שרי!

RenanaD

New member
שרי!

(השרשור הקודם ישן מדי, ואת של רייץ' אני לא רוצה לנצל"ש, אז הודעה חדשה
) דבר ראשון - אוקיי, זה מפחיד כבר כמה שאנחנו דומות. כאילו לא מספיק כל הדברים שזהים אצל שתינו... עכשיו קראתי על הפאזלים
אני גם אוהבת להרכיב! ממש ממש. כשיש יפים בפאזלנד אני קונה, מרכיבה וממסגרת כדי לתלות בחדר, אבל בשנתיים האחרונות הם לא הביאו שום דבר שמצא חן בעיני
אני מקווה שבחדשים של 2012 יהיו דברים יפים. דבר שני - איזה רעיון נתתי לך לאלבום?
ודבר שלישי - יש לי הצעה שלא תוכלי לסרב לה... אני רוצה לתת לך מתנה. 50 שקל הנחה בלופה על האלבום שתזמיני. הקאץ'? הוא בתוקף רק עד סוף החודש, אז הנה אני מדרבנת אותך לסיים אותו כבר!!! יאללה עידוד!

o0Invisible0o

New member
אז אני מנצל"שת אותך בשביל להודיע

ש... התקבלתי לחילופי סטודנטים!!!!
אעהאעההההההההה!!! נוסעת בפברואר לונציה! יאיי! אני רק חושבת על כמה מוזיאונים אני אלך, כמה תמונות אצלם עם המצלמה המהממת שלי ושאני אפגוש חברים מההתנדבות!!
ואנגלית! ואיטלקית! ולא בארץ! חהחה. זהו, סיימתי להתלהב. סליחה על הניצלו"ש.

LemonLimeLilach

New member
אההההה!!!!

איזה גדולללל!!!! וואייייי אני מתרגשת בשבילך כל כך!! אפשר להיכנס לך למזוודההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יווו ונציה מדהימה כל כך
אוי הקנאה

Rachel47

New member
יואווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!

יואו יואו זה כל כך מרגש!!!! חילופי סטודנטים1!! איזה גדול? וואי ונציה
פברואר זה לא הפסטיבל הזה שלהם ? זה עם המסכות? מזה חשוב? פשוט מהמם שם! תקחי סירה ותשוטי לך בסמטאות!!!!!! יואו!!! |מרובהתרגשותכואבהגבאאוץ'הלכתילשכב|

o0Invisible0o

New member
אני אמורה להגיע לונציה בדיוק באמצע הפסטיבל

ואני בטח אדחה את הטיסה [תלוי מתחיל הסמסטר..] בגלל שיהיו לי מבחנים ועבודות לסיים בארץ..וגם כי זה יוזיל לי את הטיסה. אז אממ כן, נראה לי שאחמיץ אותו
חבל כי זה נראה לי מדהים
בכל מקרה, תודה לכולן על התגובות!! אתן נהדרות! דפי - גם לי אין כסף.
במיוחד לאור כל ההוצאות סביב הנסיעה הזאת..
יהיה אממ..מעניין.
והדס-
וכן, אני לגמרי אכתוב בפורום ואעלה תמונות לפייסבוק..
יואו אני צריכה להסדיר מגורים עד מחר!! איזה פסיכי הדדליין הזה.

LemonLimeLilach

New member
יששש תמונות של פיצות וגלידות!!

ואני בכלל לא אשנא אותך כי אני אדע שאני בכל מקרה לא יכולה לאכול את הגלידות האלה
אה ותקשיבי!! איפשהו בונציה ראיתי את הצנצנת נוטלה הגדולה בעולם, ובטיפשותי הרבה צילמתי אותה לבד במקום לשים משהו לידה, אז היא נראית קטנה. אז את צריכה למצוא אותה ולצלם אותה עם השוואה למשהו אחר כדי להוכיח את גודלה האמיתי!!!

Kill Bernard

New member
אוו! או לצלם אותה ליד המיני נוטלה שלי!

אה, אכלתי את האחרון, שיט. איילת, אני מזה באה לבקר אותך שם. היום אבא שלי אמר שהנסיעה לניו יורק - ונצואלה שתוכננה לכלול גם אותי, וול, לא. גררר

dans girl

New member
כן, אבל לך יש לפחות דמי מחיה אם אני זוכרת נכון, 800 יורו משהו, לי אין אפילו את זה

Rachel47

New member
להסדיר מגורים עד מחר?!

