שרירים תפוסים

מילאן

New member
שרירים תפוסים

האם שרירים תפוסים הם הוכחה ל"אימון טוב" יום קודם? או הוכחה לעבודה לא נכונה על השרירים?

גלעד ק

New member
שרירים תפוסים

תלוי יכול להיות שזה קרה לך כי 1 לא עשית מספיק חימום 2 לא עשית מתיחות לאחר סוף האימון 3 עשית מאמץ בלתי רגיל או שאם זה לא 3 הנ"ל שעבדת נכון ובגלל זה נתפסו לך השרירים

שאקל

New member
משלוש יוצא אחד

אתה יודע מה הכי מעצבן גלעד? שאי אפשר לדעת אף פעם למה השרירים תפוסים. היה לי לא מזמן ששרירי הבטן שלי היו מאוד תפוסים. לא יכולתי לצחוק כל היום כל צחוק הכי קטן הרגשתי את השרירים. אני לא יודע מה הסיבה. הלוואי וזו הסיבה האחרונה כתוצאה מאימון נכון. הלוואי

xon25

New member
לפי דעתי, ואני ממש לא מומחה

אם אתה מתאמן בקביעות אז לא צריכים להתפס לך שרירים. אם נתפסים אז אתה לא מתחמם/נמתח כמו שצריך או מגיע למצב של אימון יתר. ביום שאחרי האימון אם אתה "מרגיש" את השרירים זה בסדר, אבל אם יש כאב אז אתה עושה משהו לא נכון...

spoild

New member
אימון יתר לא מגיע כל כך מהר

הסיכוי שהיתפסות השרירים היא אינדיקציה לאימון יתר הוא סיכוי קלוש, להגיע לאימון יתר זה מורכב יותר, הסיבות העקריות להיתפסות- זעזוע של השריר עקב - שינוי תוכנית או תרגיל ,חימום לא מספק, הצטברות של חומצה(שכחתי ת´שם) את שרירי הבטן אתה אמור להרגיש טוב טוב שהם נתפסים, ואז זה הכאב הכי טוב שיש(מהנה). דוגמית- אם תעבוד על היד הקדמית בצורה זהה חודשיים , השריר לא יתפס לאחר כל אימון(יכאב) , אבל אם תשנה אחרי תקופה את - האינטנסיבות של העבודה,הזווית או גורם אחר - יש סיכוי סביר שלמחרת תרגיש את האזור, אני לדוגמא, מפחד ללכת לישון, היום התחלתי לעבוד באינטנסביות על התאומים, לאחר מנוחה ממשוכת שלא ממש הגדשתי להם זמן, שהם נתפסים זה כואב ומעצבן ויש לי זיכרון "מר" מהם. מקווה שיהיה טוב. בכל מקרה, אתה יודע שעבדת והפעלת את אותו השריר!

גלעד ק

New member
לא ממש מעצבן

אל תתעצבן עם הזמן תצבור ניסיון ואז תידע את הסיבה לכאבים.

liorsion

New member
מדוע ריצה במדרון

יכולה לגרום לכאבים וריצה בעלייה לא? באם זהו הבדל עקרוני או רק בגלל שבאופן כללי אנחנו רגילים יותר לעליות?

רומי1770

New member
וואללה.....

אתה ממש צודק...כשאני חושבת על זה ...ריצה במדרון כואבת יותר מריצה בעליה קבוצת שרירים שונה עובדת... בתחושה האישית שלי העצמות" עובדות" כלומר קיים צורך בבלימה תמידית ופחות שרירים מופעלים, בעוד שבעלייה מפעילים את התאומים ו 4 ראשי... אני טועה? בכל מקרה אני מדברת מחוויה אישית בלבד.. רומי

למעלה