שרפה בבית שמש

שרפה בבית שמש

(14:00) יום ראשון, כ"ז בתמוז תשס"ב, 7 ביולי 2002 שריפה משתוללת בכניסה לכפר אוריה באזור בית שמש שריפה גדולה משתוללת בכניסה ליישוב כפר אוריה שבאזור בית שמש. במקום פועלים 5 צוותי כיבוי אש. לא דווח על נפגעים. כתבה מערוץ 7

../images/Emo42.gifאז ככה../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

לפי איך שזה נראה זה שרפת קוצים ויער . ויש תחנה בבית שמש והיא נקראת בקשר "שמש"

דההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סחתיין על התחכום עם ה ../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

וואי שמש זה שם ממש יפה לתחנת כיבוי.... בכלל.. איך קוראים לתחנות בכל מקום? יעני אני יודעת גבע, רם, אביב, שמש וזאב... מה עוד יש?

TAFD

New member
הרשימה, לפחות מה שאני זוכר

אילת - אלמוג איילון - אייל אשקלון - דגון באר שבע - אשל בית שמש - שמש בני ברק - ברק גבעתיים - גבע גליל מערבי (עכו – נהריה) - מבצר גליל מזרחי ועליון - עליון הרצליה - הרצל כפר סבא - סבא חדרה - שומרון חיפה - כרמל חולון (בת ים – אזור) - חולות טבריה (וצפת) - ארבל עמק יזרעאל (איזור עפולה, יקנעם) - עמק ירושלים - בירה נתניה - נתן פתח תקווה - ירקון ראשל"צ - ציון רחובות- פרדס רמת גן - רם תל אביב - אביב נתב"ג - תעופה בית הספר לכבאות - ספר

Max M

New member
נתחיל ...

"הרצל" (הרצליה),"דגון" (אשדוד אשקלון),"תעופה" (נמל התעופה),"אייל" אני לא זוכר עוד אבל את יכולה לגשת לחדר מבצעים בתחנה שלך ולבדוק

זה הולך ככה בקשר

איגוד/עיר | בקשר קרית שמונה /צפת- עליון עכו - גליל מערבי חיפה - כרמל טבריה- ארבל עפולה- עמק חדרה- שומרון נתניה- נתן הרצליה- הרצל אריאל- זאב פתח תקווה/ראש העין/יהוד -ירקון תל אביב- אביב רמת גן- רם גבעתיים- גבע בני ברק/קרית אונו/אור יהודה- ברק חולון- חולות איילון רמלה /מודיעין/ קרית ספר- אייל ראשון לציון- ציון נציבות כבאות והצלה -נציב בית ספר כבאות והצלה- ספר רחובות- פרדס בית שמש- שמש ירושלים- בירה אשקלון/אשדוד- דגון חוף עזה- דקל באר שבע/אופקים/דימונה/ערד/תמר/ספיר/נתיבות/אשכול/רהט/ירוחם/מצפה רמון- אשל אילת אילות/יטבתה- אלמוג זה מה שאני זוכר

וואי ממש תודה!!!! יפה שהשקעתם

ודרך אגב.. לידע אישי של מי שלא ידע: גבעת זאב- זאב ובקשר לקרית ספר- אתה בטוח שזה קשור למודיעין ולא אלינו???

TAFD

New member
גבעת זאב זאת תחנה ראשית ?

או שהיא תחנת משנה ? זה לא באיו"ש ?

בקשר

לפי מה ששמעתי אריאל זה זאב אבל את יודעת יותר טוב וקרית ספר זה שייך לאיילון(רמלה). מודיעין זו תחנה משנה של איילון

ofirgaon

New member
יש לי שאלה

יש נגיד מקומות כמו באלפי מנשה, שיש להם (לפי מה שזכור לי) כבאית אחת.. מין תחנה כזאת עם כבאית אחת. האם זה נקרא תחנת משנה? נקודה? מה זה נקרא?

מה שאני יודעת זה שאנחנו זאב

ואכן, אנו שייכים לאיו"ש. אני לא חושבת שאנחנו תחנת משנה ואבנר מאד מפתיע אותי כי תמיד חשבתי שקרית ספר ובנימין הן תחנות משנה שלנו.

קריית ספר ומועצה מקומית בנימין

אכן היה בתכום השיפוט של שירותי כבאות איילון עד לשנת 1990 בשנה זו נוסד גם איגוד ערים לשירותי כבאות והצלה יהודה ושומרון(איו"ש). בשנת 1998 ניפתחה תחנת המשנה של איילון בעיר החדשמה מודיעין שעוזרת גם לנקודת הכיבוי בקירית ספר במתן שירותי כיבוי והצלה לחלק מישובי מועצה מקומית בנימין. ולמתלהבת החמודה תחנת גבעת זאב היא תחנת האם באיגוד איו"ש מקווה שעכשיו הדברים יותר ברורים המשך יום טוב גיא

תחנות משנה באיגוד ערים איו"ש

אני מקווה שאני זוכר את כולם כי יש הרבה 1.קרית ספר 2.קרני שומרון 3.אריאל 4.מעלה אדומים 5.קרית ארבע שייט אני בטוח שיש עוד שלושה תחנות לפחות אבל הגיל עושה את שלו כבר
אני מתחיל להיות סנילי . לקבלת פרטים נוספים בבקשה לפנות למשה בוקריס מפקד תחנת גבעת זאב מקווה שעזרתי גיא

למעלה