שרית, לאן נעלמת?

jonbaum

New member
שרית, לאן נעלמת?

עדיין מחכים לשמוע מה היה עם המזוודות ואיך היה הטיול לנגאנו.

tals56

New member
היא נחטפה ליקום אינסופי

ועכשיו היא כלואה במערבולת זמן אינסופית שרק עוד 20000000 שנה מישהו יצליח לחדור את הגבול בין היקומים שלנו ואז יקחו עוד 2000 שנה לאתר אותה במערבולת אינסופית. בקיצור אין לה זמן להיכנס לפורום אני חושב.

tals56

New member
אני חושב שזה היה ספיידרמן

הראשון כמובן,כשמרי ג'יין בטעות נפלה למערבולת זמן אינסופית... ואני לא מכיר את התוכנית "סובסה כרוניקל",אתה יכול לתת לי לינק לאתר שלה?

SashTheRed

New member
זה אנימה

tsubasa chronicles... תוכל לבדוק לגבי זה באתר www.animenfo.comפשוט תכתוב בחיפוש את שם הסדרה.

tals56

New member
אהמ...

כמובן שאני לא יודע מה זה "סובסה" אבל אני יודע טוב מאוד מה זה "צובסה" (ואפילו אני צופה בזה) ^_^...

Tenguy

New member
OK, אני אוהב לראות את יו יו האקושו

ולפעמים אני עובר ערוץ מוקדם מידיי ואז רואה שוב את סאורן-המקרוני ואת סקורה-האיטריה ושני האחרים-ארוכים כמו Ohashi - נופלים/מרחפים במערבולת בין עולמות... תגיד ? משהו קורה שם בין מערבולת למערבולת ? ראיתי את הפרק הראשון, וזה הספיק לי שלא לראות את שאר הפרקים... בהאקושו יש הרבה יותר בידור ואקשן, לא ?

tals56

New member
האקושו זה אידיוטי

בדיוק כמו אבודים, המערבולות האלה זה מתי שהם עוברים עולמות עם הארנב המזמר שלהם מוקונה וכן,גם אני חשבתי שהם ארוכים מדי להיות דקים כאלה,אבל אין מה לעשות... בסאקורה(הרגיל) הדמויות נראו נורמליות... אבל בסופו של דבר אף אחד לא משתווה לזה ------>

למעלה