שריפת רפידות?

inokurz

New member
שריפת רפידות?

מה הדרך הנכונה לטפל ברפידות שהתלכלכו בשמן ומשמיעות רעשי חריקה נוראיים בזמן בלימה?

מניסיון כואב !

1. לא לבלום. לא לגעת בידיות הבלימה, אתה רק מחדיר יותר שמן לרפידות ולרוטור. 2. לא לשרוף רפידות, זה איזו פיקציית פורומים. לא לעשות את זה. 3. הסיכוי היחיד להציל את המעצור - ספריי אלכוהול נקי ייעודי לניקוי בלמים. אם אין, לגשת לחנות אופניים. לרסס המון ספריי אלכוהול על הרוטורים ועל הקליפרים. ואחר כך לשטוף בהרבה מים. אם זה לא עובד, הלך המעצור. ועכשיו לכותרת. אני הרסתי סט מעצורים עם השטות הזאת של לשרוף רפידות. לא לעשות את זה.

etal2

New member
ממש לא פיקציה

עשיתי את זה כבר לא מעט פעמים ב-100% אחוזי הצלחה.

timon1

New member
לא רוצה להיות זה עם הפטיש

אבל ששורפים רפידות צריך להוציא אותן מקליפר לפני כן. אני לא מצליח להבין אין הרסת סט מעצורים אלא אם ויתרת על השלב ההכרחי הזה בתהליך = לצאת חומוס אבל של ניהאד הירדני
. אשמח לשמוע את הסיפור שלך אבל אם פגעתי בומבה בניחוש, אתה לא חייב
...

הימור פרוע מדי, ממש לא זה

הוצאתי את הרפידות כמובן. שרפתי את הרפידות, והחזרתי. הכל לפי כל המדריכים ברשת, לא כדאי

ת i מ ר

New member
ניקית את הרפידות לפני ההחזרה?

ולמה שילך כל המצעור?? מקסימום הרסת את הרפידות...

Cobe Anan

New member
מצטער להרוס, אבל זה לא נכון.

לפני שנה שרפתי עם ברנר זוג רפידות שאחד המכונאים המוערכים בארץ המליץ לי לוותר עליהן- ועד היום הן נועצות לי את הגלגל בקרקע בכל ליטוף של הידית. צריך פשוט לעבוד נכון.

drorz5

New member
משתמשים במטליות -לחות! מטליות שמחוללות פלאים

שמן בברקסים? העבירו מטלית לחות (וגם יותר מאחת) בכל פינה. השמן יעלם יחד עם לכלוך אחר. הפטנט עובד בכל מקום באופניים. אני משתמש בזה לניקוי מסביב למיסבים באופניים. לניקוי הסליידרים ומחזירי השמן והאבק בבולמים. לניקוי משטחי הבלימה על הג'נטים. לידיות הבלימה ובקיצור לכל מקום שיש בו פוטנציאל לחיכוך. במקומות קשים לגישה אפשר להשחיל את המטלית (עם מברג, מלקחיים עדינות/פינצטה וכל אמצעי דומה אחר) דרור

Saito

New member
ככה שורפים רפידות!!

זו, ורק זו הדרך הנכונה לשרוף רפידות!

למעלה