שרית חדד במגיק' אחד

טנקס..אבל אנחנו יודעים עוד ממזמן

אגב אני הולך להפלגה הזו ..
יש פה עוד מישהו שהולך?...

חח צוריה..בצרורות..הלוואי

אני רק חושב על ההפלגה..יומים של פאןןןן..(כייףףף) יאללה עוד שבוע והפלגה.. מה שטוב זה שהספינה יוצאת 2 מטר מהבית שלי אני גר קרוב לים וזה יוצא מהנמל..והנמל זה 2 דקות מהבית שלי.. אז ככה שאני חוסך לי היתרוצצות..וכול הבלאגן הזה.. יאללה מי בא להפלגה הזו? משעמם בלי מעריצים ביחד..

יאללה רותם.... אני באה!

תקנה לי כרטיס, אני מבטיחה לבוא.. סתם נראה לך.. אה... אתה רוצה לומר לי שקנית כרטיס בודד? כאילו.. אם לא יבואו מעריצים שאתה מכיר, לפחות יהיה לך שם מישהו מהמשפחה או חבר? בכל מקרה אני מקווה מאוד שתהנה!!!! ונחמד לך שזה מליד הבית
תיסע באופניים לנמל, תקשור אותם שמה ליומיים, ופנאןןןן.. חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

עלקקקק נירא ללך אני יפליג לבדד..? וואיי היתי מישתגע..אני לא אוהב להיות לבד במקום שהו.. יהיה שם המוןן אנשים ואפילו אחד אני לא יכיר.. אזז לאא.. אני מפליג עם אחותי..ו2 אחינים שלי ואני..

ס י ו ן 24

New member
../images/Emo13.gifתשובה לרותם שמואלי

אני גם מפליגה ב-30.06 רק שאני גרה רחוק יחסית לא קרובה כמוך-אבל שטויות בשביל להליג עם שרית אני אסע גם לצרפת......

וואלהה..אחלה..

אז תיצטרכי לבוא לאשדוד כי מפה זה מפליג.. מקווה ליראות אותך מבין כול האנשים.. חחחחח..בכול זאת הינה תמונה שלי עם תצליחי ליזכור.. וואי איזה כיף אז יהיו מעריצים איתי..

תלוי בכמות האנשים בחדר..

בנאדם אחד זה..530$ 2 בנאדם זה יוצא נירא לי 300$ 3 בנאדם 250$ 4 בנאדם 199$ 5 בנאדם זה 199$ וה..5 זה 150$

lironosh20

New member
הייי....

טוב, אז רק עכשיו אני ראיתי את זה ששרית חדד הולכת להופיע ב-30 לחודש.. אני מתה לנסוע.... אבל כרגע לקבוע עם חברות זה מאוחר מדי.... אז למי אפשר להצטרף????????????

לאן ההפלגה יוצאת לאיזה ארץ ?

וזה 3 ימים להיות רק באוניה או שניכנסים לאיזה ארץ ומטיילים שם קצת ??

ועוד שאלה ......

זה 3 ימים רק באוניה או שיוצאים לטייל קצת גם בטורקיה וקפריסין ? ושרית תיהיה 3 ימים באוניה בטיול הזה ? או שהיא מופיעה ואז הולכת ?

למעלה