממש זכור לי, כי פשוט לא ביקרתי בו על ההתחלה... הייתי עמוק בפורום שבק מיוזיק...
בכל מקרה, זכור לי היום שאני ומיכל קלטנו ששתינו פה (ואז נרקמה לה חברות נפלאה, אחרי שנאה של שנים
)... זכור לי היום שנעשיתי אדומה... זכורים לי שרשורים של אחרי הופעות - כל החוויות, כל הפגישות, כל האנרגיות וכל השאר... זכורים לי כל אחד ואחת מהאנשים שהיו פה בתקופה כלשהי ועזבו (שי לב, האדמה בוכה), זכורים לי כל אלה שנטשו לטובת הגיחות (*אהם* בינדר *אהם*), וזכורים לי כל אלה שנעלמו עקבותיהם (ראו ערך 'מתנתן')... וברצינות: אין על האנשים והחברים שהכרתי כאן! אין! מיכל, כרמית, סיון, הדר, וכולם בכלל! (לי, שרוטה שלי, תסלחי לי, אבל את עוד מימיי 'שבק מיוזיק'...) אוהבת המון, ושנזכה לחגוג עם אותם אנשים ויותר כל שנה!

החוויות שלי ...

אמממ... יש לי ממש מלא חוויות מפה אז אני בטח אזכור את חלקם. כשהייתי בצבא אני זוכרת שהייתי מתבכיינת לכם המון על מטבחים ושמירות והייתם מעודדים כפרה עליכם
את ה"מיני מפגש" והחברויות שיצאו ממנו בבארבי כפ"ס בהופעה של מוקי. מתן שחור גלעד מתנחל והמלחמה הקיומית של השניים. אמממ....אם אני אזכר בעוד דברים אני אכתוב.

למעלה