שרית מעלפתתתת

AVISHAYV1

New member
שרית מעלפתתתת

לא משנה באיזה מצב איפה ומתי שרית תמיד תהיה בליבי.... קודם כל למי שיש ספק הדיווה זו שרית מאז ומתמיד ולתמיד.... כל מילה מיותרת. ושרית זהו איחול לבבי שמצאי את האושר המושלם בשבילך סוף סוף כי מי שעוקב אחרי בכל מקום {בהופעות ועידכונים חמים} יודע מה את צריכה אז שיהיה בהמון מזל כי את ראויה לאהבה אמיתית........... וחבר'ה אל תיקחו את זה אישית מת עלייכם אתם הגדולים.......................

לא ממש הבנתי מה ניסית לכתוב...../images/Emo122.gif

אפשר הסבר
בבקשה
תודה.

AVISHAYV1

New member
תיקון

לא התכוונתי ששרית נשמה מצאה את אהבת חייה אלא הכוונה היתה שאני מאחל לה שהיא תמצא את מה שהיא מחפשת שזו האהבה האמיתית שמגיע לה . וחברה בלי לתקוף אני אומר את מה שאני יודע...........

Music4Life

New member
אבישי..../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

זה אתה...אבישי שכולנו מכירים או משהו חדש...
לרגע זה היה נראה שכן... ומה שכתבת לא היה ברור בכלל, על איזה אושר סוף סוף היא מצאה...תוכל להיות יותר ספציפי בבקשה...
זה נשמע לא פחות ולא יותר כאילו שרה מצאה את אהבת חיי והיא עומדת להתחתן מהדברים שלך.... אז הסבר מה כוונתך ובאיזה צהובון מצאת את זה

AVISHAYV1

New member
הבהרה

קודם כל אל תעבר את מה שאמרתי ואני אחזור על עצמי. איחלתי לשרית שתמצא את האהבה הגדולה שהיא מחפשת ומי לא שמע או יודע על זה {לא רק בשירה} ודבר שני אני אבישי האחד והיחיד אין עוד כמוני.............

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קורעעעעעעעע אתה אה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Drowned World

New member
../images/Emo122.gif לא נראה לי ../images/Emo6.gif

חחח ניבוש כפרוש זה לא אני כתבתי מקודם עם כל הכבוד אני יש לי עיבריט רעותה חחחחח
סתם בצחוק תגידי אני רוצה לקנות ממך את השעון ספייס הזה שפעם הצעת לי

Music4Life

New member
אביבי חמוד...כנס רגע../images/Emo3.gif

יודע משהו, ידעתי שזה לא
אתה.......אני מכירה אותך והסגנון דיבור לא ממש תאם אותך. הבנתי שמדובר באבישי אחר.
בקשר לשעון, וואלה אני חושבת שאני יכולה למכור לך אותו...אבל אני צריכה לחשוב בכמה אני מוכרת... אז כעקרון אתה יכול לקבל אותו. יש לך הצעת מחיר

Music4Life

New member
אבישי, כפרע קטן....כנס רגע../images/Emo3.gif

יודע משהו, ידעתי שזה לא
אתה.......אני מכירה אותך והסגנון דיבור לא ממש תאם אותך. הבנתי שמדובר באבישי אחר.
בקשר לשעון, וואלה אני חושבת שאני יכולה למכור לך אותו...אבל אני צריכה לחשוב בכמה אני מוכרת... אז כעקרון אתה יכול לקבל אותו. יש לך הצעת מחיר

Drowned World

New member
ופעם אחת קראת לי אביבי WTF ../images/Emo6.gif

אממ.. פעם שעברה אמרת לי 50 שקל אם זה עדיין תקף אני אקנה אותו ממך וד"א יש מחר אצלי בבית מפגש ספייס את מוזמנת כמובן כולם יהיו צביקה מושיק שרית רעות ועוד..

למעלה