שרשורדיו |רדיו|

Quami

New member
היי,ראיון שעשיתי עם רג'ינה...

שלום, מה שלומכם? אני כותב בערך פעם באלפיים שנה בפורומים, אבל חשבתי שיעניין אתכם לדעת שראיון שעשיתי עם המופלאה ב(א)נשים , רג'ינה ספקטור , ישודר ביום ראשון הקרוב ( ה-18 למרץ ) בתוכניתי "הקצה". את הראיון הקלטנו ביום ראשון, בעצם ברווח בין שתי ההופעות, ואפשר לומר בקלות שאני עדיין לא ממש מתאושש מזה... לצערי בשל עניינים טכניים/פרוצדוראלים שאני ממש לא אלאה אתכם בהם, לא יכולנו להקליט שירים בלעדיים לקצה ( ותאמינו לי שרציתי את זה יותר מכל אחד אחר...), אבל כן אשדר חלק מהביצועים שלה ל"מוסיקה היום" בגל"צ ועוד כמה חומרים נדירים. אז זה בראשון הקרוב, מ22:00 עד חצות בגלגל"צ 91.8אף.אם , ולא כל - אבל רוב התוכנית תוקדש לרג'ינה. מקווה שתקשיבו, היא אמרה הרבה מאד דברים מעניינים ומקסימים... תודה! קוואמי

radio101fm

New member
מצעד מס' 4 לשנת 2007: רדיו י-ם../images/Emo41.gif

17.03.2007 1 - Nelly Furtado - Say It Right 2 - Gwen Stefani - The Sweet Escape 3 - Justin Timberlake / What Goes Around, Comes Around 4 - Beyonce - Listen 5 - Mika - Grace Kelly 6 - Take That - Patience 7 - Hinder - Lips Of An Angel 8 - Akon Ft. Eminem - Smack That 9 - Robbie Williams & Pet Shop Boys - She's Madonna 10 - Nelly Furtado - All Good Things Come To An End 11 - Lovebugs Ft. Lene Marlin - Avalon 12 - Kaiser Chiefs – Ruby 13 - All Saints - Rock Steady 14 - George Michael Ft. Mutya Buena - This Is Not Real Love 15 - Amy Winehouse - Rehab 16 - Christina Aguilera - Candyman 17 - Fall Out Boy - This Ain't A Scence, It's An Arms Race 18 - Kim Wilde - Perfect Girl 19 - Sandra - The Way I Am 20 - Jessica Simpson - A Public Affair 21 - Air - Once Upon A Time 22 - Eric Prydz Vs. Pink Floyd - Proper Education 23 - September - Cry For You 24 - Beyonce - Irreplaceable 25 - Scissor Sisters - Land Of A Thousand Words 26 - Laura Pausini - Yo Canto 27 - Pink - Nobody Knows 28 - X-Perience - Return To Paradise 29 - Jamiroquai - Runaway 30 - Jesse McCartney - Just So You Know נלי פורטאדו כובשת בפעם השלישית את המקום הראשון במצעדים השבועיים של רדיו ירושלים, כשכל המקומות הראשונים לקוחים מתוך אלבומה האחרון. במקום ה-2 הכניסה הגבוהה של השבוע
Gwen Stefani בלהיט Top-10 שישי ברציפות שלה. במקום ה-4 התחזקות של 3 שלבים ללהיט הנוכחי של Beyonce שלא ממש מצליח להתרומם ברוב המצעדים בעולם. במקום ה-5 ירידה של 4 שלבים ללהיט של Mika שנוטש את המקום הראשון לאחר ששהה בו שבועיים (לא ברציפות). במקום ה-6 ירידה של 4 שלבים ללהיט של Take That שלאחר חודשים ארוכים עדיין שוהה בתוך ה-Top-20 בבריטניה. במקום ה-7 כניסה חדשה וגבוהה ל-Hinder בסינגל שנמצא במקום הראשון באוסטרליה כבר 7 שבועות. במקום ה-9 העלייה הגדולה של השבוע
זינוק של לא פחות מ-11 שלבים ל-רובי וויליאמס והפט שופ בוייז. סוגרת את עשרת הגדולים נלי פורטאדו שעולה מחדש 3 שלבים כלפי מעלה. כניסות חדשות נוספות לאורך המצעד במקומות
16, 21, 29.
הפינה לשיפוטכם
31 / Take That – Shine 32 / Within Temptation – What Have You Done 33 / Jennifer Lopez – Que Hiciste 34 / Kosheen – Overkill 35 / Regina Spektor – Samson
עוזבים את 30 הגדולים השבוע
Moby Ft. Mylene Farmer / Slipping Away / 3 weeks, No°14 Jamelia / Beware Of The Dog / 2 weeks, No°24 Simon Webbe / Coming Around Again / 2 weeks, No°17 Norah Jones / Thinking About You / 3 weeks, No°16 Dirty Old Ann / Turn Me On / 2 weeks, No°23 אתם מוזמנים לדרג את הלהיטים האהובים עליכם מתוך רשימת המצעד ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא – המצעד משודר בכל מוצ"ש בין השעות 20:00-22:00
מוצרי חשמל שונים יוגרלו בין המדרגים

jacana

New member
האם מישהו הקליט אתמול?

האם מישהו הקליט את קוואמי בראיון המקסים עם רג'ינה?

GnarledCynic

New member
זה מוזר

לראות את רג'ינה לצד שאר האמנים שם. פשוט לא מתאים. אבל יותר כסף לה :>

אני הקלטתי...אבל על קלטת כזאת

מהדברים שכבר לא רואים בימינו.. אם מישהו יודע להסביר לי איך להעביר את זה בדרך הזויה למחשב או לסי די ואז למחשב זה סבבה...אין לי בעיה לשלוח לכל מי שרוצה..רק תסבירו לי איך..

התכוונתי להקלטה במחשב

...לא חשוב. שמעתי את התכנית , והיא דיברה על הבחורה שצילמה אותה על הבמה, היא אמרה שהיא ראתה שהיא היתה שתויה...בגלל זה היא סלחה לה או משהו. זה היה שעה וחצי הראיון יחד עם השירים

efroch99

New member
תודה רבה, מצפה בכיליון עיניים....

אולי תספר קצת איך היא "אחד על אחד"?

behappy

New member
הו!!../images/Emo24.gif שלום ותודה לך וכייף

שבאת לבקר פה :)

היה ממש ממש מעניין!

תודה רבה על הראיון, הקלטתי אותו אתמול במלואו, וגם החומרים היו טובים לומרות שאת הרב הכרתי חוץ מאת הביצוע ללאונרד כהן שהיה ביצוע מדהים אז אני שמחה ששמעתי.. רג'ינה הייתה מתוקה וכל כך התרגשתי לשמוע אותה... איזה כייף לדעת כמה היא אוהבת את ישראל... אז היה לי מבחן למחרת ובכל זאת נשארתי ערה עד 12 בשביל התכנית...אבל בכלאופן היה פשוט מגניב בטירוף, סוף סוף תכנית-שלמההה לרג'ינה אהובתי. אז זהו, תודה רבה לך,קוואמי, יא מלך, רואים שגם היא העריכה את זה שהשמעת את סובייט קיטצ' לפניי כולם.

למעלה