שרשוכרות

נראה לי שאת בין הבודדים...

שיכולים להגיד זאת כתכונה שלילית עאלק בראיון עבודה
ולא לשקר

noa555555

New member
המממ

נועה
צפון בערך,
טבעונית מזה מספר חודשים, מאז הרצאתו של גארי שחלפה מול עיני , בבת אחת.
הגיל - גדולה.
סיבות - הומניות, החיות לא נועדו לשימושי , ולא רוצה אוכל שבוכה לי מהצלחת , מוכנה לוותר על הסבל שלו , ומרגישה שלא מתקשה בכך בכלל ולא מרגישה קורבן כלשהו בענין הזה.
מגדלת חתול וילדים ומאכילה מלאן תלפים כאלה בחוץ
המאכל האהוב זה כבר קשה, אבל אני מוכנה לחתום על סושי וטמפורה, וכל נגזרותיהם, ובכלל אוכל יפני (טבעוני בלבד), עם נגזרות אסייאתיות נוספות שונות .
מסעדה אהובה עדיין אין , כי אני די טריה בתחום, אבל כל מסעדה טעימה שתתחשב בי עד אין סוף - תבורך .
המקום בו הייתי רוצה להיות ברגע זה - על אי בודד עם מספר אנשים אהובים, מספר חיות מחמד אהובות, וצרכי התזונתיים המועטים , וזה היה מספיק לי בהחלט . את כל השאר הייתי כבר יוצרת לבד.
השיר שמתנגן לי בראש ברגע זה: תל אביב
הייתי רוצה לראות בפורום פרגון בין אדם לחברו, בדיוק כמו שאנחנו מפרגנים לחיות.
הצעות לשיפורים בינתיים אין
תתחדשי על התפקיד
יישר כוח ובהצלחה.

רותי 2905

New member
שלום לכולם

אני בת 22, מאיזור המרכז
התזונה המועדפת - בריאה, מתחילה כרגע לשמור על צמחונות
הסיבות - אני רוצה להיות בריאה כמה שאפשר (יש לי מערכת עיכול קצת מפונקת, שלא ממש מצליחה להמודד עם ג'אנק פוד ויותר אוהבת ירקות)
אנשים נוספים בסביבה אין, חוץ מדיאטנית מדהימה בסטודיו סי גבעת שמואל
חיות - אין
מסעדה אהובה - קפה רימון, ממילא, ירושלים
השיר שמתנגן לי בראש - שירים של שיעור זומבה שאני מאד רוצה אבל אין אף מכון כושר / סטודיו שפתוח עכשיו
מה הייתי רוצה שיהיה כאן - מעין קבוצת תמיכה, כולל טיפים ומתכונים
משהו נוסף - לילה טוב

נעים מאוד

גיל - 40 ויומיים :) (היה בול ביום פתיחת השרשור:)
איזור בארץ - צפון - שלומי
תזונה מועדפת - טבעונית - הייתי צמחונית מגיל 15 עד שהתחלתי לבשל לקטנה לפני כ5 שנים - חזרתי/התחלתי טבעונות לפני כחודש וחצי
סיבות - התחלתי מהחלב - עקב בעיה דמויית אקנה בפנים, והמשכתי משם:) מאוד אהבתי דבש(בעיקר בתה) ואחרי שראיתי את 'ההרצאה' - לא יכולה לגעת בדבש...
עוד אנשים בסביבתי - לא, למרות שאני מתחילה לבשל כל מיני ובעלי לעיתים מעדיף את זה על הבשר:)
חיות - של השכנים מסתובבות לנו בחצר...אין לנו משלנו עדיין...
המאכל האהוב עליי - שוקולד! אני אוהבת הרבה דברים - אבל השוקולד הוא התמכרות! כדי לא לאכול אותו מעובד אני מערבבת דברים עם קקאו כדי להשיג את האפקט

מסעדה - עוד לא יצא לי לבדוק ... אבל בשבועות היתה ארוחה חלבית אצל חמותי ('למה לא הודעת לי קודם?') שבישלה לי אפונה ואורז ועשתה סלט נוסף במיוחד:)
המקום בו הייתי רוצה להיות ברגע זה - אואה... התשובה מורכבת מדי
השיר שמתנגן לי בראש ברגע זה - על ראש הברוש שבחצר, שמחה והמולה, שם כל הציפורים בעיר הקימו מקהלה

מה הייתי רוצה לראות בפורום - אנשים טובים, מתכונים, אירוחים תזונתיים ורפואיים אולי...
הצעות לשיפורים - קטונתי...אולי עם הוותק...

בתאבון

למעלה