שרירנים

shin86

New member
שרירנים

היי, האם יש למישהי המלצות בנוגע לרופאים שמתמחים בשרירנים (טרום ניתוחי)? ממש דחוף לי תודה!

טוליתי

New member
לא כל כך הבנתי איזה רופא את מחפשת...

ולכן כתבתי את כל האופציות:
אם את מחפשת מנתח רחם מצוי, אז גולדנברג מנוסה מאוד בניתוחי רחם מסובכים.
אם את מחפשת רופא שיאמר לך אם השרירנים מפריעים להריון או לא, ממליצה על אחד משתי האופציות:
בר חוה - רופא פוריות שמחזיק בהתמחות נוספת - אולטרסאונד. מאמינה ששתי ההתמחויות יעזרו לאבחן היטב אם יש צורך בניתוח או לא.
פרופ' משיח - עושה הרושם שראה כבר הכול.

shin86

New member
שרירנים

תודה על תשובתך. אני אפרט מעט יותר, אני ללא ילדים ומנסה להיכנס להריון. יש לי מס' שרירנים אינטראמורליים ברחם שככל הנראה מונעים השתרשות, לאחר ייעוץ אצל פרופסור גמר המליץ על ניתוח לכריתת השרירנים בפתיחת בטן. הייתי גם אצל ד"ר יאיר פרנקל והמליץ על לפרוסקופיה. כעת אני במצב טרום ניתוחי שעליי להחליט על איזה גישה ניתוחית אני הולכת. אני מעוניינת בייעוץ נוסף ומתלבטת באיזה רופא לבחור, כמו כן ידוע שכפי שחשובה גישת הניתוח שאבחר חשובה באותה מידה המנתח. שמעתי על גולדנברג ולכן חידדת לי את הבחירה, אם יש רופאים נוספים שמומלצים אשמח לשמוע. בנוסף, הייתי מעוניינת לקבל המלצות על פרופ' מוטי מרדכי פנסקי, פרופ' חגי ציון ופרופ' יונה תדיר. נא עזרת הפורום!

Clair24

New member
אההה

לפני הניתוח שלי התייעצתי גם עם גולדנברג וגם עם גולדשמיט כדי לוודא שאין ברירה והניתוח חייב להתבצעה בפתיחת בטן.

אני מאמינה שאם גולדנברג אומר שאי אפשר אז אי אפשר: כשהגעתי אליו ליעוץ עם ההפניה והכל הייתי מוכנה לניתוח בפתיחת בטן כי נאמר לי שעם גודל השרירן שלי זה מחייב פתיחה.

גולדנברג לא התרגש מהגודל ואמר בהתחלה שיהיה אפשר בלפרוסקופיה. אבל לאחר שבדק אותי הסביר שאי אפשר (המיקום של השרירן והמבנה הפיזי שלי - שרירן מעל הטבור). זה גורם לי להאמין שם אפשר בלפרוסקופיה הוא יעשה זאת.

גולדשמיט לא נכנס לפרטים אבל הסכים שהניתוח מחייב פתיחה.

ואולי טיפה לעודד אותך, נקלטתי בטיפול הראשון אחרי הניתוח :)

בהצלחה!!

למעלה