שרית חזרה? לארץ כבר?
ח חביתקה New member 26/10/04 #3 עדיין לא ../images/Emo70.gif דיברתי עם המשרד בצהריים, והיא עדיין לא שבה.
ש שי shay love sarit New member 26/10/04 #6 שתחזור בשלום ב"ה אמןןןןןן../images/Emo70.gif כפרה עליה המלכה הזאתי..
ש שי shay love sarit New member 26/10/04 #8 נכון../images/Emo70.gif זה לא משנה מתי היא תחזור שתהנה לה. העיקר שתחזור בשלום ב"ה אמןןןן! »¦« --->•-•«««©שרית חדד®»»»•-•>והע!לם ש!תק!
נכון../images/Emo70.gif זה לא משנה מתי היא תחזור שתהנה לה. העיקר שתחזור בשלום ב"ה אמןןןן! »¦« --->•-•«««©שרית חדד®»»»•-•>והע!לם ש!תק!
M Music4Life New member 26/10/04 #9 היא בטח תחזור בלילה... מאוחר. היא תהיה פה בקרוב, לא לדאוג בקיצור, אני מקווה שאני נהנת בצרפת ושיהיה לה כיף, ושהיא בריאה שלמה ומאושרת
היא בטח תחזור בלילה... מאוחר. היא תהיה פה בקרוב, לא לדאוג בקיצור, אני מקווה שאני נהנת בצרפת ושיהיה לה כיף, ושהיא בריאה שלמה ומאושרת
ח חביתקה New member 26/10/04 #10 הבנתי שהיא אמורה ../images/Emo160.gif לחזור היום, אבל אי אפשר לדעת בדיוק מתי. נחכה למחר ואולי נדע... לילה נפלא לכולנו,
הבנתי שהיא אמורה ../images/Emo160.gif לחזור היום, אבל אי אפשר לדעת בדיוק מתי. נחכה למחר ואולי נדע... לילה נפלא לכולנו,