שרירי בטן - הבטן שלי מפותחת הרבה יותר בצד שמאל ואני רוצה להשוות את זה - איך אני עושה את זה?
M MidNight Flame New member 14/7/02 #1 שרירי בטן - הבטן שלי מפותחת הרבה יותר בצד שמאל ואני רוצה להשוות את זה - איך אני עושה את זה?
ר רמי ירון New member 15/7/02 #3 בטן שאתה אומר מפותחת למה אתה מתכוון ??? הריבועים בצד שמאל ? האלכסונים בצד שמאל ? שומן ? חזור אלי
M MidNight Flame New member 15/7/02 #4 אני מתכוון ש... שרירי הבטן שלי מפותחים אבל בצד שמוש שקוע יותר ובצד ימין הרבה נפחות (האלכסונים?) אז מה אני עושה?
אני מתכוון ש... שרירי הבטן שלי מפותחים אבל בצד שמוש שקוע יותר ובצד ימין הרבה נפחות (האלכסונים?) אז מה אני עושה?
ר רמי ירון New member 15/7/02 #5 בטן אני מקווה שאתה לא טועה והכוונה היא לשרירים האלכסונים - הפתרון הוא פשוט, חזק את השרירים האלכסונים של צד ימין. במידה וזה הישר בטני הבעיה היא גנטית ואין לה פתרון !
בטן אני מקווה שאתה לא טועה והכוונה היא לשרירים האלכסונים - הפתרון הוא פשוט, חזק את השרירים האלכסונים של צד ימין. במידה וזה הישר בטני הבעיה היא גנטית ואין לה פתרון !