וואט דה..?! יואו סעי לפני הפסטיבל!!!!!!!! הבנתי שזה..כמו שלילך אמרה...הולי שיט

o0Invisible0o

New member
אני צריכה להחליט להרשם למעונות עד מחר

כי מחר נסגרת ההרשמה..אם אני לא עושה את זה עד אז אז אני צריכה כזה לשכור דירה או משהו..
בקיצור, יהיה בסדר. ולפני יש לי מבחנים!!! גם אחרי יש לי מבחנים שאין לי מושג כ"כ מה עושים עם זה..בגלל זה אני מקווה שהסמסטר מתחיל יותר מאוחר ויהיה אמממ בסדר.

dans girl

New member
יאיאיאיאאאאאאאאאאאאא
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף
גם אצלנו אפשר ואין לי אומץ
. וכסף. מה שפותר את בעיית האומץ
. בקיצור, הכי כיף לך בעולם, ואני כל כך שמחה בשבילך, ואת תהני המון ותכתבי לנו בפורום על כל המקומות הנפלאים שאת מבקרת בהם ותעלי תמונות לפייסבוק וכולנו נקנא ונשנא אותך כה
. ותשובי ונעשה מפגש כיפי ותספרי לנו מלא חוויות כיפיות!!! ותאכלי מלא אוכל ממש טעימייי
. איזה כיף

וואו, איזה חדשות טובות!!

זאת נראית כמו חוויה אדירה. את בטוח תהני המון!! אולי אני אבוא לבקר, אני בחופש ממרץ עד ספטמבר

RenanaD

New member
אאאאאאאאאאאאאאה!

היתה לי בצהרים הרצאה משעממת אז נכנסתי לפורום מהפלאפון, וכ"כ התלהבתי לקרוא את זה שעשיתי קצת יותר מדי רעש
יאאאאאאא איזה יופי! אני כ"כ שמחה בשבילך!!! ואת היית כ"כ סקפטית... את רואה?!? חחחח איזה כיף להגיד את זה עכשיו כשזה מאחוריך והתשובה חיובית!

הו וואו

כמה דברים להגיב: גם את בפאזלים???? איזה מגניב!! וגם אני לא קניתי המון זמן פאזל, אבל ממש התחשק לי בזמן האחרון והיה מבצע בפאזלנד השני בחצי מחיר ובדיוק הגיעו להם למלאי שני פאזלים שממש אהבתי! איזה סגנון את אוהבת? נוף? חיות? חכי, אסיים את העמוד ואראה לך איזה רעיון קיבלתי ממך. וכןןןןןן אני רוצה את המתנה!! את בטוחה שאת לא צריכה אותה?

RenanaD

New member
לא קניתי פאזלים פול זמן, אין שום דבר שאני

אוהבת... וזה בעיקר נוף. תלויות לי בחדר תמונה של חוף מהמם עם ים כחול-ירוק פסיכי (2000 חלקים), ואגם עם הרים וסירות קנו צבעוניות קשורות למזח (1500). לפני כן היתה אחרת של 1000 (גדלתי עם הזמן
), אבל נמאס לי ממנה אז החלפתי באחת מאלה. בפעם הראשונה שקניתי פאזלים (אפריל 2007, אומג! עשיתי עכשיו חיפוש במייל) ראיתי את זה
וממש רציתי, אבל אמרו לי שזה גדול מדי וקשה מדי (1500, שחור לבן!) בשביל ההתחלה. אז חיכיתי עם הקניה. ואז כשבאתי לקנות אחרי כמה חודשים לא היה כבר במלאי... ולמוכרת הנשמה הטובה היה מאוד חשוב לספר לי שבדיוק יום לפני היא מכרה את האחרון שנשאר! נבלה. עד היום אני אוכלת את הלב שלא קניתי
יאללה יאללה, תזדרזי עם האלבום, יש לך עד סוף החודש לגמור אותו
באמת, בכיף. אחותי קיבלה את הזיכוי ולא צריכה אותו, גם אני הזמנתי כבר את שלי, אז אעביר לך בשמחה

למעלה