שריר בעצב

luna31

New member
שריר בעצב

מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבי גב תחתון הייתי אצל האורטופד הוא הביא לי לעשות זריקות תוך שרירית בשם אביטרן לתוך השריר התפוס בעצב הזריקות הרגיעו את המקום אך לא שחררו את השריר התפוס ...קיימת הקלה גדולה בלקום ולשבת שום כאב אבל שאני הולכת יש טיפה כאב בגב ,,, עשיתי צילום של הגב התחתון במכון רנטגן ומחר אני חוזרת לאורטופד אני חוששת שהיא תשילח אותי לאישפוז ואף לעשות ניתוח ? השאלה מה ינתחו ? ואני מפחדת אני רוצה לחזור לעבודה כרגיל ביום ראשון הייתי שבוע בחופשת מחלה וזה הספיק לי !!! רציתי לדעת איזה פתרונות רפואיים יש חוץ מניתוח ומאישפוז ... אודה לכם על תשובתכם המהירה ...

כאבי גב

שלום לונה, כאבי גב היא מחלה ממושכת ויש צורך בעיקר בסבלנות. זריקת וולטרן מוזרקת לשריר ומטרתה לטפל בדלקת באופן כללי, אין כוונה להזריק לאזור התפוס. ההקלה הגדולה שאת מתארת מראה על כיוון נכון של התקדמות ההתקף. לא הייתי מקדים את המאוחר בכל הקשור לניתוחים, הרי עוד לא פגשת את הרופאה, מניין לך שהיא תציע לך ניתוח ואיך ניתן לנבא מה היא תאמר? בכל מקרה, מעל 90% ממקרי כאבי הגב חולפים ללא צורך בהתערבות כירורגית. עקרונית אין מניעה לחזור לעבודה, הכל לפי ההרגשה שלך. בברכה,

למעלה