שריפה...

Principessa 17

New member
שריפה...

אתמול (או בעצם היום?) ב-3 לפנות בוקר הייתה שריפה באחת החנויות מתחת לבית שלי. מכבי האש פינו אותנו מהבית. אני ישנתי ופתאום אני שומעת "דיירי מספר 24 לרדת למטה מייד, עקב שריפה" בהתחלה חשבתי שאני חולמת... אח"כ חשבתי שזה בכלל לא בשבילנו ואז פתאום קלטתי שזה הבניין שלי! אני 24! קפצתי מהמיטה ואני רואה עשן, רצתי לחדר של ההורים שלי- הם עדיין ישנו אז הערתי אותם (השתדלתי לא משהו בסגנון "שריפההההההה רדו!!!!" כדי שלא יבהלו. ואז אמא שלי הלכה להעיר את אחותי וכדי לא להבהיל אותה היא אמרה לה שזה תרגיל שריפה, ומה אחותי אומרת לה? "למה בשעה הזאת?!" ואני כזה "נו יאלה רדו למטה כבר!" אני פותחת את הדלת אני קולטת ריח של עשן וחום..." זה היה מפחיד, היינו למטה שעה ככב עד שאפשר היה לחזור לבתים. ואתם יודעים מה לקחתי איתי? ג'קט ופלאפון, לא תמונות, לא יומנים, לא מזכרות- כלום! אני בכלל לא חשבתי על הדברים האלה... חחחח כל הדברים שאמרתי שאם תהיה שריפה אני אקח את כל התמונות והזכרונות, ברגע האמת כל מה שרציתי זה לצאת מהבית בשלום... אני חושבת שהזדקנתי בכמה שנים חחחח, המכבי אש הבהילו אותי!

דיתוּש

New member
אמא! ../images/Emo5.gif

נשמע לי מפחיד לאללה... וחוצמזה - למי איכפת מתמונות ומזכרות אם אין לך את החיים שלך??? מה/מי גרם לשריפה?

גם לידיד שלי הייתה הצתה אתמול בבית!

רק שזה היה בית שהם משכירים. אף אחד לא נפגע אך נגרם נזק גדול כנראה.

למעלה