שריפה בשד

שריפה בשד

שלום לכם מאמש השד השמאלי שורף לי כול העת באזור הפיטמה ...ממה יכולה להיות הסיבה לכך? האם להפסיק להניק בגלל ששורף לי? האם יתכן וזה פיטריה אם שורף ךי כול העת ובזמן יניקה כלל לא? לפיטמה יש צבע ורדרד ולא לבן הייתיש מהח לדעת מדוע ומה עלייי לעשות מצטערת על השעה המאוחרת...

Revili

New member
אולי פטריה...

האם הפיטמה ורודה ו/או מבריקה יותר ביחס לשניה? האם יש סימנים כלשהם, פצע, סדק, קילוף של העור? האם לתינוק יש סימנים לבנים בפנים הלחיים או הלשון? האם יש לו תפרחת אדומה באזור החיתול? האם נטלת אנטיביוטיקה בזמן האחרון? קשה לאבחן פטריה באופן כללי, לא כל שכן דרך הפורום...אם יש לך רופא טוב, עדיף שתראי לו במה מדובר. את יכולה לנסות למרוח חומץ מהול במים כמה פעמים ביום, לאוורר הרבה את המקום ולהמנע מלחות...ולראות אם יש הטבה. תרגישי טוב.

לREVILL

הפיטמות של תמיד היו ונשארו ורודות אין שינוי בצבע של שתיהן. הפיטמה מעט סדוקה ויבשה ביחס לשניה... הלשון של הקטנה לבן מהרגע שהחלה לינוק...מה הכוונה סימנים לבנים? פצעים? אין לה תפרחת באזור החיתול ולא נטלתי אנטיביוטיקה... לאיזה רופא עליי לגשת? משפחה ? ילדים ? עור? אני בספק אם רופא המשפחה יידע לאבחן זאת... כשאני עושה שטיפות חומץ המקום לא שורף כלל.. האם כדאי ליטול טיפול מנע לפיטריה כמו דקטרין גל?

Revili

New member
קשה לדעת...

פטריה כאמור היא קשה לאיבחון...האם יש לך אפשרות לגשת לד"ר ליבוביץ במרפאה שלה באודים? חלק גדול מהרופאים אינן יודעים לאבחן בעצמם פטריה... את יכולה לקחת חיתול בד נקי או פד גזה ולשפשף בעדינות את המעטה הלבן על הלשון של התינוקת...אך גם זה לא בהכרח מעיד אם מדובר בפטריה או במעטה של חלב. טיפול מונע ללא איבחון, לא מומלץ לדעתי ועדיף להשקיע באיבחון מדוייק. אם אינך יכולה להגיע לד"ר ליבוביץ או ליועצת הנקה מוסמכת ומנוסה, אז פני לרופא עור.

Revili

New member
הנה טלפון...

של המרפאה של ד"ר ליבוביץ לברורים 09-8858256. לדעתי הביקור הוא פרטי, אך אני יודעת על אימהות שהצליחו לקבל החזר. הכי טוב להתקשר ולשאול.

למעלה