שרירי בטן

bicherola

New member
שרירי בטן

קראתי את המאמר על בטן שטוחה ו"קוביות" ורציתי לדעת איזה אינון טוב אתה יכול להביא לי כדי לפתח את השריר שמתחת לפופיק אני בן 16 1.77 ושוקל 79 ק"ג (אני קצת מלא) אני מתאמן 5 פעמים בשבוע כ- 20 דקות אני עובד על השרירים אה... אני מתאמן בבית

exit_from_here

New member
זה מענין גם אותי.מקפיץ

אני בן 15 שבוע הבא (לפי תאריך עברי) פעם אחרונה שנמדדתי (מזמן) 1.52 ו42 ק"ג אבל לדעתי גבהתי והשמנתי בהרבה מאז. ואת שאר הסיפור אתה יודע רמי...

אלי ו.

New member
אין בטן תחתונה

בכל תרגילי הבטן, כל הבטן תעבוד. בתרגילים מסוימים (כמו הרמת רגליים בשכיבה) "תרגיש" יותר את הבטן התחתונה, אבל אין בכך כלום. וריבועים לא משיגים בחדר כושר אלא במטבח.

mama232

New member
אז למה

בהרבה אתרים והרבה מאמנים אומרים שכן יש בטן תחתונה ועליונה ? שלא תבין לא נכון, אני רק שואל אין לי דעה בעיניין...

אלי ו.

New member
אני יודע, היום שמעתי מאמנת

שאומרת את זה. דיברתי איתה על זה, והיא הסכימה איתי, אבל אמרה שהמתאמנים רוצים "להרגיש" את השריר. תראה, יש הרבה מיתוסים בחדרי כושר, ותשמע גם הרבה שטויות, לפעמים אפילו ממאמנים מוסמכים. המשך לעבוד על הבטן, תרגילי "בטן תחתונה" הם תרגילים טובים לכל הבטן, רק אל תחשוב שאתה צריך לעשות תרגילים נפרדים לבטן עליונה ותחתונה. והכי חשוב, אם אתה רוצה שיראו את שרירי בטן שלך, צמצם קצת את הקלוריות בתזונה, ותוציא קצת יותר באירובי. עם קצת סבלנות, תראה תוצאות.

בטן תחתונה

אני מקווה שתראה את הודעתי ! דבר ראשון כנס למאמרים בפורום על בטן, דבר שני המיתוס על הבטן התחתונה נוצר עקב עצבוב תחושתי נפרד לבטן התחתונה דבר הגורם לתחושה שהעבודה נעשית על הבטן התחתונה בעוד שבפועל העבודה היא כמובן על השריר כולו !

למעלה