שריתוש המקסימה

שריתוש המקסימה

איזה יפה שריתוש בפסטיגל 199 חבלז אני הקלטתי את זה ממש יפה היא.

חביתקה

New member
../images/Emo52.gif לא שייך לשרשור,

מישהו/י מוכן/ה להסביר לי איך מעלים תמונות לפורום. יש לי דיסק חדש עם תמונות של שרית מההופעה שהייתה ב-08/11/2004 במישכן לאומנויות הבמה בת"א.

כנסי

כששולחים תמונה אז למטה כתוב "צירוף קובץ" תילחצי על זה ותיבחרי תקובץ שאת רוצה
אבל חשוב לזכור שאי אפשר להעלות קובץ מעל 250KB...אז אם התמונות גדולות,צריך להקטין אותם

eliran9eliran5

New member
ברק תמם הם אתה כאן כנס

שמע יש לך את האתר של חגיגה של חדד נכון אז יש הורדות וכשאני לוחץ על נורדות יש פאזל אז במיקרא לחצתי על פאזל מספר 2 וראיתי שאין לי טת התמונה בזאת אז הם תוכל לעלות לי את התמונה של הפאזל בבקשה כי אני צריך אותה תודה אלירן

tamam44

New member
לאלירן ולכולם .....

אלירן, אין לי את התמונה הזו בעצמי. אני אשמח מאוד אם מישהו יכנס לאתר שלי לפאזל 2 בהורדות ויראה את התמונה, ויצרף אותה !!!

eliran9eliran5

New member
כן ועל זה רציתי לענות כנס ברק תמם

תשמע ניסתי כמה דרכים לנסות ךהעתיק אותה אבל איפשר אין מצב ואף אחד לא יכול אז שאלתי עם יש לך

Music4Life

New member
../images/Emo3.gif אכן לא קשורה

איזה רעיון, תמונות של כולם...אני כבר שמתי תמונות שלי ולא ממש בא לי להעלות עוד

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אההה טוב, אם לא בא לך

אז לא משנה... למרות שכולם יכולים לקפוץץץ!!! את לא צריכה לפחד להעלות תמונות בגלל תגובות של אנשים...

Music4Life

New member
לא זה בגלל ש...

אחר כך לוקחים את התמונות האל (לא יגיד שמות) ומשתמשים בזה לרעה ולמה שאני יתן להם דלק למדורה הזאת? מבינה על מה אני מדברת? אם לא, אני אשמח להגיד לך בפרטי
אבל השאר, אם הם מעונינים אז סבבה. אבל כולם פה מכירים את כולם, לא?

אני כבר..

אני כבר מכיר הרבה הרבה ואני ראיתי אותם והם ראו אותי והם ממש חמודים כפרה עליהם אחים שלי שרית חדד המלכהההההה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח סבבה (:)

במחשבה שנייה, גם אני ראיתי כמה אנשים מהפורום... ויש גם כאלה שלא בא לי לראות.. והרבה פה יעדיפו לא לראות אותי! אז על מנת לחסוך מכם התקפי לב מיותרים- ויתרתי על הרעיון!

למעלה