שרית-תודה על המסר-עדכון מצב

לולי90

New member
שרית-תודה על המסר-עדכון מצב

רק כרגע ראיתי אותו-עם בעלי השלמתי למחרת-הוא מתקשר בבוקר ומתחיל לדבר כאילו לא קרה כלום-אז שאלתי אותו אם הוא לא רוצה להגיד לי משהו-אז הוא התנצל...יודעתי שזה יקרה-הוא תמיד חוזר לעצמו מהר מאוד-אבל הרגע הזה שהוא התעצבן הפחיד אותי נורא-כי הוא פשוט התפרץ...אנחנו הנשים-יש לנו את הבכי-שלמעשה פתרון די טוב לפרוק את העצבים העייפות והתסכול...גברים פחות מסוגלים לזה אז הם מנסים לפרוק בצורה אחרת-דרך אלימות( אני בעצם מדברת רק על בעלי-אבל מאמינה שזה די נפוץ).עכשיו הוא בסדר -אבל אני מרגישה שממש אין לו כוח השבוע-אז אני לא מעמיסה-הוא יסע רק מחר-אני הייתי אתמול והיום-וביום חמישי אנחנו לא באים-בעלי יהיה בערב יום חמישי בבית-אז אולי נתארגן ונצא ביחד(כבר שחכתי מה זה) לשבת באיזה מקום...אני פוחדת להגיד-אבל נראה לי המצב כרגע די רגוע-בתי הייתה בבית בשבת-עבר מצויין-(למרות שבעלי התפרץ) .בימי ראשון היא בדרך כלל מרגישה לא טוב-כי זה אחרי שהיא חוזרת מהבית ואו שהשינוי או שרצון להיות בבית עושים לה לא טוב... שלשום היא הייתה בסדר גמור-אתמול עברה טיפול חשמלי(מהשבוע רק פעם בשבוע) ראיתי אותה בבוקר-בערב התקשרתי-היה בסדר.ראיתי אותה גם היום-הכול בסדר.אפילו היה לי מצב רוח היום ואני מרגישה מלא אנרגיה וכוח בימים הארונים(טפו-טפו-טפו-שהכול ימשיך להיות ככה רגוע איתה) ואני פשוט נהנת מהימים השקטים-כי אני יודעת מניסיוני איתה-כי תמיד באה הסערה במוקדם או מאוחר...

לולי היקרה

יופי שיש ימים שקטים. טוב שאת מודעות לסערות שעלולות לבוא. את שואבת כוחות מהימים האלה וכך לדעתי צריך להיות . . צריך למצות את כל מה שאפשר מהימים שקטים והטובים כי הם אלה שנותנים אח"כ כוחות להמשיך.

../images/Emo42.gifלולי היקרה

יופי שיש ימים שקטים. טוב שאת מודעות לסערות שעלולות לבוא. את שואבת כוחות מהימים האלה וכך לדעתי צריך להיות . . צריך למצות את כל מה שאפשר מהימים שקטים והטובים כי הם אלה שנותנים אח"כ כוחות להמשיך. אני מאחלת לך עוד המון ימים טובים כאלה.

ד קובי

New member
לולי יקירתי

שמח לשמוע שיש לך קצת שקט ורוגע, סערה מרחפת תמיד אך את חזקה ומתמודדת... מאחל לך עוד ימים רבים של שקט ורוגע וכמובן אנחנו כאן...

sarit743

New member
לולי יקרה

שמחתי קודם כל לקרוא ממך. כתבתי לך תגובה לגבי הריב עם בעלך אבל לצערי הכנסתי אותה במקום הלא נכון.... היא הודעה אחת למטה ... בכל מקרה, אני שמחה לדעת שקצת יותר רגוע, וגם אני כמוך נותנת לעצמי מנוחה לפני הסערה הבאה. כתבתי בהודעה קודמת (לגבי בעלך) שלנו, הנשים (ויסלחו לי שוב יוצאי הדופן) יש כוחות נפשיים הרבה יותר גדולים ולא חשבתי על מה שאת כתבת, שלנו יש את הדרך של בכי כהתפרקות ולהם לא. את צודקת במה שכתבת אבל כואב לי שאת נמצאת בסיטואציה כזו, של הבנה כלפיו וכלפי הדרך בה הוא בוחר להתפרק, אבל כאן לא המקום לדבר על זה, את מתומדדת עם מספיק עכשיו. שמחתי לקרוא לגבי ביתך ואני מאחלת לך ימים טובים פי אלף. אם את צריכה אותי לכל ענין, אני כאן, לא הולכת לשום מקום. אוהבת, שרית

למעלה