שרית בסקרים

בוסון

New member
שרית בסקרים

מי יודע מה מצב ISRAEL בסקרים, שבוע לאחר יציאת השיר לאוויר העולם ? האם אנחנו עדיין בתחתית או שמא התקדמנו מעט ?

ASH1977

New member
נכון לעכשיו

שני הסקרים שנראים לי הכי מהימנים (משום שההצבעה שם היא לפי מדינות ולא ניתן להצביע למדינה שלך): בסקר הגדול של EUROSONG.TK אנחנו במקום ה-15, שזה לא טוב אבל לפחות מאפשר לנו לשלוח נציג ל 2004. בסקר של EURONATION אנחנו במקום ה-11 שזה גם לא הכי אבל יותר מעודד. שם ניתן גם לצפות בניקוד שניתן ע"י כל מדינה. המדינות שמעניקות לנו הכי הרבה הן: קרואטיה 8 נק´, מקדוניה 7 נק´.

ronen.ak

New member
אני אפילו שמעתי משהו

על מקום שמיני אבל אל תתפוס אותי במילה

Asaf S

New member
אפילו...

אם ניהיה בכל הסקרים מקום 24 את מי זה מענין !?!? איך זה מעסיק אותכם !!! הסקרים תמיד טועים , תדעו !!! אנחנו עוד נראה מי ייזכה , ומי יהיה מקום אחרון...

ASH1977

New member
בשורות טובות מספרד...

באתר EUROVISIONMADRID יש גם סקר אירוויזיון והרי התוצאות נכון לעדכון האחרון: 1. צרפת - 776 נק´ 2. שבדיה - 772 נק´ 3. גרמניה - 727 נק´ 4. ספרד - 635 נק´ 5. ישראל - 526 נק´ אז אולי עוד יש תקווה...

איליה.

New member
על תקווה וחוסר-תקווה.

בשנת 2000 הולנד הובילה בסקרים, ודנמרק סגרה את הטבלה בחלק מהם, ולא הגיעה ליותר ממקום 15 באף אחד. בשנת 2001 סלובניה הובילה בסקרים, ואסטוניה סגרה את הטבלה בחלק מהם, ולא הגיעה ליותר ממקום 15 באף אחד. אלה לא הסקרים שיכולים להעניק או לגזול תקווה.

למעלה