שרירנים ברחם

miss1

New member
שרירנים ברחם

שלום,
אני בת 38, סובלת כבר הרבה שנים מתופעות של כאבי מחזור בלתי נסבלים, דימומים כבדים.. השבוע בבדיקה אצל רופא נשים התברר לי שיש לי שרירנים ברחם. למעשה זאת לא אבחנה ממש חדשה, אמרו לי את זה גם כבר לפני שנה וחצי בבדיקה אחרת שעשיתי אבל אז לא הבנתי כל כך מה המשמעות של זה, אז זה די נשכח..

בכל אופן רציתי לדעת מה יש לרפואה המשלימה להציע בעניין? האם ידוע על טיפול ברפואה המשלימה שעוזר לבעיה מהסוג הזה?

0 אור 0

New member
בעיה של שרירנים

מכיוון שהתפתחות של שרירנים ונבעת מחוסר איזון הורמונלי, אזי הטיפול ההוליסטי לא רק מומלץ, אלא לעתים יותר יעיל במקום או במשולב עם הטיפול המערבי.
מה אפשר לעשות:
א. איזון הורמונלי - על ידי רפלקסולוגיה או דיקור
ב. הזרמה ופתיחת חסימות לצורך צמצום השרירנים הקיימים - שוב רפלקסולוגיה ודיקור, אבל גם עבודה דרך השרירים והנשימה - ביוגה טיפולית, צ'י קונג טיפולי, שיאצו, עיסויים מיוחדים
ג. פעילות מדויקת נגד השרירנים באמצעות צמחי מרפא
ד לוודא שהתזונה מכילה את כל המרכיבים המסייעים לגוף להתמודד עם הבעיה
ד. במקרה של שרירנים מאד גדולים שיוצרים דימומים ברמה של פגיעה בתפקוד, יש טכניקות מערביות חדשות שמאפשרות לסגור את כלי הדם אל השרירן ומאפשרות להפטר ממנו, כדי לאפשר לטיפול הטבעי לעבוד

יעל ND

New member
טיפול בשרירנים

הרבה שיטות עבודה: דיקור (מאד מועיל!), הומאופתיה, צמחי מרפא.
לגבי כאבי מחזור - לא בטוחה שיש קשר לשרירנים, לפעמים שינוי קטן בתזונה - הוצאת כל דבר חלבי מהתפריט - עושה את השינוי.

hal767

New member
השרירנים

בהרבה מקרים הם מחסן של חומרי פסולת שהצטברה בגוף.
טיהור הגוף מפסולת ורעלים שהצטברו בו עשוי להיות דרך ריפוי יעילה. יש להתאים את הדרך למטופל.
בגישה הטבעונית שמים דגש על תזונה מתאימה כחלק חשוב בדרך לסלק רעלים. מעבר לזאת מתאימים אורח חיים נכון וכן ניתן להעזר ברפלקסולוגיה ובעיסויים בנוסף.

יש הרבה להציע בעניין - החל מהקטנת השרירינים

שלום
כפי שכתבו קודמיי יש לרפואה המשלימה הרבה עזרה בנושא
הצטברויות כאלה הן בעיה הורמונאלית ולכן צריך לאזן את הגוף - מבחינת הרפואה הסינית - שילוב של צמחי מרפא ודיקור יעזרו לכווץ ולהקטין הצטברויות שגורמות לתקיעות ולחץ במערכת הגניטלית = לכאבים - כתוצאה מכך תהיה זרימת אנרגיה ודם טובה יותר ברחם וכך הכאבים יפסקו והדימומים גם כן (נשמע קצת סינית אהה :)

ממליצה בנוסף על שינוי תזונתי כדי שהם לא יגדלו - להוריד/ להמעיט במוצרי חלב, קמח לבן - מייצרים לחות שתוקעת עוד יותר את המערכת
ומאוד חשוב- פעילות גופנית ! להניע את הגוף ולחזק - מומלץ פילאטיס, יוגה, או כל דבר שאת עאוהבת לעשות :)

לרוב חימום מקומי של כרית חמה יעזור - אבל זה רק סימפטומטי לכאב ועדיין יש צורך לפתור את הבעיה פנימית

רפואה שלמה, אמילי

אתר www.emilyclinic.com
דף פייסבוק http://www.facebook.com/emily.clinic

למעלה