שרית חדד של אז ..!

שרית חדד של אז ..!

כידוע לשרית חדד ניתנה דחיפה משריף ענקית ב 1994 . ודחיפה עוד יותר ענקית ב 1997 ע"י טיפקס באלבום "נשיקה לדוד" עם השיר "למה הלכת ממנו". אח"כ הם עבדו על האלבום "כמו סינדרלה" משם יצא השיר הבולט "כמו סינדרלה". ועוד שיר אחד נראה לי "בוא" . בסירטון שלפניכם תוכלו לראות את שרית חדד של אז (שמנה ומגושמת שנראית זוועה) אבל עם אותו קול יפה שרה את "בוא" במהלך הופעה ב99'. ב2000 עברה לסטייל חדש עשתה דיאטה רצינית ועיצבה את המראה שלה מחדש.. בתמונה שמצורפת גם תוכלו לראות את שרית וקובי אוז מתוך האלבום נשיקה לדוד ב97'. אפשר להבחין בשרית..

תודה רבה..

ושרית הצליחה בזכות עצמה

והייתה חייב לירשום..

שמנה..וזוועה.. אתה יודע הייתה יכול לבטא את זה אחרת ולא במילים קיצוניות כאלו. הייתי אומר שקצת הגזמתה..אומנם שרית הייתה שמנה..אבל היה לה יופי
יופי טהור
ושוב
שרית הצליחה בזכות עצמה ולא ביזכות אף אחד אחר
נ.ק.ו.ד.ה

נשמה ,

שרית הצליחה בזכות עצמה נכון ..אבל היא קיבלה חיזוק בתחילת הקריירה משריף במועדונים . ואז הוציאה את האלבומים :"ניצוץ החיים,בהופעה חיה בצרפת,חוק החיים,כמו סינדרלה"..ואז משם הדלתות היו פתוחות בפניה. גם הקליטה שתי דואטים עם טיפקס . אין מה להגיד רגע לפני ששרית הפכה לכוכבת ענק היא הייתה עם שריף טיפקס והכל שלה . אפילו ההופעה חיה בצרפת שהולטה ב 96' הייתה בגרסת אולפן . המילות קישור הכל בויים והוקלט,היא לא באמת הייתה בצרפת בשנים ההם ...

n e s t i

New member
תפוז ישראלי מציגים:

קומונה חדשה באויר...פיטפוטים קישקושים צחוקים והמון חיוכים..כל שעליכם לעשות הוא להכנס ללינק הבא.. למעוניינים ייוצגו בקומונה חומרים בלעדיים על שרית חדד מתקופת הערצתינו...ורובכם כאן כבר מכירים אותנו!
נשמח אם תבואו...לא תתאכזבו זה בטוח!..אז למקרה שפספסתם..הקומונה בקישור הזה

שלחתי שם בקשה לקטעי עיתונות !

על אייל גולן ושרית חדד מאותה השנים ...אנא מי שיוכל לעזור לי .אשמח!

תודה../images/Emo9.gif

ונכון שרית הצליחה בזכות עצמה ובזכות מישהי! מלכה נישארת מלכה תמידדדדד ימותו הקנאיםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה