שרית מ-ד-ה-י-מ-ה!

Master Music

New member
שרית מ-ד-ה-י-מ-ה!

היום שהייתי בדיזינגוף סנטר (כמו בכל יום..) וקנית לחבר בלונים ושוקלדים ליום הולדת. מאיזה חנות מתנות. שעברתי ליד הסופר סנטר פיתאום ראיתי את שרית שהייתה עם אבי. לא היה אנשים מסביב. לרגע בספונטיות לא יודע אפילו למה, אמרתי לה ``שרית זה בשבילך..`` היא חייכה ,ואמרה משהו בסגנון תודה ועוד משהו לא זוכר, ואני נמסתי. היא הייתה נראית פשוט מילון דולר! מעלפת! התעקשתי לרגע ( אני אפילו לא דע למה.. וגם חשבתי יו איזה פדיחה..) פשוט יש בה מין אנרגיות חיוביות כאלה. ואז היא אמרה ``לא, אבל אתה צריך לתת את זה למישהו`` אמרתי לא נורא, ואז היא אמרה בחיוך ובצורה הכי מתוקה שאפשר משהו כמו איך אני יסתובב עם זה. (תאמת צודקת.. ). אמרתי לה את מדהימה! (ובתוכי פשוט התפוצצתי מיתרגשות..) אין היא מהממת!! היא ממש הייתה קרובה אליי. רציתי לתת לה נשיקה בלחי אבל קצת התביישתי, שהלכתי שמעתי אותה אומרת לאבי בפליאה ``איזה חמוד..`` זה עשה לי את השנה! ! :)

Master Music

New member
המשך..

את שרית תמיד אהבתי אבל בשנים האחרונות אפילו יותר! באלבומים האחרונים מאז שהיתחילה לעבוד עם HENREE היא פשוט הישתדרגה! הייתי בכמה הופעות שלה! היא פורפורמרית ענקית! נשמעת מצוין בלייב ואנרגטית! ההופעה האחרונה שהייתי הייתה בגני התערוכה בפורים. הופעה פשוט מעולה!! היא עלתה על הבמה עם מראה סולדי ונתנה הופעה של הלייף! והקטע עם הטרבוקה היה פשוט מאלף! (כמו תמיד..) קצת התבאסתי שהיא לא שרה את ``מיס מיוזיק`` אבל חוץ מזה היה פרפקט! בדרכ אצלי הרבה דיסקים של זמרים מזרחיים, (בעצם יש לי רק של שרית,) כי שרית זה משהו נדיר ואיכותי! מחכה כבר לאלבום הבא! (מקווה שההודעה תעלה כי אני כותב מהפל`) שעה מאוחרת אני עייף מת, אבל הייתי חייב לכתוב את זה. סופ``ש מדהים לכולם ושבת שלום! ;)

Master Music

New member
תודה אחי! :)

אתמול גילתי ששרית היא לא רק זמרת מעולה, אלא גם מדהימה באופי! /מאוהב/

סחטיין עלייך אחי../images/Emo8.gif

גם אני שמעתי אותה אומרת שאני חמוד

Music4Life

New member
סחתיקה מותק!

יפה לך לראות את שריתו'ש
שמחה בשבילך על החוויה

Master Music

New member
זו באמת הייתה חוויה חד פעמית! ;)

אני רגיל לראות סלב,(וגם מיתאמן עם איתם) ותאמת לא ממש מיתרגש... אבל שמדובר בשרית.. זה כבר משהו אחר..!! :) היא ענקית! ובן אדם מיוחד! שבוע טוב ומדהים לכולם! :)

למעלה