שריקת הפתיחה!

seafox

New member
שריקת הפתיחה!

והרי לשאלה הראשונה: מי היה ידוע בשימוש השיטה three -on- one chord ואיזה עוד שם יש לזה? נ.ב. למי שיש שאלות וחידות לתת לי לחידון הזה, מוזמן לשלוח לי במסרים!

loomer4

New member
אהה אני חושב שאני יודע!!!

המורה שלי סיפר לי על זה פעם, נדמה לי שקראו לו טאד ג'ונס או משהו, ואין לי מושג איזה עוד שם יש לזה :/

seafox

New member
אני אבדוק אם גם הוא מוכר בשיטה הזו

אבל הכוונה הייתה למישהו אחר

yaelcohen445

New member
אחי זו לא שאלה טובה. כי לפי

מה שכתוב בויקפדיה (תתן שאלות שאי אפשר לפתור בעזרת חיפוש קל בגוגל) כתוב שמונק לימד את קולטריין את זה. ומאז אנשים חיקו את זה (כמו מקוי שניגן עם קולטריין) זה גם יודע בתור sheets of sound.

seafox

New member
../images/Emo127.gif תשובה נכונה

המטרה היא לא לגרום לאנשים לא למצוא את התשובה בקלות, אלא להביא לתסיסה :) נקודה אחת לטובתך הבא בתור בעוד יומיים. אתם מוזמנים להמשיך לשלוח אליי שאלות

boaz10

New member
אז אולי קצת הסברים

על השיטה הזו? מה זה Three on one chord?

boaz10

New member
אתה יודע,

להכנס לגוגל ולקרוא אפשר תמיד. גם בתגובה הקודמת שלך אתה מציע לשנות את השאלות לכאלו שגוגל לא יענה עליהן בקלות. נראה לי שאתה מפספס את כל מטרת החידון הזה. לקבל כאן הסבר על השאלה והנושא שלה יכול לעורר את המקום כמו שכל כך הרבה קוראים רוצים. אז אשמח מאוד לקבל הסבר מפי האנשים שכאן, לפתח אולי דיון מידי פעם על נושא מסויים ולא לחפש בגוגל ולשמור את הידע לעצמי. בוקר טוב

seafox

New member
כיוון שאני לא ממש מכיר

את השיטה בעצמי, אני אנסה ללמוד עליה קצת, ליישם ואז לבוא בהסבר. ואם יש מישהו שמכיר, יהיה נחמד אם באמת ירשום את זה. רז יצחקי אולי?

התקלתם אותי.. בחיי.

ידידי היקר. חייב לומר, שאף פעם לא נתקלתי במושג הזה, אולי כוונת המשורר ל: Upper Structure Triad? זה הדבר הקרוב ביותר שאני מכיר, ואם לזה התכוונת, אז בוודאי שיש הסבר. מחכה לתגובה! שלכם - רז יצחקי.

למעלה